Volly Gyuri jóváhagyta?

Vagy ugrik a sajtópáholy a szerkiknek, meg a pisiszagú interjúk csütörtökönként.

Elképesztő

Ha valaki lemaradt volna a büdös szar Paks elleni 1:1 kapcsán felszállt hírekre, azt ezúton tájékoztatjuk: auf wiedersehen volt a stadionban. Csodálatos módon párszáz ingyenjegyes, a fizetett statiszta (aka hallhatatlanok), a baráti kör – na jó, ők nem valószínű -, a ner szerencsés nyertesei meg a többiek (összesen vagy háromezren maradtak) ma a stadionban küldték Germániába Thomast. Értitek?!?

Azt nem tudjuk egyelőre, hogy Gábor és Zoli kilistázta-e az összes auf wiedersehen-t kiabáló szurkolót.

(Sokan már rég előre látták, hogy egy nagy kalap scheisse, amit ez terhelt múltú, szipogó, izzadó keletnémet edző – Pali elévülhetetlen érdeme, hogy nem tudják kivágni csak egy valag pénzért, ezt ne felejtsük – előad nekünk.)

És erről, a meccs 90. percében esett merészségről az üllői129 nevű székházközeli oldalon hírt adtak! Persze sok minden történt már stadionon kívül és belül, amiről Petiék nem adtak hírt, de úgy látszik Thomas vécéje egyre szarosabb, kiadták rá a kilövési engedélyt. Volly Gyuri úgy tűnik jóváhagyta, már az álfüggetlenen is hírt lehet adni az eseményekről. Ez fantasztikus!

Ki jön? Szabics? Bódog? Ki tudja. Ez is jó kérdés, meg az is, hogy ki megy még Thomassal? Pali te maradsz, ha megy a szerelmed? Ahh. Hagyjuk. A lényeg: Thomas Doll most már talan végre repül. (Es akkor ugyanazok a balfékek hoznak helyette mást a mi pénzünkből..)

Az igazi kérdés, hogy mikor kapjuk vissza a Fradit.