Viszlát Gyömbi..

Nem fogsz hiányozni. Vagyis lesz, akinek igen. Akiknek vitted a híreket az öltözőből biztos hiányolni fognak. Meg akik szerint “érdemeidre való” tekintettel mehettél ingyen. Azok az érdemek.. Jó ügynök voltál na. Hogy hogy lehettél csapatkapitány? Jó kérdés.

Nyilatkozod, hogy jó szívvel emlékszel a sikerekre, meg az Újpest elleni rangadókra és persze a csodálatos hangulatot varázsoló közönségre. Melyikre Gyömbi, amelyik az elmúlt két és fél évben varázsol “csodálatos hangulatot”? Vicces gyerek vagy, na. Minden csodás falun, de annyira azért nem, hogy oda is költözzél. Biztos zavaró az épülő TAO űrállomás zaja.

Hogy is kerültél hozzánk? A Vasas elleni edzőmeccsen mutatkoztál be, a hátsó füvesen, még állt a Szentély. A Döme volt az edző, Pölö ment, te jöttél. Úgy láttuk az egész játék belassult miattad.

Kényszermegoldásként kerültél az Üllői útra. Soha nem tudtál igazán beilleszkedni a “fura” természeted miatt. Már idekerülésedkor lehetett tudni, hogy nem egészséges. Ezért sem értjük egyáltalán miért lettél idehozva. Persze ez a tendencia – sérült játékosokkal történő kísérletezgetés – megmaradt azóta is. A sportigazgatók ugye.

A szerepköröd magában hordozta a sérülésveszélyt. Védekező középpályás pozíciójához képest még a sérülésed előtt is lassú voltál.

Ha egyszer-egyszer szerencsésen odaértél a kapuhoz az általában pontrúgások után volt. Viszont legfőbb hiányosságod az volt, hogy labdavesztéskor nem volt induló sebességed és sokszor rosszul is helyezkedtél.

Emberi kapcsolataid a csapaton belül.. Hát nem voltál nagy csapatjátékos, maradjunk ennyiben. Lamah is tudna mesélni, mondjuk ő a Nyíri Zoliról is szépeket tudna..

A jelenkori Ferencváros számtalan szégyene közül az egyik, hogy egy ilyen karakter nélküli játékos csapatkapitány tudott lenni, mint te. Ebben Józsi Gyurival holtversenyben nálam az első vagy a szégyenlistán.

Nagy Ádám érkezésével rögtön kijött a minőségkülönbség Ádám javára. Ezt is nehezen viselted, hú, de még mennyire. A kezdőből való kiesésed meg is látszik az eredményeken. Ádámmal alig kaptunk gólt mert volt szűrés. Ádám annyiban is jobb volt, hogy már a helyezkedésével megoldott problémákat. Amire te Gyömbi sohasem voltál képes, hogy például Ádám jól forgatta a csapatot Gerával. Gördülékenyebb volt az átmenet a védekezésből a támadásba. Ezért is lett Nagy Ádám válogatott a helyeden Gyömbi.

Összességében nem veszített veled sokat a Fradi, mehettél is ingyen – persze jobb lett volna, ha fizet a falusi csilliárdos kiscsapat.. -, ott felcsúton a múltad miatt még vezér lehetsz egy ideig. Nekem egy pillanatig nem fogsz hiányozni és még nagyon finom voltam.

Körülbelül ennyi a véleményem. Sarkos, persze.

Na viszlát, Gyömbi.

 

Fotó: sportmenu.net

 • norbi91

  Viszlát, csk.

 • Beksi

  Na igen. És ez az ember csk volt…

  • Vanek B Edouard

   Bode meg a csk2. Az se jobb.

   • Semmiházi2

    Dehogynem.

 • Handras

  Ne bántsátok mar!! Ennyi volt nincs tovább. Ilyen volt olyan volt rúgott egy két gólt amibe éppen belebotlott. De köszönjük. Na viszlát. Gyömbi.

 • Vanek B Edouard

  Szereny nb2-es kepessegu jatekos Gyomber. Vagy irjam azt hogy Jozsigyuri2?

 • gklub

  Érdekelne a Lamah story…
  fura természet= áruló?

  • gajzi

   Rendszeresen vannak elejtve ilyen utalások, amikre ha rákérdezel sem jutsz közelebb hozzá, hisz ezt mindenki tudja, aztán kiderül, hogy csak hallottak páran valami hasonlót, de az se az volt. 🙂

 • szori

  Ez így elég Fradimobos lett.

 • Baggioo10

  Úristen… Ez szép volt srácok… Ha az aljára értetek, szóljatok…

  • Semmiházi2

   Legalább puhára esnek, orosz/volly/kubi/nyíri/kindlovics már rég ott van.

 • Nino El

  Lehet, hogy igazad van.De akkor is írd oda a nevedet.

 • fogpaszta

  Sziasztok!

  Rég nem írtam ide, de minden nap olvasom a cikkeket es kommenteket.

  Ezt a cikket kikérem minden Fradista ( legyen az bejáró, kintmaradó, ultra, stb…) nevében!!

  Egy olyan játékosról irtok hihetetlen lekezelő, pökhendi, megalázó stílusban aki a Fradit szolgálta a legjobb tudása szerint éveken át!!

  Szégyelljetek magatokat!’
  Hova tudtok meg süllyedni??

  • Semmiházi2

   Szia!

   Az én nevemben nem kell. Egy szerkesztő leírta a véleményét egy -maradjunk annyiban- elég megosztó (volt) játékosunkról. A stílusra lehet panasz (szerintem nem durva) maximum, de a lényeg nem nagyon vitatható. Mondjuk engem abszolút hidegen hagy, sok sikert neki, pápá.

  • Dolce

   meg lett fizetve, ezért a semmiért rendesen

 • Csávojszky Vince

  “fogpaszta” – Király vagy!

 • Scenkhyalfi

  Ez a Lamah-dolog meg mi a fax lehet, mert úgy emlékszem, Roland pajti még a mez alatti trikóján is valamilyen Gyömbér feliratot viselt Gy. sérülésekor, legalább is egy gólja után mintha ezt mutatta volna.

 • Pelle_Plutt

  Nagyon régen írtam ide, mert tele lett a pöcsöm azzal, hogy még mindig meccsekre jártok, szurkoltok, izgultok ezekért a szarházi dózsásokért. De ez kiváló írás volt. Így kell velük bánni.

 • nanagabbo

  Mi volt Lamah-val? Ettől nem lettem okosabb.