”Vissza akarok kerülni!”

Mondja most már csak volt, de egyébként saját nevelésű játékosunk, Haris Attila.

 

“A posztjában ezt is írta: „Meg fogom mutatni hogy igenis vagyok Fradi-szintű játékos, és vissza akarok oda kerülni.” Erre lát reális esélyt?

– Csak azt tudom, hogy ha egyszer hívna a klub, nem kellene sokat gondolkodnom a lehetőségen. Attól, hogy eljöttem, fradista voltam és maradok is. Egy Szolnok melletti községből származom, Szajolról. Tizenegy évesen egy próbajáték után kerültem fel a Ferencvároshoz, azóta a népligeti edzőközpont volt az otthonom, ott is laktam, ott lett belőlem valaki. 2015-ben a Ferencvárosban mutatkoztam be az NB I-ben, de utána már nem kaptam lehetőséget az élvonalban. A Fradinak köszönhetem, hogy idáig eljuthattam, a Fradiból lettem utánpótlás-válogatott is. Viszont míg az U19-ben még csapatkapitány is voltam, utána, amikor az NB II-ben játszottam, kicsit elfelejtettek, ami persze valahol érthető is. A váltással az is volt a célom, hogy újra visszakerülhessek a válogatottba. Ősszel a Ciprus elleni meccsem jól sikerült (Haris lőtte a második gólt a 2–0-ra megnyert meccsen – a szerző), így most azt tűztem ki magam elé, hogy a Balmazújvárossal szeretnék benn maradni az NB I-ben, az U21-es válogatottal pedig az Eb-részvétel kiharcolása lebeg a szemünk előtt. A múlttal már nem foglalkozom, előretekintek.”

(forrás: nso.hu)

Tavaly nyáron így búcsúzott a szintén – ahogy a tehetséges fiataljaink általában, így a mellette a képen látható Popov is – Soroksárra kölcsönadott játékos a Fraditól: