Utánpótlás eredmények: Fradi – ÚjpestLoki 1-3

Sok mindent lehet mondani Kubatov Elnök Úr tevékenységere, de azt, hogy minőségi utánpótlást szervezett volna meg a Fradi labdarúgás számára, azt biztos nem. Mára már tényleg eljutottunk oda, hogy gyakorlatilag nyomokban sincs Fradi nevelés az acélosnak azért erős túlzással sem nevezhető Fradi első csapatánál, de már ott tartunk, hogy az utánpótlás válogatottaknál sincsenek zöld-fehér játékosok, illetve kisebb nb1-nb2-es csapatok kereteiben is alig alig találkozunk bárkivel, aki az elmúlt 6-7 évben legalább pár évet a Népligetben töltött.

Szemetet szedni tudnak a fiatalok, előre köszönni csókolommal Gábor bácsinak tudnak. Voltak hírek arról, hogy kötelező drogtesztre is elküldik ezeket a tizenéveseket, ez nem tudjuk tényleg megvalósult e, de felnézve a “magasba” egészen tenyérbemászóan cinikus intézkedés lett volna/lenne ez. Az a kólásüveg történet is… de apuka leveleket írogat alá ahelyett, hogy otthon söprögetne. Hagyjuk is, annyira gáz.

Szóval történések, százmilliókért adópénzből felújtott Népliget az van, foci, játékosok az nincs.

u19: nem játszott.

U 17: FTC – DVSC 2:3

U16: FTC – DVSC 2:4

 

U15: FTC – UTE 0:3

U14: FTC – UTE 3:2

 

  • Schenkhyalfonz

    Mi az a “kólásüveg történet”?

  • Orwell_1984

    Önmagában nem az eredmények és a tabellák a mérvadóak, hanem az, hogy mennyi utánpótláskorú játékos lesz alkalmas közép és hosszútávon az NBI-re. De erre nem látok sok esélyt, amíg az a konszenzus az edzők között, hogy az adott korosztályból felfelé kilógó kölkök nem edzhetnek, játszhatnak eggyel vagy akár kettővel feljebb.