Újra látható a címer

Úgy tűnik, hogy az Üllői úton található, a józsefvárosi, Kocsis Máté vezette önkormányzattól kapott-bérelt helyiség, amelyet szurkolótársaink sportolásra használnak részben visszakapta eredeti külsejét.

Mint ismert, a korábban FradiBox néven futó klub mind a “Fradi” nevet, mind a Fradi címert a klub vezetésének felszólítására, nyomására letakarta, leragasztotta. Sokáig volt látható velünk élő mementóként Budapest egyik legforgalmasabb útvonalán emlékeztetve mindannyiunkat a klubvezetés szurkolók elleni harcára – felállás tetszőlegesen megfordítható – az elcsúfított dekoráció.

Most a címer újra látható, a “harc” is megszűnt, azt nem látni, hogy a közeledés folytatódik-e, számos szurkolók által kért-követelt pont kapcsán teljes a csend. Viszont lehet (?) a lelátón tüzezni, vaskos MLSZ büntetésekért, lassan feledésbe merül a visszatérés vérfürdője, és az is biztos, hogy Kubatov Gábort sem zavarja meg a lelátón a kampányban a Tábor vehemens kritikája, lévén a lelátóról minden ilyen kritika, ha úgy tetszik politika eltűnt, ilyen értelemben a minden korábbinál mocskosabb kampányból kimaradni tűnik a Ferencváros hatalommal szemben mindig kritikus Tábora.

Megkaptuk-e a “Politikamentes Ferencvárost”?