Újabb öltözőmizéria

Nem vagyunk biztosak benne, hogy az öltözők állapota a magyarfoci jelentősebb problémai közé tartozik, de ha már Thomas Doll szóbahozta:

“Olyan helyen öltözködtünk, hogy azt gondoltam, hogy ez nem a stadion része. 100 méteres alagút a stadionban, a Vasas ott volt, ahol a vendégcsapat szokott lenni. Nem tartom korrekt dolognak, de ezt nem illik. Lehet, hogy a Groupama Arénában mi is találunk egy öltözőt valahol ott, ahol a fűnyírók szoktak állni.”

A Vasas meg ezt reagálta:

“Mint ismeretes, a Vasas FC csupán bérli az Újpesttől a stadiont és annak öltözőit. A lila-fehér klub a saját hazai öltözőit nem bocsátja a Vasas FC rendelkezésére. Így a Vasas FC a vendégöltözőt használja, míg a Vasas FC ellenfelei egy, az MLSZ licensz bizottsága által akkreditált harmadik öltöző helyiséget használhatják.

A Vasas FC ezt tudja kínálni a vendégcsapatok részére, amelyet eddig egyetlen más együttes sem illetett kritikával, mivel mindegyik tudomásul vette a kialakult kényszerszülte helyzetet.

Az is közismert, hogy a hazai stadionrekonstrukciós program még nem fejeződött be, ezért kényszerül a Vasas FC is más stadionokban lejátszani hazai találkozóit.

A Vasas FC reményét fejezi ki, hogy a várhatóan 2018 nyarán elkészülő új Illovszky Arénában minden vendégcsapatot jobb körülmények között tudunk fogadni, mint jelenleg a Megyeri úti albérletben.”

A lilák reméljük csuklanak.

 • andris89

  irgalmatlanul felháborodtam.

 • Buják

  Egyébként spéci helyzet.
  A Vasasnak is igaza van, meg a Fradinak is.

  Ergó: Szokásos újpesti trógerség

 • Dolse

  felőlem öltözhetnek a budiban vagy egy diófa árnyákában is az aranylábúak kéthetente ha az az ára, hogy ne legyen egy újabb üresen tátongó stadion megépítve állami pénzből

 • Josephdemaistreee

  Kicsinyes az egész ügy,de az is az volt mikor a bíróknak nem engedték,hogy a stadionnál parkoljanak.

  Inkább azzal kéne foglalkozni,hogy miért nem volt valamilyen forró ital? Jól esett volna abban a kurva hidegben,ha már 1 órámba került,hogy bejussak a stadionba…

 • önkritikus

  Akár még egy normális országban igaza is lehetne. A baj szerintem ott van, hogy hogy felbuzdúlva a 2 “barátja” feltétel nélküli bizalmán ma már eljutott odáig az amúgy sem kicsi egoja, hogy úgy gondolja hogy -mivel nem lett rosszabb edző-, ezért mindenbe beleszólhat. A Vasas edzőkérdésétől, az öltözőkön át a bírókig mindenbe. Mert hát sziporkázó játékkal vezeti ezt a szégyen bajnokságot a csapata, Kisvárdáról, meg ne adj isten esetleg a nemzetközi produkciójáról már nem kell beszélnie. Lassan több játékos fordul meg a kezei között mint Lotharnak anno a válogatottnál. Az meg hogy ez mennyi pénzbe kerül már senkit nem érdekel, a kényszer szponzoraink meg az állami költségvetés mindent elbír, oszt’ jó napot!…