Újabb öltözőmizéria

Nem vagyunk biztosak benne, hogy az öltözők állapota a magyarfoci jelentősebb problémai közé tartozik, de ha már Thomas Doll szóbahozta:

“Olyan helyen öltözködtünk, hogy azt gondoltam, hogy ez nem a stadion része. 100 méteres alagút a stadionban, a Vasas ott volt, ahol a vendégcsapat szokott lenni. Nem tartom korrekt dolognak, de ezt nem illik. Lehet, hogy a Groupama Arénában mi is találunk egy öltözőt valahol ott, ahol a fűnyírók szoktak állni.”

A Vasas meg ezt reagálta:

“Mint ismeretes, a Vasas FC csupán bérli az Újpesttől a stadiont és annak öltözőit. A lila-fehér klub a saját hazai öltözőit nem bocsátja a Vasas FC rendelkezésére. Így a Vasas FC a vendégöltözőt használja, míg a Vasas FC ellenfelei egy, az MLSZ licensz bizottsága által akkreditált harmadik öltöző helyiséget használhatják.

A Vasas FC ezt tudja kínálni a vendégcsapatok részére, amelyet eddig egyetlen más együttes sem illetett kritikával, mivel mindegyik tudomásul vette a kialakult kényszerszülte helyzetet.

Az is közismert, hogy a hazai stadionrekonstrukciós program még nem fejeződött be, ezért kényszerül a Vasas FC is más stadionokban lejátszani hazai találkozóit.

A Vasas FC reményét fejezi ki, hogy a várhatóan 2018 nyarán elkészülő új Illovszky Arénában minden vendégcsapatot jobb körülmények között tudunk fogadni, mint jelenleg a Megyeri úti albérletben.”

A lilák reméljük csuklanak.