Tudnivalók holnap estére

Mit lehet és mit nem a soron következő Európa Liga selejtezőnkön?

Labdarúgó-csapatunk július 16-án, csütörtökön 20.30-kor a Zeljeznicart fogadja az Európa Liga második selejtezőkörének első mérkőzésén, a Groupama Arénában.

A mérkőzéssel kapcsolatos fontos tudnivalókat alább olvashatják szurkolóink. Ezeknek a betartásával tehetik a legtöbbet azért, hogy reményeink szerint az Európa Liga következő fordulóiban is minél többen biztathassuk Thomas Doll együttesét.

Hajrá, Fradi!

Hasznos információk

– A mérkőzésre csak a transzparens@fradi.hu e-mail címre, 2015. július 14. (kedd) 20.00 óráig eljuttatott, engedélyezett, illetve felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinót/zászlót szabad bevinni.

– A behozott molinók semmilyen obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalommal nem rendelkezhetnek, önkényuralmi jelképeket, illetve más népet, nemzetet hátrányosan megkülönböztető kifejezéseket nem tartalmazhatnak.

– A behozott molinók/zászlók nem rendelkezhetnek olyan tartalommal, melyek a FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet által tiltott szimbólumnak minősülnek. Részletek a www.farenet.org weboldalon (link).

– Aki jegyet vásárolt a mérkőzésre, tartózkodjon minden trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet hátrányosan megkülönböztető, obszcén, politikai megnyilvánulástól.

– A Ferencvárosi Torna Club szurkolói körökben széles körben ismert, úgynevezett “szívtől az égig” koreográfiája csak két kézzel, bal és jobb kézzel egyszerre végezhető, emellett kérjük, kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek értelmezhet.

– Aki jegyet vásárolt a mérkőzésre, pirotechnikai eszközt, hanggránátot nem vihet be a stadionba.

– Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak, az UEFA által kiszabandó több meccses zárt kapus büntetést kockáztatnak.

Az FTC-Zeljeznicar EL-mérkőzés jegyinformációt ITT, míg a bérletvásárlással kapcsolatos tudnivalókat ITT olvashatják.

 

(forrás: fradi.hu)