Thomas miért nem vállalod a felelősséged?

A tegnap esti szégyenletes Paks elleni hazai döntetlen utáni Doll nyilatkozat enyhén szólva is kicsapta a biztosítékot nálunk:

Nézzük miért is volt szánalmas ez a nyilatkozat. (Kivastagítva Thomas Doll magyarázkodása, zárójelben a mi szubjektív véleményünk)

“Bocsánatot kell kérnem a nézőktől, egyenként nem tudok, (Thomas ha a csapat így folytatja, nemsokára alkalmad lesz egyenként is bocsánatot kérni tőlük)  de ez ma nem labdarúgás volt. (Már régóta nem az. A mi olvasatunkat a Fradi labdarúgást a támadó, domináns foci jellemzi, ami gólokban, helyzetekben jelentkezik. Jelenleg ott tartunk, hogy már egy Puskás Akadémia is lefociz bennünket a pályáról)  

Az ilyen szintű focit nem folytathatjuk, ez nem Fradi-szint. (Talán az edzéseket nem te tartod, nem te készíted fe a csapatot a mérkőzésekre Thomas? Milyen lötyögés folyhat az edzéseken?)

Gera Zoli nyugalma hiányzik az épülő csapatból. (Szóval egy 38 éves játékosra akarod építeni a Fradi jövőjét? Szentisten.)  

Sok a sérült játékos, (Talán mert sérült játékosokat igazoltok Thomas) védekező középpályásunk nem maradt,(Talán Nagy Dominikot nem kellett volna eladni a Legia-nak télen, ő pótolhatta volna Gerát idővel)  Leónak és a beinjekciózott Nandónak kellett játszania. (Thomas egy Paksot évi 3 milliárdos költségvetésből a tarcsicsapatnak is ütnie kellett volna)

De nem tudom erre fogni, azok akik játszottak, többre képesek. (Thomas próbáld talán a játékosokat saját posztjukon játszani, ne csinálj mindenkiből védőt, hidd el a csapat többre lesz képes. Dibuszt meg tanítsátok már meg Ralffal kijönni a kapuból az Isten szerelmére)

Megszereztük a semmiből a vezetést, a Paksnak egy helyzete volt, abból egyenlítettek – ez illik a meccseinkbe. (Ez  nem igaz szerintünk, mút héten Debrecen több góllal vert volna bennünket, ha minden második helyzetüket belövik)

Nagyon görcsösek voltunk, (Thomas tudod mi az a mentális felkészítés? Hallottál már róla? Van ilyen nálatok? Az EL-ből már rég kiestünk, nem a Partizan Belgrád ellen kellett tegnap játszani, csak a Paks ellen) szép stadion, jó pálya, megértem, hogy ennél jobb meccset vártak a szurkolóink. (Thomas évek óta csaljátok a focit, jó hogy többet várnak az emberek a pénzükért, nem nulla nullákat, hanem támadó focit, ami jellemző volt mindig is a Fradira)

Megértem a mérgüket, (Dehogy érted Thomas, ha értenéd tennél ellene és lemondanál végre, ahogy le kellett volna mondanod már tavaly a Partizani elleni csúfos EL kudarc után is)  de a helyén kell kezelni, pár hete még éltettek. (Thomas kik éltettek és melyik meccs után? A Mutyiland elleni összeomlás után vagy a tavaly év végi bajnoki hajrában, ami megint szenvedés volt?)

Ha nem megy a foci, akkor az edzőt veszik elő,  (Thomas kit kellene elővenni, te állítod össze a csapatot, te rakod be a játékosokat olyan posztokra, ahol életükben nem játszottak még. Thomas azt kérjük, hogy  vállald a következményeket és menj vissza Németországba) de a csapat teljesítményében a gyengén focizó játékosok is benne vannak. (Thomas hallottál már a rotálásról? Miért nem alakítottál ki olyan keretet, ahol az azonos posztokon játszó játékosok versengenek a csapatba kerülésért? Ezért ki a felelős, ha nem te?)

Hétről-hétre minden edzésen megpróbáljuk felkészíteni őket, nem hiszem, hogy rosszabb edző lettem. (De igen. Nem tudsz megújulni, nincs merszed a pillanatnyi előnyökért bátran hozzányúlni fiatal játékosokhoz, nincs előregyártott forgatókönyved váratlan helyzetekre, lásd pl Mutyiland elleni hazai kiállítás utáni összeomlás, pedig a szünetben gatyába rázhattad volna a csapatot. Nem sikerült. Kiismertek az itthoni edzők és megfojtják a játékunkat. Thomas most kegyetlen lesz amit mondunk: Te sosem voltál Fradi szintű edző)

Nekünk a stábbal kezelni kell ezt a helyzetet, (Hát kezeljétek és mondjatok le.) nem bűnöst kell keresni, hanem a gondokat megoldani. (Thomas te nem tudod, hogy milyen szar érzés szurkolóként úgy nekimenni egy hétnek, hogy tudjuk, szeretett csapatunk kínszenvedést mutatott be vasárnap este az aktuális ellenfele ellen. Ha tudnád, nem mondanál ilyeneket.)

Augusztus 31-ig még erősítenünk is kell több posztra. (Thomas, ha kérhetem, már nélküled, Auf Wiedersehen!)

 

 

 • Lazy Byrd

  Itassátok le,aztán írassátok alá vele a lemondást,ha ennyire utáljátok. Remélem hosszabítanak vele,mert az NB1 legjobb edzője.

  • Tom Lund

   Az eredmények őt igazolják, ja nem

  • six74

   😀 😀 😀

 • Mr. Realista, az alkoholista

  Az egész pereputtynak együtt kell buknia.
  Kubatov, Orosz, Volly, Nyíri, Dolly, Zumdick, Máté Csaba, Bali tájfutó Péter, Balogh kifutninemtudok Tonó, Pánics, agyturkász takarodjatok!!

  • gabesz

   Szerintem a vezetőség elég , mert ott ahol ilyen lehetőségek mellett jobb klubigazgató dolgozna aki ezek lehetőségek mellett nem közép csapatot akar ott a többi se dolgozhatna ! Itt Nyíri Zoltán ügyvezető elnök felelőssége hogy a Videoton közelében se tud lenni olyan lehetőségekkel. hogy nem tud kiemelkedni a magyar foci közegből ! Ha Ő trrehány elvárások nélküli fasz fej akkor nehéz ! Neki kellene követelni és alkalmas embereket keresni ! De Ő maga is alkalmatlan a Fradihoz ! Hülye ember egy ekkora klubhoz !

 • Zöldfülű
  • Zarathustra

   És mikor tesztelték? Mert kurva nagy titokban csináltak, ha ez igaz..

  • Scenkhyalfi

   Megy a sunyiban az egyezkedés, de mégis mi a faxról? Vigyék a pixába a szkennert és a hülye kártyát, más meg úgysem lesz még középtávon sem betartva egyik “oldal” részéről sem. A hallhatatlan csürhe amúgy a VIP-be kerül majd a diszkréten férfias ráhatást elkerülendő?

 • Ftc976

  A legnagyobb baj az, hogy Doll és a szkenner nélküli Ferencváros is nagyon messze lesz az elvártól. Mi fog változni, ha bemehetünk?! És új edző lesz?!
  Pali, Gábor, Gyuri marad?!

 • gabesz

  Ha valakivel szemben nincs elvárás akkor nem csak Ő a hibás ! Ha Dolltól és játékosaitól elfogadják a középszerűséget, ha Orosz Pálék elfogadják, hogy csak Honvéd Vasas szintű csapat ! Ha elfogadják azt hogy pl az edzetségi állapota a csapatnak nincs a Honvéd vagy a Vidi szintjén se , ha a játékosok a melgre hivatkozva csak lézengenek, akkor a klub igazgató a felelős aki adja a fizetéseket aki felel azért hogy az 5 milliárdos költség vetésért mit vár el !!! Nem Doll a felelős hanem a semmire se jó faszfejű Orosz Pál aki ilyen embernek mint Doll a fönőke és akinek nem fáj a középszerű kamu eredményekkel teli Fradi ! NYOLC MÁSODIK KÖRÖS NEMZETKÖZI MECCS 24 SZEREZHETŐ PONTBÓL 2 SZERZETT .
  A VIDEOTONNAK SINCSENEK JOBB LEHETŐSÉGEI, ÉS OROSZ PÁL CSAK EGYSZER TUDTA ŐKET BEELŐZNI !
  HA FASZ FEJ , EGY IGÉNYTELEN HÁNYÁS A KLUBIGAZGATÓ AKKOR OTT AZ EDZŐK IS LOGÓS , ÉS MINDENT MEGDUMÁLÓSAK LESZNEK MINT DOLL ! NEM AZ Ő HIBÁJA HOGY NYÍRI ZOLTÁNNAK NINCSENEK ELVÁRÁSAI A FRADI FOCI CSAPATÁTÓL !

 • gabesz

  A Fradinál árusítanak sört , mezeket akciós hamburgert , arc festést , szkenner kártyát, és minden szart . Csak foci nincs !!!!

 • albaregia

  Nézzük meg a tabellát.
  Az éllovas Vidinek és Honvédnak 5 forduló után 4 ponttal van több mint a 6. Fradinak.Mégegyszer tehát,5 fordulót követően!3 veretlen csapat van a Mennyeiben,a már említett két egyesület,és…na melyik még,kitaláljátok…hát persze hogy a Ferencváros!
  Apropó,hány kör van még hátra a Mennyeiből?28!Tehát még oda-vissza is bajnokok lehettek Dollal! 🙂
  Ami az EL-t illeti sajnos “belehúztatok”,a dánok túl nagy falatnak bizonyultak.Van ilyen,előfordul.
  A Paks elleni “nihil” pedig egyáltalán nem volt az,csak pechetek volt.Előzőleg az akkor még veretlen Kövesd ellen nem volt “nihil”?
  Persze,ti a múltban éltek és a történelmetek során nektek csak a legjobb eredmények elfogadhatóak,azt hiszitek hogy a Fradi név hallatán minden magyar csapat maga alá csinál ijedtében,mint anno a kilencvenes években,de talán ideje lenne felébredni,ez már a 2010-es évek már korántsincs így!A mai “modern fociban” már szinte semmit sem számít a múlt.Nem elég csak a mezeket felvinni a pályára,nincs olyan hogy a tábor +1 gól!Ma már egy valamirevaló paksi játékos se remegne meg ha több ezer torok őt és a csapatát szidná,sőt épp ellenkezőleg feldobja az “ellenséges környezet”.
  Ma a szurkoló,a tábor csak kellék,biodíszlet.Hogy jól van ez így?Lehet hogy nem,de ez van.Eljárt az idő.

 • Sztaking

  Doll csak egy tünet,az meg ,hogy most rákennek mindent az tüneti kezelés…A legfontosabb a Szurker kontroll gyakorlása a mindenkori Klubvezetés felett! Úgy látszik a politikus sose tanul a történelemből ,ugyanazokat a hibákat követik el sorban.

 • Miklós Fülöp

  Szégyen ezzel a költségvetéssel és ezzel a játékoskerettel a hatodik hely!

  Doll csökönyösen ragaszkodik a kedvenceihez és mellőzi azokat akiket nem kedvel. Bognár totális semmibevevése, legjobb játékosunk Varga sorozatos lecserélése éppen olyan érthetetlen mint Csernik, Kundrák, Koch szerepeltetése.

  Cseréivel a második félidőben rendszeresen olyan mértékben gyengíti a csapatot, hogy végül a döntetlennek is örülnünk kell nálunk sokkal gyengébb csapatok ellen.
  Itt az ideje az edzőváltásnak, ha valamit el akarunk még érni ebben a bajnokságban.

  Én és öcsém addig nem megyünk ki a meccsre amíg ő marad.