Tárgyalást kérünk

“Az FTC a mai napon felfüggesztette az érintett szektorokba történő jegyértékesítést. A C2, C3, C4, C5, C6, D1, D2, D3 és D4 szektorokba továbbra is megválthatóak a belépők. A bezárt szektorokba már megvásárolt jegyek, bérletek ügyében a jogerős döntés megszületését követően határoz a klub.

AZ FTC tárgyalás megtartását fogja kérni az MLSZ-től.”

Fradi.hu

Mint ismert a DVSC meccsen történtek miatt az MLSZ pénzbüntetést és a teljes kapu mögötti rész bezárásár rendelte el.

 • Magyar Levente
  • Orwell_1984

   Jörgen miért nem ott a helyszínen volt kemény?

   • Magyar Levente

    Gondolom neki nem jutott kés.

  • krapulax_the_hun

   cigányok ezek…

 • gabesz

  Annyi mindenről vitázunk Bonyháról , meg azt őt elverőkről, ami még ha Fradi meccsen is történt, de a felelősségük megállapítása rendőrség dolga és esetleg majd a bíróság dolga.
  De nem kellene arról is Beszélni most már hogy erkölcsileg ennyire mélyre jutott a klub, hogy Kubatov Gábor , Orosz Pál Nyiri Zoltán alkalmasak e hogy a Fradi vezetői legyenek ! Hogy van e vezetői felelősségük hogy idáig jutott a klub 3 és fél év széthúzás és indulat keltés után ?
  Vagy a Secu felelősségéről hogy a Secu tagjai és vezetői alkalmasak e ? Már 2. Nagy büntetés ez egyszer az UEFA-tól most az MLSZ -től ?
  Szóval az Ő alkalmatlanságuk mikor kerül tárgyalásra ?

 • norbi91

  Nem kell itt semmit tárgyalni.
  Kubatov, takarodj vissza a pártházba. Ki a politikával a sportágakból!!

 • gajzi

  Oszt minek?!? Bár ha a MLSZ vizsgálja ki az esetet, akkor nem a klub dolgozóinak energiája megy el a vizsgâlatra. Más értelmét nem látom, mert hogy ezen a büntetésen csökkenteni nem fognak az egész biztos.

 • gabesz

  Még nem kaptam meg lehet nem is küld nekem, de már mennek az emailek, a kérdéssel hogy nagyobb lenne e biztonság érzet a szkenner vissza vezetésével ?
  Ennyire nem vígyáz a látszatra se ?
  Bonyhát ezért hagyták a szarban és ezért nem mentették meg időben ?
  NINCS MESE IGAZ FRADISTA NEM SZAVAZ A FIDESZRE , MERT EZEK GÁTLÁSTALAN EMBEREK A HATALOMÉRT BÁRMIRE KÉPESEK !

 • gabesz

  mert a szkenner idején rend volt ?

  FradiMob 4 új fényképet töltött fel.Tetszik
  3 órája
  És aztán volt egy derbi, az előző hazai mérkőzés. Két szurkolót támadtak meg a Halhatatlanok. Úgy kellett kimenekíteni őket, írták a fórumon valakik. A kamera persze semmit sem látott. A security nem avatkozott bele akkor sem. És nem lettek kitiltva ezek az emberek. Ellentétben azzal aki görögtüzet tartott egy régebbi derbin. A rendőrség sem járt el, bezzeg amikor a villamosról szedték le az Szszjn kivetítőről hazamenő füstölőt. Megakadályozhatták volna a késelést, de inkább a kiskapun engedték be. https://uploads.disquscdn.com/images/bafc3832b12f7a53fe1f80126b296e20a5831af60f8ca42340c581004c2d882b.png

 • a_fater

  Na, jött is a kérdőív. Növelné-e a biztonságerzetemet a B közép szkennelése. Hát erre megy ki megint az egész…

  Amúgy meg nem. Ha a kamerák segítségével tényleg mindenkit azonosítanak, aki szurkált és/vagy lincselt, és elrettentő következménye lesz a tetteknek, akkor nem kell szkenner.

  És basszus, azt nem is lehetett válaszolni, hogy legyen mindenkinek azonos a beléptetés módja, VIP-től az állóhelyig.

  • Aro

   és még mindig van akinek nem áll össze a kép??????

   • Vytautas_csoportkör

    Mi? Hetekig az ment, hogy “jonnek a valasztasok, Kubatovnak ezert kell kiegyeznie a taborral, csak a vak nem latja.”
    Most meg: “hat erre ment ki az egesz, csak a vak nem latja” – marmint, gondolom, hogy ne legyen bent a tabor…
    Dontsetek mar el.

    Amugy meg rohadjon meg mindenki, akinek koze van a szombatihoz! Legeloszor bonyha, aztan a szekus haverjai, nameg a borsoagyu lincselok, vegul pedig aki mentegeti barmelyik szereplot ezek kozul. Kubatov is nagy rohadek, de elmebeteg, aki szerint direkt akarta mindezt – a sajat neve, a fidesz neve, a Ferencvaros neve is brutal negativ kontextusban porog napok ota, o ezen csak bukott.

    • Magyar Levente

     Aztán jöttek halomra a hozzászólások, kommentek és Ádám is elmondta, hogy ettől még senki nem fogja rájuk dobni az x-et. Ettől függetlenül ezt sem mindenki állította a megegyezés kapcsán.
     Viszont Kubatov újra elmondhatja, hogy na tessék visszajöttek és balhé volt, én megmondtam. A kérdőív már nem is burkoltan céloz rá.
     Legelőször bonyha és a szekus haverjai. Ha ők nincsenek, pontosabban egy kompetens szeku van, amelyik lestoppolja Bonyhát a kapunál a bekötözött kezével és a késsel/késekkel, akkor most nem is lenne miről írni.
     Lehet, hogy átesünk néha ló túloldalára, de ez nem mentegetés, csak ok-okozat keresése.

     • Vytautas_csoportkör

      Nem biztos, hogy mindenben egyetertunk, de te korrekt es jozan gondolkodasu fazonnak tunsz, ami ritkasag manapsag.

     • Magyar Levente

      Köszi. Nem kell mindenben azonos állásponton lenni, lehetőség szerint keresem a logikus, objektív megközelítését egy adott problémának. Ez a most szombati problémacsomag szerintem minimális prevencióval lazán elkerülhető lett volna. Adott két nem bárány fél, az egyik bentről osztott, a másik kintről. Találkoztak egy nagy közös megbékélés jegyében/szellemében, amire az egyik fegyverrel készült a művészbejárón át. Mindenki tudta, hogy nem fogják szeretni egymást egyik pillanatról a másikra, mégsem akadályozta meg semmilyen illetékes, hogy egy embert elkülönítsenek, akár csak egy másik szektorba. A pacifikáció jegyében/érdekében azért ennyi “áldozat” belefért volna.

    • Semmiházi2

     Naív vagy ha azt gondolod, egy politikusnak van értékrendje. Segítek: nincs. Nem számít neki név, nem számít a szegénység, az egészségügy. Semmi. Százalék, az viszont minden szinten.

     • Vytautas_csoportkör

      Nem cafollak meg, csak kiegeszitelek: nem gondolod, hogy epp oly’ naivitas azt gondolni, hogy a bunyozokat valamifele nemes cel, valamilyen “ertekrend” vezerelte a “hosi tettre” – es nem pusztan a primitiv allati oszton, a pusztito bosszuvagy?

     • Semmiházi2

      Nem tudok nyilatkozni ezügyben. Annyi van meg biztosan (nekem), hogy egy bandázsolt kezű ember két késsel begyalogolt oda, ahol épeszű ember be nem tenné a lábát. És megszúrt két embert, az egyiket életveszélyesen. ( Kérdezem csendben, hogy el tudod-e képzelni, milyen az amikor felvágják a lábadat csontig? El tudod képzelni? Megvan a fájdalom, megvan a meleg vér? Ezt el tudod képzelni, hogy a melletted lévővel teszik meg? Hogy talán te leszel a következő? És most van időd gondolkozni, akkor nem volt… De tudod mit? Másba gondolj bele. Szerinted volt ideje a kb tizenöt másodperc alatt a lerángatott gatyájából elővenni a két kést és több embert megszúrni?) Úgyhogy szerintem kussban várjuk a kamerafelvételeket, ami tisztázhatja a helyzetet. Az elejétől a végéig. Ahogy bejön, ahogy a lelátón van, ahogy lejön szünet előtt, magát a szünetet. De bármi is lesz a vége, ezt nem a szünetben kúrta el a két érintett fél…

     • Magyar Levente
     • Vytautas_csoportkör

      Perdonto lesz, mi volt elobb: a 30vs1 felallas, majd a bunyo es szuras, vagy elobb a szuras, aztan a 30vs1 felallas. Ebbenigazad van.

      Belekepzelni nem tudom es nem is akarom magam. Nulla fele konvergal annak az eselye, hogy engem vagy egy mellettem allot barki, barmikor is megkeseljen – “csak ugy” -, mert ilyesmire nem szoktam okot adni. Ahonnan en szarmazom, ott a “tobbet esszel, mint erovel” osi mondas az iranyado. Ez a faszmeregeto virtus soha semmi jora nem vezetett meg.

     • Vytautas_csoportkör

      De. Elsosorban a ket erintett fel kurta el (+ a szeku). Mert nem birtak kordaban tartani az osztoneiket.

      Miert nem lehet ferfiasan kiallni, es elismerni, hogy sorry, elismerem a sajat felelossegemet IS a dologban?! Es ez mindegyil felre igaz. Hogy lehet ugy szemlelni a vilagot, hogy nekem 100%-ban igazam van, a masik mindenben hazudik…?

     • Magyar Levente

      Ha rangsorolnád, hogy ebben a konkrét esetben hol és mikor történt meg a nagyobb hiba, akkor mit mondanál? Pontosítok rajta; melyik volt az a pontja a történetnek, ahonnan ki tudott bontakozni ez az egész? Nincs ártatlan fél, de mi a kiindulási pont?

     • Vytautas_csoportkör

      Nem tudok rangsorolni, mindegyik kapitalis hiba volt. De nezd inkabb az outputot: ket tucat agressziv hulye miatt (akik a palyarendszabaly alapjan minimum kitiltandok, fuggetlenul attol, hogy ki kezdte) megint a Ferencvaros kerult bajba, sokezer normalis szurkolo, akik orultek a visszatetesnek, akik unnepelni akartak, akik elitelik az eroszak mindket formajat, es nem akarnak kozosseget vallalni sem a keses provokatorral, sem a lincselo csoporttal. Nomeg Adamek… Es ne kezdj kubatovozni, mert ezuttal tenyleg nem o a hunyo. Max a korulotte allo(k), lasd a mob sakkos posztjat.

     • Semmiházi2

      A “függetlenül ki kezdte” azt hogy érted? Ilyen nincs. Itt a baj.

     • Magyar Levente

      Kapitális, csakhogy egyik megelőzte a másikat. Így lett az output. Ezért kérdeztem. Bonyha bement késsel a Táborba a security asszisztálásával. Már bedőlt az egész rendszer akarva-akaratlan.

     • Dolse

      meg néha a vezetők ilyen-olyan bizniszei

     • Vytautas_csoportkör

      abszolút!

     • Dolse
    • Aro

     Én az első perctől kezdve azt mondom, hogy csapda az egész megállapodás de ezt mondtam a 3,5 év alatt is, hogy nem lehet KUbatovval tárgyalni, mert ha be is megyünk jönni fognak a provokációk.
     Szerintem már sokunknak van egy olyan rutinja ebben a kérdőívezésben, hogy mindig egy már meghozott döntést akarnak legitimálni ezzel.
     A legenyhébb forgatókönyv, hogy a szeku puccsolta meg a megállapodást de sajnos egyre jobban látszik, hogy forgatókönyv szerint zajlanak az események. Ott tartunk, hogy B-t a világon semmivel nem gyanúsítják.
     Legkésőbb a Választási IRodánál már le kellett volna esnie mindenkinek, hogy Kubatovot minden érdekli csak épp a saját vagy a Fradi nevének negatív kontextusa nem.
     A Ferencváros a kormánypárt egyik eszköze a sok közül. Olyan, mint a TV2, az Ügyészség, az MTI, az Agrárkamara, az Origo, a Nemzeti KOnzultáció, a töménytelen újság, a Közvéleménykutatók, a Médiahatóság és annyi van még, hogy belefájdul a fejem. Itt tartunk ma.

     • Vytautas_csoportkör

      A vilag osszes csapdaja sem lenne eleg, ha az “urak” kepesek lennenek uralkodni magukon. Ha nem a keseles/veres lenne a megoldas mindenre. Ha egy pillanatra is eszukbe jutna, hogy a fizikai eroszakkal csak fokozzak a problemat.
      Itt mindig a gerincesseget, a ferfiassagot mantrazzatok. Felnott ferfikent igenis hozzatartozik a gerincesseghez az, ha valaki felvallalja, ha valamiben hibazott. Bujkalas, atoltozes, maszatolas helyett miert nem all ki senki, hogy “ebben hibaztam, sajnalom, de abban nem erzem magam felelosnek”?
      (*ez minden erintett felre igaz)

     • Aro

      Azt hiszem, hogy végre eljutottunk egy közös pontra 🙂
      Egyébként sokakkal ellentétben én azt gondolom hogy minden komolyabb tábornak szüksége van hool csoportra.

     • Vytautas_csoportkör

      Hoolokra…? Ennel messzebb nem is lehetnenk egymastol. 😀
      De tudod mit? Legyen. Csak a stadionon kivul legalabb.

     • gajzi

      Én a táborvezetés viselkedésével sem vagyok megelégedve, nagyon nem. Hamberger nyilatkozatából tisztán látszott, hogy balhé lesz, az ellent (ha hívhatjuk így a halhatatlanokat) nem vette emberszámba, ez nem szül jó vért.
      + az SzSzJN közlemény egy vicc:
      “Ahogy arról már a médiából értesülhettek, a Debrecen elleni mérkőzésen, a hazai szektorok mögött, az eddig bojkottáló szurkolói csoportoktól egyértelműen elkülöníthető szurkoló, összetűzésbe került szurkolótársaival, akik közül 3 embert a nála lévő 2db késsel(!) súlyosan megsebesített.
      Egyetértünk azzal, hogy ilyen eseteknek nincs helyük a stadionokban és elhatárolódunk minden ilyen cselekedettől.
      A klubbal kötött megegyezés értelmében az esetet a közösen felállított bizottság vizsgálni fogja, és az előre lefektetett szabályok szerint el fog járni.
      Az ügyben tudomásunk szerint a hatóságok is eljárást folytatnak.
      A sebesült szurkolótársainknak mielőbbi felépülést kívánunk!
      Pakson találkozunk!
      Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül”

     • Vytautas_csoportkör

      Ui. nekem a szekus vonal tunik a legvaloszinubbnek…
      Uui. B-t is fogjak gyanusitani, szinte biztosan

     • krapulax_the_hun

      Tévedés már ki is jött hogy önvédelemből használt kést a földön fekve.
      Igaz előtte már ott van a kezében az elsőre megjelent képeken…

     • Magyar Levente
     • krapulax_the_hun

      az ügyészség szerint itt még nem használta csak miután földre került. rábasztak a verekedők, mennek a sittre meg még a fradisecuritys cigánymaffia is bosszút forral. ez a majom meg szabadon elsétál majd…

     • Magyar Levente

      Hiába nem használta, eleve nála volt a kés, vagyis kések. Bent a stadionban. Már büntetendő.

     • Sztaking

      perdöntő kép,ha migráns bejön késsel és villogtatja, hagyni kell?

    • gabesz

     Igen hetekig az ment hogy jönnek a választások arra megy ki az egész !
     Mert arra senki nem gondolt hogy Kubatov a Fradi érdekeit nézi , és a választásokban keresték a választ. Azért mert ekkora aljasságot senki se feltételezett róla hogy beáldozza a capóját agyonvereti hagyja a secuja nem avatkózik be, sőt beengedik késekkel oldalt ! Ezt nem nézték ki Kubatovból csak itt kevesen akik végig állították hogy azzal a gecivel nem lehet tárgyalni, mert nem véletlen veszik körbe bűnözők !
     De nekem az egészről folyamatosan az az emlék ugrik be hogy ez secu vezér volt annak a készenlétinek a nagyvezére akik másod állásban a mammutot őrizték és kivégezték Simon Tibort. És az az emlék jut eszembe hogy ott is szép lassan a kommunikáció arra vitte az ügyet hogy Simi volt a rossz , és a gyilkosai szinte semmi büntetést se kaptak !

  • Vytautas_csoportkör

   En is nemmel valaszoltam arra a kerdesre. Francba a szkennerrel. De a balhezok a hatalyos palyarendszabalynak megfeleloen (amit elfogadott mindenki, aki jegyet valtott) legyenek kitiltva. Leszarom, ki kezdte a balhet.

 • gabesz

  https://uploads.disquscdn.com/images/1bbc53a826177100a568a89e93af8a2d8d0df1ac0fe91304f9b9dff86e90b86f.jpg Szkenneres korszak, derbi képei ! Ilyenek a halhatatlan áldozatok !

 • Sztaking

  Javasoljunk felfüggesztett bezárást,volt már ilyen és el is lett fogadva plusz pénzért…megérné!