Szüret hiperextra

“az ellenfelet kezdték éltetni, miközben a magyar játékosok erejüket megfeszítve küzdöttek, szenvedtek a győztes gólért. … magyar ember a harc közepette soha, de soha nem fordulhat az övéi ellen. … a lelke mélyén mindegyik fütyülő, tiltakozó magyar futballrajongó érezhette: igazságtalan a harsány hang, hiszen azt a gyönyörű stadiont, amelyikbe a jegye szólt, téglából, malterból sokkal gyorsabb és könnyebb volt felépíteni, mint sikeres futballistává nevelni a pályán az elégedetlenség hullámaiban szinte fuldokló tizenegy hús-vér férfiút.“

Vincze András NS-Vélemény

 • gajzi

  Ott hibádzik szerintem ez a vélemény is, hogy a játékosok nem küzdöttek erejüket megfeszítve, úgy lettek a pályára küldve Feröer ellen, hogy jó az X is. A szélső védők az első félidőben az alapvonal 30 méteres körzetébe sem mentek, a felezőt átlépve már a beadásra koncentráltak, az egész csapat a biztos védekezésre koncentrált. 45 perc alatt egy támadás sem futott végig, fel sem fejlődött hozzá a csapat. A 20ezer szurkoló aki kinn volt a meccsen nem arra vett jegyet, hogy Feröer ellen meg se próbáljunk játszani, így pedig teljesen jogos a kritika, 30 ember vert át a stadionban 20ezret, nem pedig fordítva. De persze aki ebből él legyen az vezető, edző, elnök, gyúró, újságíró az nem is akarja megérteni mindezt.

  • Magyar Levente

   Ez a vélemény (a fenti) minden elemében, minden aspektusában hibádzik, feltéve, ha egyáltalán a magyar-feröeri találkozóról szól.
   Már alapból ott van, amit írtál, továbbá harcként aposztrofál egy 50.000 fős törpeállam elleni szenvedést, ahol egyébként senki nem fordult senki ellen, csak szeretik így beállítani, mikor jogosan véleményezik/felkérdezik a nagy nulla szart nyújtó felet. De a tégla-malter kombó gyanúsan nem stimmel. Onnantól egyértelmű, hogy egy teljesen másik párosításra utalt a szerző és most valahol máshol röhögnek, vagy sóhajtanak nagyokat erre az ömlengő, “szuperpatetikus” földig nyúló nyálra.

   • DecensFilozófiadocens

    Kérlek alássan, ne túlozzunk: Feröer népessége 48.783 fő.

    Pl. Székesfehérvár lakossága: 99.060 fő.

    Ilyen agyatlan, szaftos propagandairomány, mint a fenti, már volt tegnap is, valami olyanról szólt, hogy “Bizony a magyar szurkolók mindig ott vannak, akármi is van, tessék kimenni, ez a szurkolók dolga, milyen szerencsések így a játékosok”.

    Mondjuk már Lettország ellen sem volt teljes teltház (mi lesz majd a most épülő háromszor akkora stadionban!?), de hát a tények egyre kevésbé számítanak mostanában… pláne egyes médiákban nem…

    • Scenkhyalfi

     A 3x akkora stadion a EB-rendezési részvétel miatt kell egyebek mellett; amúgy valóban alányalós a kritizált szerzői mű.

 • yoda

  Ezek megkapták a direktívákat, mit gondol az esetről a főni. Hihetetlen undorító szervilizmus.

 • Scenkhyalfi

  Nem betonból van a Kupi?