Szélesi kulturáltan beszólt a szurkolóknak

Mármint azoknak, akik nem voltak ott, hiszen szavait nézhetjük innen is, meg onnan is:

Rögtön a meccs után a tévének:

“Kellett a fejmosás is, hiszen a játékosok egészen más hozzáállással jöttek ki a mérkőzésre, és a saját közönségünk előtt, Costa Rica ellen más is volt futballozni, mint mondjuk Luxemburg ellen. A hozzáállás kifogástalan volt, elértem a szívekhez-fejekhez, ami célom is volt, örülök neki, hogy visszakaptuk, amit mondtunk. Jó volt látni és fontos volt az is, hogy a közönség és a csapat közelebb kerüljön egymáshoz. Sikerült helyzeteket is kidolgozni, de van még mit javítani a csapaton, a játékon, az pedig természetes, hogy Costa Ricának is voltak helyzetei, bár többségében pontrúgások után.

Nyilván sokat javított a helyzeten a mérkőzés, bele tudok nézni a tükörbe, de a luxemburgi eredmény rányomja a két meccsre a bélyegét, nem olyan tiszta a kép. Nem kell elájulni a meccstől, adósok vagyunk az eredményekkel, nem olyan volt ez az év, mint szerettük volna, de a zárásnak nagyon örülök.
Nagyon fontos volt. Köszönöm a szurkolóknak és a csapatnak is, odatették magukat, és igyekeztek kijavítani a luxemburgi eredményt, még ha nem is lehetett persze teljesen.”

“Ha felkérnének, újra elvállalnám”

A meccs után sajtótájékoztatón így nyilatkozott Szélesi:

“Egy nagyon pozitív mérkőzést láthattak a drukkerek, meg kell nekik köszönnöm a támogatást. Azt is mondták előzetes, talán halkabb lesz a lelátó, de ezt nem éreztük, végig mellettünk álltak, biztattak minket. Remélem, a jövő évben még inkább nézőcsalogató játékkal és eredménnyel tudjuk visszahozni azokat is a stadionba, akik most távol maradtak. A győzelemnek nagyon örülök, hogy volt egy vereségünk előtte, a fiúknak jót tett a fejmosás. Legalább ez a mentalitás kell a folytatásban. A Luxemburg elleni meccsre visszatérve még azt mondanám, hogy megnéztem volna azt a mérkőzést a hiányzóink jelenlétében, és megfelelő mentalitás mellett. Nagyon élveztem ennek a felkérésnek minden pillanatát, ha felkérnének, újra elvállalnám. Sajnálatos módon mindkét lecserélt játékosnak komoly a sérülése: Vinícius térde nem túl stabil, Pátkainak pedig a “hajlítója” fáj.”

A szöveget a Csakfocitól nyúltuk.

 • Zöldfülű

  Ígéretemhez híven nem néztem a meccset tv-ben sem. Nyertünk, és olvasom, hogy küzdöttünk is. Nos, az utóbibból sokat nem láttunk idén, pedig ez lenne a minimum. Mondom a minimum!!! Az évadzárón el kéne mondania valakinek, hogy ez egy nagy, büdös, lószar volt…

  • Alkalmas

   Nem kuzdottunk, szo se volt ilyesmirol. K.rva gyenge volt ez is. Costa Rica nem nagyon akart futballozni, kulonosen az elso felidoben nem. Bennem felmerult hogy volt az a penz… Ismerve a magyar viszonyokat semmi meglepo nem lenne ezen. Szelesi egy unintelligens oltari nagy barom, sem emberi sem szakmai kvalitasai nincsenek ahhoz hogy a nemzeti csapat mellett dolgozhasson.

 • Scenkhyalfi

  Jót aludtam a 2. félidő közepétől, úgyhogy megérte megnézni a közvetítést.

 • gabesz

  Szerintem nem akartak minket megverni hisz a jobb játékosok szinte mind padoztak tőlük ! És hát olyan meccs volt ahol volt 1 gól és 1-1 védés a kapusoknak. Nem igazán tudtuk meg milyen kapus a kapusuk csak azt hogy jó focista 😀
  A másik tanulsága a meccsnek hogy Dzsudzsákot nem lehetett észre venni hogy nincs . Nem lett se jobb se rosszabb a játék nélküle. Sőt Ugrai per pillanat jobb játékos ! Az is érdekes hogy ha egy fiatal srác jó edzhöz kerül és nem Dollhoz akkor megtanul gondolkodni a pályán és focizni ! Akinek magyar fiatalnak esze van az ne jöjjön a Fradihoz amíg ezek a hülye németek vannak.