Szektorok és bezárás…

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 7-i ülésén az alábbi, az FTC-t érintő határozatot hozta: „A FEB az FTC – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint a rend mérkőzés alatt történt nem megfelelő biztosításáért (a mérkőzés szünetében a hazai szurkolók részéről súlyos szurkolói rendbontás történt, amikor a szurkolók egy csoportja összeverekedett egymással, amelynek eredményeként három személy megsérült, akiket kórházba szállítottak. A sérülés okozásnál megállapítható volt, hogy két szurkoló esetében a sérülést a Stadion területére bekerült késsel okozták) 3.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a Groupama Aréna „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak 3 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen történő lezárását.

Az FTC a mai napon felfüggesztette az érintett szektorokba történő jegyértékesítést. A C2, C3, C4, C5, C6, D1, D2, D3 és D4 szektorokba továbbra is megválthatóak a belépők. A bezárt szektorokba már megvásárolt jegyek, bérletek ügyében a jogerős döntés megszületését követően határoz a klub.

AZ FTC tárgyalás megtartását fogja kérni az MLSZ-től.

 

Fradi.hu

 

 • Buják

  “a rend mérkőzés alatt történt nem megfelelő biztosításáért”
  Vajon a secuból hányan és kik lesznek felelősségre vonva? Tudom senki…
  A szurkolókat kizárják, a secu meg tovább “dolgozhat”….

  Félre ne értse senki! Nincs mentség a lincselésre sem, de nem mindegy, hogyan fajult idáig a dolog….

  • lorinc82

   Közbe kellett volna lépniük, ez egyértelmű!!!

  • szakertelem

   hagyjuk már a szekuzást, meg a kubatovozást!

   • Magyar Levente

    Mert? Miért hagyjuk? Kik engedték be oldalt késekkel és kinek a kitartottja Bonyha?

   • Buják

    Miért is?

    • szakertelem

     mert ez a primitív tahó bunkó kopaszokról szól. a késesről és a fekete csűrhéről.

     • Buják

      Szerintem meg róluk IS, meg még jó pár más dologról is.
      Nézd meg a videókat, ha ez a hozzáállás természetes szerinted a secu részéről, akkor nincs miről beszélgetnünk.

     • szakertelem

      jajj de dedós szöveg ez!
      nem ovisokról beszélünk.hanem elvileg felnőtt emberekről.
      egyik primitívebb tahó mint a másik.
      rendőröknek, meg klub vezetőknek kellene őket megvédeni saját maguktól?
      szánalmas, hogy ennyire önállótlanul gondolkozol.
      helyes, ha mindenki kap egy esélyt és az is, ha ezeket az állatokat örökre kitiltják.
      remélem legközelebb hamarabb odacsapnak az ilyen marháknak, de hogy nem a rendfenntartók a hibásak, ha ez a csőcselék elkezd őrjöngeni, az biztos.
      jut eszembe: a kisgyerekek mellett teli szájból faxszopózó látens buzi csürhét is orrbavághatná valaki!

     • Buják

      Nem tudok jobbat mondani, naiv módon butaságokat beszélsz és csőlátással rendelkezel, ha nem látod, hogy a történések nem csak úgy maguktól megtörténnek, hanem bizonyos előzmények miatt alakult ki az egész sztori.
      Nem kérdés, hogy ki kell tiltatni a késest, nem kérdés, hogy ki kell tiltani az összes lincselőt.
      Viszont magad is leírtad “rendfenntartók”! Már a névben is benne van, hogy ők a felelősek a rend fenntartásáért.

      Vagdalkozhatsz itt nekem, de attól még az biztos nem megfelelő magatartás, vagy viselkedés a secutól, hogy jól láthatóan megy a kakaskodás, még minden ütés, késelés nélkül, de csak ott állnak 20 méterre és nézik az eseményeket. Ugyanezek az esemény végéig meg sem mozdulnak. Akik meg jönnek valahonnan máshonnan azok is csak odasétálnak az események végén.

     • szakertelem

      persze szétcsaphatott volna a szeku ezek között a bunkók között. de nem az ő felelősségük az egész kialakulása. a valódi probléma, hogy trágár, majomember szerű senkik fradi szurkolónak kiadva magukat erőszakoskodnak, mocskolódnak. ehhez képest b-kérdés, hogy a szeku vagy bárki más, mikor csap köztük szét. nem is volna szükség szekura, nemhogy őket tenni felelőssé felnőtt emberek állati viselkedéséért.

      a kisgyerekek előtt faxopózó, meg más verbális fekáliát okádó tahók orrba vágását is követeled? vagy te is csak odáig jutsz el, hogy a fizikai agresszión picsogsz?

     • Buják

      Haladjál tovább szerintem. A primitív hozzászólásaiddal traktáld inkább a haverjaidat, meg akit csak akarsz.
      Nekem nincs több mondanivalóm számodra.

     • szakertelem

      nőjjél fel!

     • Aro

      “nem az ő felelősségük az egész kialakulása” – eddig a pontig lehetett egy kicsit is komolyan venni téged…

     • szakertelem

      látom megy a gyáváktól megszokott felelősség áthárítás.

     • S = k × log × W

      Felejtsd el, ez egy ócska provokátor, mint a gyáva fiúja, Bonyha, aki késsel megy meccsre, miután a szekus haverjai mögül évekig pofázott.

     • Magyar Levente

      Hagyjad, ő egy mesekönyv lapjain képzeli el az életet, ahol minden ember mintapolgár (amúgy jó lenne, csak olyan szinten abszurd, hogy ki sem lehet fejezni) és ha ezt elvárjuk a stadionok világától, akkor azon kívül is el kell várnunk mindenkitől. Például az éjszakai szórakozóhelyektől is. Így nemhogy biztonsági szolgálatokra, de semmilyen rendfenntartó, bűnüldöző, bűnmegelőző szervezetre nem lenne szükség. Ezzel szemben a való világban vannak ilyen szekuk, csak ugye mi a fasznak, ha beengednek egy késest is bandázsolt kézzel?

     • Buják

      Nincs nekem azzal bajom, hogy mesevilágban él. Szíve joga. Ha ennyit lát és ért meg a világból, akkor azzal nem nagyon lehet mit kezdni.
      Igazából csak arra jutottam amit írsz is, hogy felesleges szóba állni vele, mert falra hányt borsó minden hozzá címzett szó.

     • szakertelem

      a gyáva kopasz senkik hőbörgő, erőszakos, bunkókat véded.

      ki fognak szorulni a modern stadionokból. a fradi szurkolók 95%-a utálja őket.

      ha neked a kopasz tahók világa a világod, akkor igazán sajnállak. szomorú proli életed lehet.

     • Buják

      🙂 🙂
      Az értő olvasás nem megy látom! Mondtam már, hogy menjél másokat szórakoztatni!
      Alapvetően mit várhatunk egy olyantól, aki két mondatot nem tud leírni helyesen Nagybetűk, kisbetűk, vesszők, összetett mondatok. 🙂 🙂
      Te magyarázol itt bunkóságról, meg tahóságról? 🙂

     • szakertelem

      nem mesekönyv a normális élet. választás kérdése. persze tahóék azt hiszik mindenki más is tahó, mert szerencsétlenek nem találkoznak mással szánalmas életükben. de hidd el, élnek sokan, állandó faxopózás, verekedés, kopasz izmozás nélkül is. senki nem kényszerít, hogy primitíven élj, s te se próbáld a senkiházi agresszív, műveletlen kopasz stílust másokra, a fradira erőltetni.

     • Magyar Levente

      Itt te képviseled ezt a stílust minden egyes hozzászólásodban. Majd mássz ki az odúdból és nézz körül a világban, hogy mennyire normális az élet. A trágárkodást meg hagyjuk, már az első Tábor nélküli lilák elleni meccsen a faszszopózástól zengett a Groupama. Nem élek én primitíven, hajam is van, a folyamatos fröcsögéseddel “hitelesítve” baromi nagy öngól a képmutató tirádád.

     • szakertelem

      komolytalan vagy. amellett érvelsz, hogy a stadionban gyerekek előtt, meg egyszerűen csak mások előtt, normális a trágárság, ja és persze neked a minennapjaidban is,
      de amikor a lincselő, késelő senkikre csúnyát mondok, akkor hisztizel a stíluson.
      miért a mindennapi tahóságot, az agyatlan faxopózást véded, és nem a lincselő, kopasz, tahók névennevezését és elítélését?

     • Magyar Levente

      😀 És én vagyok a komolytalan, mikor egy teljes stadion trágárkodott a tábor (azaz a “kopaszok” nélkül). 3 és fél évig ugyanúgy ment az ordenáré szöveg, tavaly is Mezőkövesden a szkenneres publikum percekig hülye kurvázta az alapvonali játékvezetőt, te meg ócska, hazug módon rá akarod ezt tolni kizárólag a “kopaszokra”, ahelyett, hogy a kubatov-konform közönséget (is) okítanád. 😀 Én amellett érvelek, hogy vagy senkinek nem lehet, vagy mindenkinek lehet, nincs kivételezés. Emellett ha csak minimálisan is reálisan, tényszerűen értelmeznéd a világot, akkor feltűnhetett volna, hogy sajnos a tizenéves kisgyerekek válogatottabb módon adják elő magukat még nálad is. Pedig az már nem egyszerű, lássuk be. Iskolában, tévében, közösségekben, interneten mindenhol jelen van a trágárkodás, nem egy stadionban találkozik vele először a gyerek, ha tetszik, ha nem. Innentől két lehetőség adott;
      1. ilyen szinten tájékozatlan vagy,
      2. csak belekapaszkodtál valamibe, hogy elvégezd a munkádat.
      Amúgy kicsit unalmas a személyeskedésed, meg a hiszti duma, főleg, hogy te jársz ide nyekeregni okádék stílusban. Én azzal szemben nyilvánulok meg ilyen módon, aki szintén ezt teszi velem szemben. Főleg, ha még alapvetően hülyeséggel is tetézi a bunkózását. Ki véd itt mit? Miért nem próbálod meg használni azt pár köbcenti, néhány neuronnal kibélelt szövetcsomót a falcsontjaid között és teszed fel azt a kérdést, hogy a főnök, a kisfőnök és a felelős beosztottjaik miért engedték be a havert késsel egy sportlétesítménybe?

 • Zöldfülű

  Több ezren szívnak, néhány idióta miatt.
  Mi lesz veled Ferencváros?

 • Magyar Levente

  Csörgősipka, meg gumiszoba. Az kell neked. És még ez is kedves gesztus, mert bolondokat ugye nem bántunk verbálisan sem. Mint kiderült még az értő olvasás sem megy számodra, talán ez indokolhatja, hogy érdemben természetesen most sem sikerült reagálnod. Ilyenkor gondolom csak egy fél csontot dob a főnök.

  • szakertelem

   mentegetnéd a senkiházi fekete majmokat, meg az alpári tahó büfögést, mert ez a te vikágod. de ha valaki azt mondja hogy szánalmasak vagytok és bunkók, akkor elkezdesz a stíluson nyöszögni. igazi gyáva kopasz mentalitás! remélem kitiltják egyesével az összes fekete senkiházit a stadionból!

   • Magyar Levente

    Megismétlem; értő olvasás. Hol mentegettem én bárkit is? Miért hazudozol? Egy szóval nem mentegettem senkit, azt írtam, hogy ugyanúgy benne van az is a buliban, aki beengedte a fegyverest. Ugye-ugye, ha nem indulatból írnál, hanem megpróbálnád ésszel. Nincs mit mentegetni azon, amit te magad is művelsz az alpári, tahó stílusoddal. Miből gondolod, hogy nem olvassa ezt az oldalt olyan fiatal, aki most éppen tőled “tanul”? Egyébként is képzelem máskor hogyan adod elő magad, mikor minden második szavad moslék. Itt még mindig egyedül te nyivákolsz, mert érvelni azt nem tudsz. ugyanazt az ócskaságot pörgeted. Nem is csodálom, hiszen deklaráltan a provokátort és azok segítőit próbálod mosdatni ész nélkül. Na ezért való csörgősipka a kis buksidra egy biztonságos kis gumiszobában.

    • szakertelem

     a moslék feketeruhás tahók néven nevezésén való picsogásod gyáva mentegetése a mocskoknak.
     közben pedig a gyerekek előtt való alpári faxopózást védelmedbe veszed.
     szánalmas vagy!

     • Magyar Levente

      Elmebeteg vagy öregem. Nem kell senkit a nevén nevezni, halad az ügy. Gyáva, szánalmas kis vérnyugger vagy, aki mentegetni próbálja a felelősöket, mind a club, mind a security részéről. Hazudsz, ferdítesz, mert csak ehhez értesz.
      Csörgősipka, gumiszoba. Még mindig.