Szavazz vasárnap és SZAVAZZ most is

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek elege van a kampányból. Mindenki retteg. Fortélyos félelem izgat. Egyik oldal attól retteg, hogyha változás lesz, akkor már hétfőtől minden családba beköltözik egy színes ,és mindenkit megerőszakol és elveszi mindenki munkáját. Ugyanúgy elveszi az 50.000 forintos közmunkát minden szerencséstől, aki naponta három méter utcán sepreget fel-alá a faluban, mert nincs más munka, ugyanúgy elveszi a biológia tanár munkáját, elveszi a pénztáros a munkáját, elveszi a munkáját a marketingestől, elveszi a munkáját a banki alkalmazottól, elveszi a munkáját a programozótól, MINDENKITŐL elvesz mindent. Idejönnek ezek a rosszarcú színesek, magyarul sem beszélnek, de ők fognak MINDENT dolgozni! Amellett persze, hogy ők kapják majd az összes segélyt is. Ja, a nyugdíjat is persze, mindenkitől elveszik, hétfőtől már nem a nyugdíjasoknak utalnak összesen havi többszáz milliárd nyugdíjat, hanem a sok színes migránsnak. Akik majd megerőszakolnak MINDENKIT. Ez a réteg hiszi azt, hogy az ellenzék hazaáruló, elhiszi, hogy csak a mostani kormány tud minket megvédeni a világban uralkodó förtelmes káosztól, attól, hogy úgy éljünk, mint Londonban, Párizsban vagy Brüsszelben. Akik ugye ott a rothadó Nyugaton rettegnek egész nap lehúzott redőnyök mögött, ahogy a közmédiából tájékozódó, évente egyszer a megyeszékhelyre ellátogató tömegek gondolják itthon.

Van egy igen széles réteg, egy jó másfél millió, akik egészen pontosan ezektől félnek, mindenféle túlzás nélkül. Nem számít, hogy az unoka már rég nem él itthon, a fiú totál részeg minden nap a sarki kocsmában és veri az asszonyt, hogy a csirkefarhát az ünnepi ebéd, a migránsok a baj mindenre, ha nem a Fidesz marad, még ez se lesz. Párizsi se, pedig akciós a sarki CBA-ban.

Ők elmennek majd szépen holnap, felemelt fejjel, és szavaznak a Fideszre.

Aztán van egy szűk réteg, aki attól retteg, hogy elveszti majd a kiváltságait. A tíz, száz és ezermilliós tendereken a győzelmet, az EU és adófizetői pénzek féktelen megcsapolását. Esetleg még attól is retteg, hogy felelősségre lesz vonva. Ők is elmennek majd a Fideszre szavazni.

És van egy másik réteg, egy furcsa, de sokkal halkabb. Akinek elege van már az egészből. Ebből az egészen elképesztő butaságból, ami tort ül nálunk évek óta. Akik nem tudják elhinni, hogy 2018-ban itt tart a magyar társadalom, itt tart a média, hogy csak és kizárólag rettegést és félelmet szül. Hogy nincs más téma, amiről beszélni kellene, mint a migránsok. Hogy a legaljasabb, legbutább kampányt folytatja le egy Párt, és már meg sem próbálja azt mutatni, hogy érdekli őket a magyar ember, az egészségük, a tudásuk, a jó közérzetük, egyszerűen csak az a fontos, hogy rettegjenek és a Pártra szavazzanak. Semmi más! Még csak meg sem próbálkoznak bárkit bármi mással meggyőzni. Ugyanerről a Pártról gondolták nagyon sokan, hogy értelmes, értelmiségi, keresztény, magyar Párt, a Fidesz.  Nem pedig egy országot kirabló és propaganda rettegéssel sakkban tartó vízfejű szörny, aki saját kastélyba, saját offshore cégekbe, saját erőművekbe, saját anyukájába, saját rénszarvasokba, saját stadionokba, saját Balaton partra, saját ezer hektáros földekre költötte el azt az irdatlan mennyiségű pénzt, amit a kiátkozott Nyugat küldött nekünk fejlesztésre, fejlődésre.

Ott állnak ezek a pénzek most mind, mint magánvagyon? Lehet. Lenne ennél nagyobb hazaárulás?

Szóval van ez a réteg, akiknek már hihetetlenül elege van ebből az egész rémálomból, ebből a beteg valóságból, ebből a keserű és értelmetlen gyűlöletből, és ők is elmennek majd, és szavaznak. Valakire. Nem a Fideszre.

Pár dolgot érdemes tudni a holnapi nap előtt:

  • ha nem mész el szavazni, a Fideszre szavazol, ez egyértelműen nekik kedvez
  • ha olyan pártra szavazol, aki végül nem jut be a parlamentbe (5% alatt), a Fideszre szavazol.

Ezen kívül semmi sem lényeges. Ja, még annyi, hogy a Fradi is képben legyen: aki szerint jó az, ami a Fradival történt az elmúlt 8 évben, aki szerint ez az igazi Fradi, a szerelem, az menjen el a Fideszre szavazni. Aki szerint nem, ez a Fradi nem az, amibe annyian szerelmesek lettünk, azt megölték, az menjen el és szavazzon másra.

Kíváncsiak vagyunk, te kire szavazol? A lényeg mégis az, hogy vasárnap MENJ EL SZAVAZNI!

Kire szavazol vasárnap?

Eredmények

Loading ... Loading ...

Akit pedig érdekel a Fidesz valódi tíz pontja az olvassa el Noam Chamsky amerikai professzor, 20(!) évvel ezelőtt tíz pontját az agymosásról. Minden egyes betűje tökéletesen leírja a Fidesz programját. Ez az igazán félelmetes. https://sciart.eu/hu/2013-12-04-0612/1/chomsky-es-az-agymosas-tiz-pontja