Sousa? Vagy ki legyen az új edző? – SZAVAZÁS

Amikor már a tempofradi – tyű de nagy kedvünk lenne ízekre szedni ezt a beszámolót, meg az egész óriási “fradizmusukat”, ehh – és a független is Dollt rugdossa azok után, hogy évekig szó nélkül tűrték/tűrik ezt az egész gyalázatot amit ma Fradinak hazudnak, akkor tudhatjuk, hogy lesz itt valami váltás.

Egy hozzászólónk egész maximumra emelte az összeesküvés elméletet, dupla csavarja szerint pusztán annyi a kérdés, hogy Doll a lelépési pénzéből mennyit és kinek oszt vissza. El nem bírunk mi ilyet képzelni nagyszerű vezetőinkről és a Klub körül legyeskedő managerekről! És felháborodunk, hogy valaki igen!

(A legcsodálatosabb, a NER alapjaiba legjobban beleillő lépés szerint Doll megy Felcsútra, így “házon belül” le lehetne mutyizni a lelépési pénzét, Pintér meg jön ide… De ez nyilván csak egy vicc!)

Mindesetre itt egy érdekes lista, kik az elérhető nevesebb edzők:

https://www.transfermarkt.com/trainer/verfuegbaretrainer/statistik

Lenne kiből válogatni. Három baj van csak: Dollt le kell rendezni, az új edzőt meg kell fizetni, az új edzőnek is be kell fognia a száját mint Dollnak. Nehéz lesz ez Pali, Zoli, Gabi, de mi szurkolunk!

Mindegy, ti kedves olvasók meg szavazzatok!

Ki legyen az új edző?

Eredmények

Loading ... Loading ...