Rólad szólnak a hírek

Rólad, drága Ferenczváros. Szerettem volna jól aludni legalább a meccs után, ha már előtte nem igazán sikerült, talán nem voltam ezzel egyedül. Aztán most meccs után csak nem sikerült megint aludni.

Remélem az illetékeseknek sem. Lehetne dobálózni itt 24 meg 48 meg 72 órákkal. Nem teszem. Csak remélem, hogy mire a mai nap elindul nyilvánosságra hozzák az Aréna kamerafelvételeit, és egyértelműen kiderül: ki, mit, mikor és hogyan engedett be, kezdett el, folytatott le és fejezett be. Merthogy kavarognak az információk, sokasodnak a kérdések.

Tudniillik itt és most nyakig vagyunk a Rubiconban, van, aki meg a túlparton pettingel egy ideje. A Ferencváros meg bajban van, óriási nagy bajban. Ez a vér, kés és lincselés már megint mindannyiunkra rárohad.

Szóval a maszatolás helyett lássuk a felvételeket, nevezzük nevén a felelősöket. A lehető leggyorsabban, nehogy ez az “ügy” bemocskoljon a szkájbokszoktól a D-C lelátón át a B-középig mindenkit. A Ferencvárost legfőképpen, hiszen ezt visszacsinálni már nem lehet.

 • Bástya elvtárs

  Ne haragudjatok de a skyboxokban kit mocskolhatna be? Annyian ülnek ott, hogy nemnagyon tud senkit beteríteni az ami oda felfröccsen. Fent ül a vajda, a rendőrkapitány, az mlsz, az ügyész, a bíró, a kisrendőr, a biztonsági, a köztévé, a média, a nemzeti bank, az ellenzék, a kormány, a kormány helytartója. Fent ül az egész közjogi rendszer aki ha rámutat a telkedre akkor az a kérdés, hogy épp bőrrel adod-e át vagy egy rendőrautó hátsó ülésén hagyatéki átadással. Kire fröccsenhetne fent akinek baja eshet?

  • gabesz

   Ez a magyar valóság sajnos. Nagyon jól megfogalmaztad.

 • corbendallas

  Sohasem fogják megmutatni a felvételeket, és érdemi befejezése sem lesz az ügynek.
  Inkább “lebegésben” tartják az egészet, így bármikor jöhet egy kommüniké, miszerint a felvételeken ez van, vagy az van, mikor mi áll az érdekükben.

  Ez a kubatov-stílus, a fidesz-stílus. Gerinctelen, mocskos, undorító habitus.

  És ezekkel sikerült “békét kötni”. Hát gratulálok. Attól tartok, ezután kezd igazán szétesni a Tábor…

  • szakertelem

   most ne mutogass kubatovékra. ez nem az ő saruk.

   • Scenkhyalfi

    Direkt nem, de a konfliktus kódolva volt.

    • szakertelem

     hagyjuk már! okoskodni utólag…

     • Scenkhyalfi

      A megelőzés (pl. a vérmes habitusú bérkápó VIP-be ültetése) meg előzetes okoskodás lett volna, nyilván.

     • szakertelem

      vagy azoknak a tahóknak a kitiltása, akik rámentek csapatostul.

     • Dolse

      is-is. azokat is ki kell tiltani. és kubatovot is felelősségre lehet vonni

     • naenkivagyok

      Ezért lesz Ádám nagyon nehéz helyzetben.

     • szakertelem

      nem olyan nehéz ez a helyzet. szerintem van szabályzat erre, nem neki kell döntenie.

     • naenkivagyok

      Nem maga a döntés nehéz, mert azt könnyű meghozni. De lesznek rengetegen olyanok, akik ezt árulásnak fogják tekinteni és a kitiltott csuklyások pártjára állnak és Ádám Kubatov-bérenc lesz. Ezért lesz nehéz a helyzete.

     • Dolse

      Nem igazán érdekel, ő ment bele ebbe az alkuba

     • naenkivagyok

      Mert felmérte Kubatovval együtt, h ez senkinek nem jó. Meg kellett oldani.

     • szakertelem

      így van. remélem örökre. hátha sikerül a keménymag legaljától örökre megszabadulni.

     • Scenkhyalfi

      Ha késsel hadonászik valaki, akkor önvédelemből könnyen elpixázhatják, főleg, ha mellészúr. Jelen esetben nem tudom melyik félen nem volt füstszűrős sapka, de akkor is elkerülhető lett volna a dolog némi előrelátással.

     • naenkivagyok

      Egy kérdés van:

      Kést rántott, hogy elégtételt vegyen valaki vagy kést rántott, hogy elijessze azokat, akik szervezetten megtámadták?

      Mert marhára nem mindegy.

     • Scenkhyalfi

      Ez a füstszűrős sapka egyik alapkérdése.

    • naenkivagyok

     Akkor röviden, h kb mi történhetett. Vszeg kapott pár fenyegetést pár magát erősnek érző embertől, akik nem tartoznak a Tábor vezető tagjai közé. A kés nagy kérdés, honnan volt. Volt olyan, aki azt mondta, a büfében kérte, ebben az esetben a secu totál vétlen. Lehet, h ismerte is, aki odaadta, mert azt mondta, h vmi drapit akar levágni vele. Ő pedig eltette a kést, h ha rámennek, akkor előveszi és majd megijednek tőle. Csakhogy ellenkező hatást váltott ki a dolog. Gondolom, még inkább nekimentek. Aztán dulakodás közben szúrás. Utána legalább 20-30 csuklyás alak rohant oda. A verést megérdemelte a szúrásért, de nem ott kellett volna. Így azok is kapni fognak, akik azt csinálták. Utána az átöltözés a WC-ben megint nem arra vall, hogy vállalják a felelősséget. Gondolom, ezért tűnt el Ádám a helyéről a második félidő elejéig, mert vszeg csak ő tudott rendet csinálni.

     Aki ezt Kubatovra keni, az nagy barom. Ez gyaníthatóan pár majom erősködésével kezdődött. Amit Ádám direkt kért, hogy ne csinálják. És ezzel most ő lesz a legkellemetlenebb helyzetben.

     Megsúgom, Kubatov rá fogja bízni azt, h milyen büntetést javasol. És akkor a saját embereit is neki kell majd megítélni. Szigorúan és igazságosan. Ha nem teszi meg, oda a megegyezés. Ez pedig megoszthatja a Tábort. Meg is fogja. Csak az eredményt ítélik meg rosszul. Kubatov nem győzött. A Tábor sem. Mindketten vesztettek. Ki érezheti magát nyeregben? Az, akinek nem érdeke a megegyezés. Vezesse őt bármilyen szándék. Anyagi, politikai, szimpla meggyőződés vagy esetleg ezek kombinációja.

     • Visnyei Balázs

      Én úgy látom volt itt már fenyegetés előre: http://rangado.24.hu/tartalom/cikk/439818_elore_bejelentettek_a_keselest_a_szkenneres
      Ezt a társaságot pedig a vezetőség hívta életre.
      A security sem csinált túl sokat a videó és a beszámolók alapján.

     • naenkivagyok

      Akárhogy is nézem, ez tegnap esti bejegyzés. Szép hazugság a rangadotol.

     • naenkivagyok

      Bár ha ez tényleg Czeglédy Csabáék oldala, akkor meg sem lepődöm.

     • Visnyei Balázs

      Nem valós csoport facebook oldala, két “L”-lel, de azon nem sokat változtat, hogy a valós csoport egyik embere használt fegyvernek minősülő eszközt a Groupamaban. És ezt az őrültet a jelen vezetés tette a kapu mögé tábor-pótléknak. Ha jól tudom ez a figura lóbált baltanyelet az autópályán talán a koroncói meccsről visszafele jövet a tábor autói felé, és ő mutogatott Debrecenben is. Egyszóval volt benne potenciál.

     • naenkivagyok

      Ok, ez igaz, ő a felelős egyértelműen. Viszont ez is mutatja, h mennyire fontos a haszonszerzés ebből az ügyből is. Csak balf… módon csinálják.

     • Visnyei Balázs

      Ebből hasznot (valósat) nem lehet csinálni. Ez az egész csak árt mindenféle megítélés szempontjából. Összemossák a tábor visszatérésével, holott felelősség tekintetében talán egyértelmű, hogy az élet kioltására alkalmas fegyvert a halhatatlan használta, tőle az arra hivatott biztonsági szolgálat nem vette el és nem is azok fékezték meg. Ezt a halhatatlant pedig ismerte a club vezetése, 100% volt, hogy aki eddig is így nyilvánult a szurkolói csoportok felé, az nem változik meg egyik napról a másikra. El kellett volna szeparálni a kapu mögül. Egy-két ember az egész csapat, nem lett volna megoldhatatlan feladat.

     • naenkivagyok

      Akkor nézd meg, kié a rangado.

     • Visnyei Balázs

      Oké, hangulatkeltés, szándékosan lehet vele kavarni, de ettől még megtörtént, ami. És ettől még az előzményeket ismerve elkerülhető, megelőzhető lett volna. Az a halhatatlan, aki ennyiszer egyértelmű jelét adta a tábor-ellenességének mit keresett a B-szektor közelében? Rá igazán oda lehetett volna figyelni, úgy meg végképp, hogy jól ismert alakja volt a lelátónak eddig is.

     • naenkivagyok

      Nem is vitatom az esetet. Mindössze annyit mondtam, h már megkezdődött a sz.rkeverés. És ez a Fradi Családnak a legrosszabb. De pont azzal érvelt mindig mindenki, h ne legyen jogtalan kitiltás. Akkor milyen alapon tiltottad volna ki Bonyhát a B-középből?

     • Visnyei Balázs

      Nem tiltottam volna ki, de ha már “belső ember”, az előzmények ismeretében legalább megkérem (mondjuk így), hogy bírja ki a VIP-ben mondjuk. De semmi esetre sem hagyom, hogy feszültséget gerjesszen. Kubatovék nyugodtan elbeszélgethettek volna vele már a koroncói, debreceni esetek után is. A mintaszurkoló képébe egyáltalán nem passzolt attól függetlenül, hogy akkor még csak a stadionon kívül provokált. Ez egy olyan helyzet, amire valószínűleg nem készültek az illetékesek, mert korlátozva van a szabályzat a stadion területére. Talán csak józan paraszti ésszel kellett volna kezelni. Most már nem lesz jogtalan a kitiltása, de ahhoz kellett egy “most már”. Ez az egész rendszer buktatója, a kauzalitás, hiszen gondolatrendőrség nincs, nem is kellene, ha logikusan cselekednek szabálykönyv nélkül is.

     • naenkivagyok

      És ha megtörtént a beszélgetés, és ennek ellenére is odament?

     • Visnyei Balázs

      Akkor Kubatovék levonhatják a konzekvenciát, hogy rossz lóra tették és hogy minden eddigi ellenére sem teremtették meg a feltételeit, hogy ezt az őrültet külön tudják kezelni. Senki más nem lépett fel ilyen szélsőségesen, mint ő, kést is csak ő használt (egyelőre így tudni). Ha én, mint Kubatov Gábor valóban a békére törekszem, akkor ilyen előjelekkel nem hagyom kontrollálatlanul ezt az embert. Anno képes volt mindenkit lejobbikosozni, lebalosozni, aki nem ment be, ebben a konkrét esetben lett volna alapja annak, hogy külön kezeljék Bonyhát, ráadásul a közelmúltban történtek apropóján.

     • naenkivagyok

      Pontosan, tehát előzetesen nem tilthatod ki. Ez a lényeg. Utólag lehet. De ez sem megoldás, ajánlom a videót.

      https://444.hu/2017/11/05/elokerult-egy-video-a-fradi-meccsen-kirobbant-verekedesrol

     • Visnyei Balázs

      Az eddigi megnyilvánulásai alapján mérlegelve elszeparálom a stadion más pontjára. Attól még nincs kitiltva a klasszikus és gyakorlati értelemben.
      Tegnap este már láttam a videót, azt hiszem éppen a rangadón. Ez már egy “előrehaladott” állapot, nem csodálom, hogy fegyveres támadót mindennel megkínáltak.

     • naenkivagyok

      Az a baj, h nem tudjuk, ez mikor készült. Akkor, amikor odaértek a csuklyások, mert Bonyha kést rántott vagy megjelentek harmincan és ezért rántott kést? Nagyon nem mindegy. Nem a tényállás, hanem a kitiltások szempontjából.

     • Visnyei Balázs

      Tényállás szempontjából az egyik fél fel van fegyverkezve késsel, ami mindenhol súlyosan büntetendő, utcán, kocsmában, akárhol. És el lehetett volna kerülni, ha mondjuk a nem kicsit provokatív személyét beültetik mondjuk a VIP-be, ahogy már említettem. Vagy máshová. Én is várom a teljes beszámolót erről minden létező bizonyítékkal alátámasztva.

     • naenkivagyok

      Félreérted. A tényállás adott. Csak nem mindegy, ki a támadó fél.

     • Visnyei Balázs

      Nem mindegy, engem is érdekel mi történt pontosan, de nem azonos mérvű dolog valakit úgymond felkérdezni és kést használni.
      Közben ezt találtam, de ez is utólagos állapot:

     • naenkivagyok

      Ráadásul trolloldal, magukról biztos nem csinálnának Hallhatatlanok oldalt. Ezt valaki azért hozta létre, hogy lejárassák a csoportot/Fradit.

     • Scenkhyalfi

      Ha a kápóra bízná K. a büntetést, az érdekes kérdéseket és feltevéseket generálhatna (akár a vérnyugdíjasokat, vércsaládosokat nem érintő “kompromisszum” esetében is). Persze csak szerintem.

     • naenkivagyok

      Nem fogja teljes egészében rábízni, mert a bizottság közösen fog dönteni. De az tuti, h ki fogja kérni a véleményét és akkor Ádám nagyon nehéz helyzetbe fog kerülni. Áruló lesz sok Tábortag szemében vagy megvédi a békét mindenáron? Nagyon nem irigylem.

     • Scenkhyalfi

      A pozíció kellemetlen döntésekkel is jár.

     • naenkivagyok

      Pontosan. Bár lehet ennek pozitív hozadéka is, mert lehet, hogy így a két fél még jobban összezár.

     • Scenkhyalfi

      Ha a szkenner opcionálissá tétele és a kötelező kártya eltörlése lesz az összezárás vége, akkor akár hajlandó lennék az ügy érdekében a bérkápót mártírnak tekinteni (de addig egy k….g).

     • naenkivagyok

      Na, ez pont fordítva lesz. Hogy tiltod ki ezután ezeket az arcokat, ha nincs azonosítás?

     • Scenkhyalfi

      A mintegy 2000 (csak példa) kamera és az arcfelismerő rendszer alkalmazásával, alkalmasint.

     • naenkivagyok

      És mit teszel akkor, ha odaállít egy érvényes jeggyel?

     • Scenkhyalfi

      Közlöm vele, hogy rákefélt és visszaadom a jegy árát (persze ehhez világos és egyértelmű házirendre van szükség).

     • Bástya elvtárs

      Úgy kezded hogy kb mi történhetett aztán már tényként meséled végül elmond mi lesz. De valójában fingod nincs ahogy senkinek.

     • naenkivagyok

      Ki mesélte tényként? Leírtam, mi történhetett szerintem az alapján, amit láttam és amit meséltek más szemtanúk meg a médiában megjelent. Meg hogy kb. mi lesz szerintem a további része a történetnek. Az értő olvasás fontos dolog.

   • Tamáska Csaba

    Bocs, de kinek a hajóágyúja is szabadult el?

    • szakertelem

     egyes hírek szerint rájuk mentek és védekezésből késeltek. de tök mindegy. ez nem kubatovék sara. kell a tábor, de a legalját jobb lenne, ha maguk rostálnák ki.

     • S = k × log × W

      ,,Védekezésből késeltek”… 😀 😀 😀 Eleve, hogy az anyjába vihetett be kést Kubatov szurkolói csapatának embere a “világ legbiztonságosabb stadionjába”?

     • Tuzson

      Viccnek szántad a kérdést gondolom. Mert ahova ilyen mennyiségű pirotechnikát be lehetett vinni, oda egy kés simán bejut. A szokásos motozás is elmaradt tegnap.

     • S = k × log × W

      A piro meg a kés két erősen különböző dolog, persze értem, hogy gyakorlatilag bármi be tud jutni, csak ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy a problémás embereket miért nem nézték át és hogy mennyi értelme van a szkennernek? A baj megtörtént, könnyen halállal is végződhetett volna, de most legalább Kubatov utólag kitilthatja a saját kreálmányát, Bonyhát. Aztán utána ugyanúgy bárki bemehet bármivel és ugyanúgy történhet bármi. De tényleg jó lenne látni, hogy pontosan mi, mikor és hogyan zajlott.

     • Tuzson

      Jó lenne. Kérdés, hogy fogjuk-e látni. Bonyhát kitilthatja, ha túléli a verést amit kapott, de azért kéttucatnyian rámenni egyre és a földön rugdosni c.gány stílus.
      Őket is elő kell venni. Ráadásul láthatóan készültek rá, így minősített esetről beszélünk.
      Ha egy kicsit is érdekelné az eset résztvevőit a Fradi, akkor ez a leszámolás nem bent történik meg, hanem meccs után kint az utcán.

     • greenperegrine

      Szerintem a késelés a c.gány stílus. Van egy olyan érzésem hogy a felvételeket soha nem fogjuk meglátni. Addig pedig mind csak találgatunk.

     • Tuzson

      Igaz, nem fogalmaztam egyértelműen. Mind a kettő az.
      És valószínűleg igazad lesz a felvételekkel kapcsolatban is, mert ha jól értelmezem a nem túl bonyolult fenti nyilatkozatokat, mind a klub, mind az szszjn elhatárolódik az eseményektől, ki-ki a maga módján. Az egyik hangsúlyozza hogy az elmúlt 3 évben nem volt ilyen, a másik meg jól körülírta, hogy nem közülük való az aki három közülük valót megsebesített. a többi két tucatnyi résztvevő meg említést sem érdemel gondolom.
      Nem értem én ezt az egészet, miért nem lehetett ezt stadionon kívül lerendezni.

     • S = k × log × W

      Késelni, szurkálni milyen stílus? Meglepő, hogy rámentek? Bonyha legalább annyira készült, “csak” ő késsel. Nem ugyanaz a kettő. Itt lejjebb már írták; egy Bonyhához hasonló provokatív alak miért kereste a kontaktot a Táborral, mikor eddig lépten-nyomon gyalázta, köpködte, fenyegette őket?

     • Tuzson

      Próbálom sorrenben 🙂
      Ugyanaz a stílus. Nem, nem meglepő, bár mivel messze voltam onnan – a meccs alatt el sem jutott hozzánk a híre sem – nem tudhatom hogy szurkálni kezdett, vagy ahogy többen is írták, rámentek csapatnyian és ezzel próbálta védeni magát. Nem zudom hogy kereste-e a kontaktot, vagy ők keresték meg, mert mindkettőt állítják páran. Szar ügy ez úgy ahogy van, akárki kezdte és megint mindannyiunkat megbélyegez.

     • S = k × log × W

      Ami a kontakt keresését illeti; mint mindenki, így ő is tudta, hogy visszatérnek azok, akiket eddig köpködött, fenyegetett. Mégis odament a B-középbe. A lényeg pedig a két kés. Itt megdől minden. Eleve “be volt tárazva” az akcióra. A puszta jelenléte konfliktusforrást jelentett, miután produkálta már magát ezelőtt is. Különben meg nem értem, hogy miért pont most mentek volna neki? Kb. 3 és fél év alatt bármikor, bárhol elkaphatták volna. Például Debrecenben, ahol mutogatott, vagy bárhol.

     • Tuzson

      Ez egy teljesen logikus kérdés.
      A késről meg írtam itt valakinek, hogy én speciel nem késsel járok meccsre, így nem tudom belegondolni magam a helyébe. Ha tényleg úgy érezte az előzmények alapján, hogy gondjai lehetnek akkor ülhetett volna a D-be, az elég messze van. Csak gondolom az a fránya ego már megint.

     • S = k × log × W

      Nem mohdom, hogy mindenben logikát lehet találni, csak “egy egészen kicsit furcsa”.
      Késsel meg normális ember nem megy meccsre. A hangsúly pedig szerintem ezen van: ,,ülhetett volna a D-be”, vagy akárhova máshova. De nem megy oda. Így utólag ez már nem ego kérdése, hanem szándékos provokálás és balhé gerjesztése.

     • Tuzson

      Azt, hogy teljesen logikus kérdés, komolyan gondoltam és nem iróniának szántam. Nem tudom, hogy szándékos provokáció volt-e, mert nem voltam ott a balhénál, az eddig megjelent egyetlen felvételből meg nem derül ki, hogy zsebből vette-e elő a kést (késeket) vagy a büféből szerezte ahol történt a dolog. Az illetőt nem ismerem, a róla eddig hallottak alapján viszont simán benne van hogy ego kérdése, az hogy nem akart elsunnyogni és nem gondolkodott sokat azon, hogy mi lenne a jó megoldás.

     • S = k × log × W

      Értettem, csak azért írtam, mert egyáltalán nem biztos, hogy igazam van, csak így látom logikusnak.
      Egyre több helyen olvasom, hogy ő volt a kezdeményező fél, majd talán kiderül, viszont a provokáció egyértelmű. Nem feltétlenül szándékosan, de a múltja ismeretében már a jelenléte is az önmagában.
      Hogy honnan szerzett és mikor késeket az is jó kérdés, de a végeredményen nem változtat. Felfegyverkezett velük és használta azokat, pedig az egészet elkerülhette volna, ha oda sem megy.
      Az mondjuk nem tiszta, hogy miként tudott bemenni a büfébe, vagy a pulton talált kettőt, esetleg kivette a kiszolgálók kezéből, vagy hogyan? Egyelőre úgy gondolom, hogy kapóra jött a büfé közelsége azoknak, akik ezt az elméletet adják elő.
      De majd kiderül. Ha kiderül.

     • János Bánoczki

      Rohadt gáz ami történt….. Viszont az, hogy egy tömeg elszabadul, (főleg egy ilyen helyzetben, amikor egy zárt társaság, mert valszeg ez egy nagyjából összetartozó társaság/ amikor a közelben késelés van…… mondjuk úgy, ha a bonyha egy afrikai születésű és elővesz egy kést, majd megszúr két embert , aztán agyonverik, akkor most hősöket csinálna a verekedőkből a média….. Hát itt viszont ezt egy Magyar követte el…. ennyi.

     • Orwell_1984

      A motozás a szokásos volt, szokásosan felületes. Másrészt ilyen mennyiségű pirót csak úgy lehetett bevinni, ha fentről “jóváhagyták”, mondhatni elfordították a fejüket. Nyilván megegyeztek a felek, hogy bevállalják az MLSZ büntetését a hangulatért cserébe…

     • Szóri

      Még a tűzoltók is ott voltak készenlétben 🙂

     • Tuzson

      Amit írtam arról szólt higy ha a pirót be lehetett vinni, akkor egy kés fel sem tűnik jóváhagyás ide vagy oda.

     • Czirer Áron András

      Nem érted, pirót csak azért lehetett bevinni, mert fentről meg volt engedve.

     • Tuzson

      Te nem érted Áron, hogy a fáklyák között simán elfér egy kés.
      Azt nem mondta senki hogy a hallhatatlanok nem vittek pirót ha már egyszer engedélyezve volt. Mi olyan bonyolult ezen?

     • gabesz

      Két kés felsem tűnik ? És biztos hogy bevitték a pirot az nap, vagy már ott várta őket ?
      Sose jártál meccsre , vagy csak játszod a hülyét ? Ezen a meccsen nem voltál az tutti !
      De befejeztem veled met szerintem Te nem drukker vagy hanem csak 1 bér kommentelő .

     • gabesz

      ja igen , és azért csempészte be a kést mert vajas kenyeret készült bent készíteni ? Vagy mert a Kubatovista capo balhét akart eleve provokálni ?

     • Tuzson

      Lehet, hogy a büfében bújkált az első félidőben és tényleg vajas kenyereket gyártott.
      Na jó, viccet félretéve, nem tudom. Csak azt tudom, hogy késelni is és csapatnyian rámenni egyre és agyonverni egyaránt alja dolog. Meg azt, hogy ez most mindannyiunknak árt és megint rajtunk csámcsoghat a teljes bulvármédia.

     • gabesz

      Ez amit mondasz szép , csak süket naiv duma !
      Ha valaki elkezd két késsel hadonászni vagy elfutok vagy ideg leszek és leakarom szerelni meg agyon verni. és nem fogom felfokozott idegállapotban kiabálni hogy Ti ne legyetek idegesek csak én egyedül mert Tauzson szerint ha sokan vagyunk idegek és sokan szereljük le az alja dolog !
      Értem hogy büncselekmény , csak volt 1 kiváltó ok a kés, ami elvakultan idegállapotba hozott ! Tudod nincs vissza ütés ha nincs első ütés ! És ha valaki késsel gecizik nem azt fogom nézni hányan verjük hanem vagy neki megyek vagy elfutok és akiket szurkál otthagyom a faszba hagy szurkálja ! De szerintem tudta hogy megfogják verni, csak talán megérte neki !
      Mert így most az akihez hű volt 3-és fél évig az most majd újra hozhatja a szigort , és igazolhatja önmagát hogy ezért volt a szkenner ! Szóval nem véletlen ment meccsre két késsel nem véletlen szúrkált , és tudta verést kap de lehet majd klesz szép állása is egy másik klubnál kordinátorként , mint Sz,F-nek volt ? Mert ugye ez az ország most ilyen ?

     • Tuzson

      Lehet tényleg naiv vagyok, amit írtál az viszont a másik véglet. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve még úgy sem, hogy látom mi megy ebben az országban és hányingerem van tőle.
      Tudta hogy meg fogják verni, de megérte neki? Ezt nem gondolhatod komolyan. Egyrészt ha kicsit később hozzák ki akkor már nem él és most csoportosan elkövetett emberölésről folyna a diskurzus így nem lenne esélye semmilyen szép kis állása max koporsója. Másrészt ha ő kezdett késekkel hadonászni és szurkálni akkor ülni fog érte és nem stadionban.
      Amit írsz arról, hogy “idegállapotban” nem nézed hányan veritek, azt értem, csak fura kicsit, hogy 20-30 fekete ruhás srácnak éppen akkor egyszerre kellett mennie wc-re sállal, egyebekkel az arca előtt és ha már ott voltak elrendezték a késest. Amit viszont sosem értettem az az, hogy amikor már padlót fogott, akkor miért kell még fejbe rúgdosni párszor.
      Kár volt ezért az egészért akárki is kezdte és akárki is reagálta le rosszul.

     • gabesz

      . Egyrészt ha kicsit később hozzák ki akkor már nem él és most csoportosan elkövetett emberölésről folyna a diskurzus így nem lenne esélye semmilyen szép kis állása max koporsója.Ez a Te össze esküvés elméleted , majd meglátod miért gondolom hogy baromság amit mondasz
      “Másrészt ha ő kezdett késekkel hadonászni és szurkálni akkor ülni fog érte és nem stadionban.” mondod Te
      Úgye meg van mikor Kubatov volt Kordinátora leváltása után gázpisztolyos konfliktusa Sz.Ferivel ? És az hogy Sz, azt mondta a bíróság jogos önvédelmet mondott ki ? És a támadójának lett büntije aki ellen jogosan védekezett ? Kubi elküldte ?
      Na ennyit orbagisztániáról
      “20-30 fekete ruhás srácnak éppen akkor egyszerre kellett mennie wc-re sállal,”
      Hülye 😀 Már boccs de gurulok ! Több ezer fekete ruhás srác a meccsen és abból több száz megy wc-re szünetben , neked feltűnő ?
      Az hogy két kést viszek magammal otthonról az nem feltűnő ? 😀
      Szóval Te nem igazán vagy se meccsre járó, és Fradi meccsre járó végkép nem ennyi lejött !
      Na szóval van infód hogy mennyire verték meg és milyen az állapota ?
      Vagy csak fröcsögsz és a Kubista Capot akarod beállítani áldozatként ? Nem Ő vitt két kést ? Nem Ő fegyverkezett fel már meccsre menetelkor ?
      Nem Kubatov secuja engedte be ? Az a Secu akiket máltára is kivitt a Gábor és Fiuméba is , mégis zárt kaput kapott a Fradi ? Mert nem végezték a dolguk ? Az a secu akinek vezetője SzFerivel balhézott ?
      Ezek nem össze esküvés elméletek,
      De ha már Sz Feri ? Leülte a magáét ugye emberölés ügyben ? Majd Gábor állást adott neki jó pénzért ?
      Szóval volt már ilyen mikor valaki rizikózik rosszul jár maj csodák csodája jóra fordul a sorsa ? Mert ugye ez az ország most Orbagisztánia ?
      Szóval nem bízom Én a hatóságokban se bíróságban se , adtak rá okot a Kozma és Simon ügyeknél többek közt hogy ne bízzak bennük !
      Bár azért arra kíváncsi lennék ha már Fradi akkor pl Jova ügye hogy lett kivizsgálva ?

     • greenperegrine

      Védekezésből késelt…nem is tudom ki itt a primitív. Elmomdom ha csak kést látok valaki kezébe és engem riogat vele reflekszből azzal a landülettel addig verem amivel/amíg tudom. Ez nálam ösztönös és sokan mások is így vannak vele. Az meg hogy mikor áll le az ember attól függ mennyire megy fel az adrenalin. Legundorítóbb sunyibb dolog nincsen a késnél.

   • gabesz

    miért kinek a sara ? Ez az ember az Ő elnökségének a terméke ! Ez a szitúáció és ez a megosztottság is !
    KUBATOV GÁBOR , és a szkenner kitalálása felszerelése nélkül nem jöhetett volna létre ez a balhé ! Ez a balhé Kubatov elnökségének egy terméke !

    • naenkivagyok

     Milyen indokkal, mit csinált a stadionban?

  • Vytautas_csoportkör

   Meg ilyenkor is kubatovra mutogatsz, baszd meg? Elkepeszto vagy. Primitiv csurhe, amelyik igy orjong – mindket oldalon – es nem mentesit ez alol semmi. Homo sapiens, mi…?

   • gabesz

    Miért kire mutogasson ? Kubatovista szkenneres capo vitte be a kést ? Kubatov secuja engedte át ?
    Azért nem érdekes hogy pont az első meccsen balhé van és a kést a Kubatovista capo vitte ? Nem Kubatov az aki mindig védi a secut ?
    Az UEFA eltiltás hogy is volt ? Szkenneresek el vittek minden jegyet más nem kapott. A tábort a horvát rendőrség útközben blokkolta. Kubatov rengeteg pénzt nem sajnálva Máltára is Fiuméba is vitte kivitte a secut, mégis kerültek ki molinók ? Kivizsgálta a felelősségüket ? De volt két más sport esemény ahol a Secu nem biztos jól lépet fel ? Mondjuk pont Nyiri jelenlétében vizilabdán, ki lett vizsgálva ? Volt Fradista szurkolói kordinátor állítólag bíróság által kimondva jogos önvédelemből gázpisztolyt használt az őt váltó szurkolói kordinátor ellen , Kubatov kivizsgálta hogy erkölcsileg alkalmas és leváltotta, vagy Ő a góré most is ? Tudod ilyen apró dolgok teszik azt hogy emberek akik esetleg közel állnak a politikus vezetőkhöz esetleg azt hiszik neki szabad késsel meccsre menni mert úgy is bejut, és ha baj lesz elsüpped elmossák az ügyét felőségvállalás nélkül, esetleg kap valami felfüggesztet szarságot . meg pénz büntit de majd csak segít neki valaki jó állást kapni ? Tudod mikor az emberek azt látják hogy a hatalom néha azt csinál amit nem mindenki tehet meg enyhe vagy semmilyen következmények nélkül akkor Ő a csürhe ! Mikor azt látja hogy az elnökünk tele van sittes ismerősökkel, és ezek esetleg politikai szolgálatott is tettetek tesznek, fizetésért , vagy csak baráti alapn önként. akkor Ők a csürhe ? Nem Kubatov volt aki megosztotta a tábort aki leakarta cserélni a tábort , és az Ő cselekedeteinek következménye a halhatatlan csoport és a késsel balhét csináló Capoja ! Ez az ember bizony Kubatov vezetői tevékenységének a terméke ! Ha cürhe vagyok mert kimondom ha nem ! De inkább vagyok csürhe mint maffia hatalmat gyakorló FIDESZ-re szavazó !

    • Vytautas_csoportkör

     Nem. Akkor csürhe a csürhe, mikor így viselkedik. Döbbenet, hogy ezeket a gyök kettő arcokat (mindkét oldalon) bárki is mentegeti. A kés az kés, a lincselés meg lincselés. Ezen nincs mit magyarázni. Remélem, soha többé nem jön meccsre egyik sem ebből a 15-20-ból.

     • gabesz

      Senki nem menteget rajtad kívűl senkit ! Te mentegeted Kubator Gábort , akinek a legnagyobb a felelőssége hogy az a kés bekerült !

     • Vytautas_csoportkör

      Az ő felelőssége, hogy bekerült a kés? Atyaég. Na jól van, befejeztem veled.

     • gabesz

      Nem Ő fizeti a biztonságiakat ? Nem Ő a főnök nem Ő felel a beosztottjaiért ?
      Vagy igazából nem meri őket piszkálni, mert a meccsek beléptetése az csak 1 fedő meló hogy ki lehessen fizetni a Pártház védelmét a választási iroda “védelmét” és más politikai segítséget nekik ? Talán azért nem lett ügy a két kordinátor gázpisztolyos balhéjából se ? Kivizsgálta a felelössségűket bármikor is ? Pl Fiume után mikor a szkenneresek rasszista moliniói bekerültek és eltiltást kapott a Fradi ? Szóval Kubatov nem felelős azért amiért ez a 2 kés bekerült ?

     • naenkivagyok

      És ha a büféből kapta?

     • Sztaking

      nem értem ,honnan veszed a bátorságot,hogy csürhézz? több mint 30 éve járok vidékre is..Én “csürhével” nem találkoztam,és nincs két oldal!

     • Vytautas_csoportkör

      Sztaking pliz… Benne voltal ebben a 15-20 fos csoportban? Vagy te magad vagy bonyha?
      Ha a valaszod nem, akkor teged nem csurheztelek le. Ahogy nyilvan magamat sem, mert en is ott voltam a meccsen.
      De aki igy viselkedik, mint az emlitett “urak”, azokat akkor is lecsurhezem, ha Dortmund, Steaua vagy eppen Fradi szurkolokrol van szo. Barcsak ne kellene.

     • János Bánoczki

      Akkor szerinted amikor egy tömeg lincsel az csürhe…… Jól látom???? /főleg ha fegyveres /mert bazd a kés az fegyveres/ támadás van a kisebb fél részéről….. ülj le egyes….

     • Vytautas_csoportkör

      Konkretan funkcionalis analfabeta vagy. (Ha mar az egyesnel tartunk.)
      1. nem tudni, ki tamadott eloszor
      2. akarki is kezdte, mind a keseles, mind a lincseles kimeriti a fenti fogalmat. Tobb karaktert nem is pocsekolok rad.

     • János Bánoczki

      Látod egyszerű vagy….. /Vártam a válaszod. ;)/ Még egy kérdés…. Hogy állsz az 56 emberekkel akik ávósokat lincseltek? Tudod a történelem tele van olyan esetekkel, hogy provokálják a tömeget és a végén a provokálót a tömeg szarrá veri…. Én azt mondtam a meccs előtt, hogy hiba evvel a vezetéssel leülni…. sajnos igazam lett. Csak annak örülök, hogy nem lett halál a vége….. simán benne volt a pakliban…. Már csak az a kérdés honnan jön a lapok keverése…. Ha a kubatovék nem teszik nyilvánossá a felvételeket az elejétől a végéig akkor szerintem elég látványos…… És addig szerintem a hibát ott fogjuk keresni, hogy a francba volt benn kés….. Lényegtelen melyik részről….. Ez speciel a klub felelőssége….

     • Sztaking

      OK

   • corbendallas

    Kettőnk közül nem én őrjöngök. Hogy ki a primitív, azt mindenki döntse el maga.

 • a_fater

  De én szkennelhetek továbbra is amikor a 4 éves kisfiam kiviszem tavasszal egy meccsre… szánalmas. Ma már Londonban sem késelnek stadionon belül.

 • Zöldfülű

  Az amúgy is ingatag lábakon álló békén csorba esett. Nem szabadott volna ennek megtörténnie! Itt és most nincs helye az egymásra mutogatásnak, örökre száműzni kell a bonyha féléket a Ferencvárostól!

 • Josephdemaistreee

  Csak abban bízom,hogy nem megrendelésre ment be bonyha a késsel.Mert,akkor tudjuk,hogy szándékos lejáratás van…Jobb lenne az a variáció,hogy a gyökkettes fejű saját felelőtlenségére bement és ilyen ostobaságot csinált.
  Sajnos összességében a liberális médiát a részletek nem érdekli, nyugodtan tudnak fröcsögni,hogy Fradi meccsen balhé volt.

  • Scenkhyalfi

   Ne olvass libnyafi xarokat vagy kezeld értékükön a cikkeiket és akkor nem idegesíted magad feleslegesen.

   • Dolse

    Mondjuk akkor azt se fogod tudni, hogy történt valami, mert az áljobboldali mocskok nem hozzák le a kellemetlen dolgokat

    • Scenkhyalfi

     A két opció erről is szól.

 • Scenkhyalfi

  Egy tál lencséért bement a Tábor a stadionba, várható volt valami – még ha nem is szervezett – kis cicaharc az alfa hím (kápó) pozíciójáért és lőn.

 • önkritikus

  Sajnos ez kódolva volt. Ezek a bonyha félék nem az eszükről híresek. Ha qubiéknak ilyen jól sikerült a megegyezés minden pontját pontosítani, akkor azt kell hogy mondjam hogy az ő szellemi kapacitásuk is erősen korlátolt. Ezt a kérdést nem szabadott volna a felekre hagyni, bízva a józanságukban. Itt hosszú évek feszültsége robbant ki. Azt meg sejthették volna hogy a srácok nem egy sakk parti keretein belül fogják ezt lemeccselni. Számomra itt a fényestekintetű elnökúr felelőssége jóval nagyobb mint az érintetteké. Meg kellett volna kötöznie a kutyáját, mert a pitbullok mint tudjuk nem túl okos állatok..

  • naenkivagyok

   Két kérdés:

   1. Ádám ott állhat mindenki mellett?

   • önkritikus

    Nyílván nem. Valószínűleg ő mindent megtett, de pont ezt mondom hogy ezt a kérdést nem lett volna szabad így nyitva hagyni. 5-6000 emberért képtelenség felelősséget vállalni.

    • naenkivagyok

     2. Kubatov ott állhat mindenki mellett?

     • Lapos Elemér

      csodálatos amit itt művelsz, well done!

     • Lapos Elemér

      Kubatov nem tehet az egész elbaszott 3 évről, kubatov nem tehet erről az egész megosztottságról, kubatov nem tehet róla, hogy odáig süllyedtünk, hogy fradista egymást késel és lincsel. szerintem inkább az a kérdés, ha nem kubatov tehet róla, akkor ki a jóisten?? esetleg még zorbánt, mint megoldás, el tudnám fogadni.

     • önkritikus

      Soros?

     • Lapos Elemér

      ja tényleg! igen.

     • naenkivagyok

      Ki mondott ilyet, h Kubatov nem hibázott? Árokásásból jeles, kezet foghatsz pár politikussal. Ádám direkt kérte, h ne csinálja senki a fesztivált, nyissunk tiszta lapot. Szép tiszta lap, mondhatom. Erről azok tehetnek, akik benne voltak. Pont.

     • gajzi

      Az a baj, hogy ha Ádám kér valamit, az azokra van hatással, aki különben is korrektül viselkednének. A mai caponak nincs tekintélye, csak Ő gondolja, hogy van, mert a környezete elhiteti vele. Anno páran megâllapodtak, hogy legyen mondjuk Ő a capo, régen azért ez nem így ment.

     • naenkivagyok

      Sajnos tény, hogy van, aki így gondolkodik. Ezért is mondom, h nagyon nehéz dolga van.

     • Orwell_1984

      Valószínűleg a Green Monstersen belül ezt eldöntötték. Ha jól tudom, az a legnagyobb szurkoló csoport, így elég kézenfekvő, hogy a legnagyobb csoport capója vezényli a szurkolást.. A többi csoportnak volt egyáltalán valaha capója? Én úgy emlékszem, hogy random ment a szurkolás: akinek kedve volt a csoportban, rágyújtott egy rigmusra, ami éppen eszébe jutott, a többi pedig követte.

     • önkritikus

      Neki azért van 1-2 sittes szekus haverja, aki éppenséggel kisérhette volna ezt az IQ huszárt.

     • Orwell_1984

      Biztos hogy van? Az események tükrében nekem nagyon úgy tűnik, hogy eléggé egyedül volt ő mindig is, csak kellett egy bohóc, akit kitehetnek a kirakatba, egyébként meg pont lesz.rták őt. Kikből is állt a hallhatatlanok tábora? Nagyjából azokból, akik éppen odatévedtek, talán egy tucatnyi állandó taggal, wannabe ultrákkal. Ők ilyenkor hol voltak? Ha ennyire nagy volt a para, hogy valami történni fog, miért nem voltak vele, körülötte?

     • Ftc976

      Ő adta neki a fizetést 3,5 éven át. A válasz egyértelmű. Ha akarta volna Gábor nem engedi be.

     • naenkivagyok

      Akkor az nem jogtalan kitiltás?

    • gajzi

     Képtelenség, ez tény! De Ők mégis megtették, ez mutatja is a komolyságukat.

     • önkritikus

      Nagyon kultúrált volt a szurkolásuk, ez tény.

   • Felix_Budapest

    ez csak egy

    • naenkivagyok

     Ne trollkodj!

     • Felix_Budapest

      nem láttam, csak később vettem észre

     • naenkivagyok

      🙂

 • Orwell_1984
 • rizs2

  Ez a dolog nagyon gaz. Most kell igazi osszefogas, mert ebbol aztan tenyleg csak egyutt tudunk kimaszni. Mondjuk a videokat egy buncselekmenynel nem feltetlenul fogjak/kell nyilvanossagra hozni.

 • DecensFilozófiadocens

  Nagyon szomorú ez az egész. Majdnem öt év után van rendes Fradi meccs az Üllői úton, erre mindenről szólnak a hírek, csak a fociról nem.

  Kubatov alatt olyan mélyre süllyedt az egyesület, mint még soha (rijeka, zeljez, partizani). Ez a mostani késeléses történetet is neki köszönhetjük, hiszen ilyen “kubatovista” csoportok meg kintiek/nem kintiek korábban soha nem voltak.

  Külön pikantériája az ügynek, hogy pont az késelt bent a stadionban, akit kubatovék állítólag külön fizettek, hogy a régiek helyett szervezzen új szurkolókat, ezzel is gyengítve a kintiek pozicíóját és hátráltatva egy megegyezést. Közben meg ment a “majd lesznek újak a régiek helyett” meg “úgyis be fognak majd szállingózni a stadionba” propaganda. Ezzel csúfosan megbuktak, aztán jöttek a választások és hipp-hopp lett szkenner nélküli beengedés. Ez lett a vége, mondom, szomorú ez az egész.

  P.S.: Egyébként meg naenkivagyok úgy írogat, mint aki volt itt már Arthurknight néven is.

  • naenkivagyok

   Kösz a hasonlítgatást, de nem talált, nem szoktam nicket váltogatni, ellentétben egyesekkel. Az első bekezdéssel 1000 %-ig egyetértek. A kupakudarcok is tények. A késeléses sztori viszont annak a felelőssége, aki benne volt.

 • DecensFilozófiadocens

  Még annyit, hogy egy ilyen Halhatatlanok nevű csoport soha nem létezett, különben ez a bonyha nem egyedül állt volna a lépcsőn.

 • norbi91

  A késelőt illetve a fekete kapucnis, sálas maszkos egyéneket ki kell takarítani örökre a Ferencváros környékéről. Ezek nem szurkolók, csak egy mocskos csőcselék.

  • naenkivagyok

   Ezzel egyet tudok érteni. És gyanítom, minden Fradista. Csak ebből hatalmas cirkusz lesz, ha meglépik.