Rólad szólnak a hírek

Rólad, drága Ferenczváros. Szerettem volna jól aludni legalább a meccs után, ha már előtte nem igazán sikerült, talán nem voltam ezzel egyedül. Aztán most meccs után csak nem sikerült megint aludni.

Remélem az illetékeseknek sem. Lehetne dobálózni itt 24 meg 48 meg 72 órákkal. Nem teszem. Csak remélem, hogy mire a mai nap elindul nyilvánosságra hozzák az Aréna kamerafelvételeit, és egyértelműen kiderül: ki, mit, mikor és hogyan engedett be, kezdett el, folytatott le és fejezett be. Merthogy kavarognak az információk, sokasodnak a kérdések.

Tudniillik itt és most nyakig vagyunk a Rubiconban, van, aki meg a túlparton pettingel egy ideje. A Ferencváros meg bajban van, óriási nagy bajban. Ez a vér, kés és lincselés már megint mindannyiunkra rárohad.

Szóval a maszatolás helyett lássuk a felvételeket, nevezzük nevén a felelősöket. A lehető leggyorsabban, nehogy ez az “ügy” bemocskoljon a szkájbokszoktól a D-C lelátón át a B-középig mindenkit. A Ferencvárost legfőképpen, hiszen ezt visszacsinálni már nem lehet.