Paintsil és a sz*ros WC

Ahogy azt tegnap megírtuk – imádjuk ezt a fordulatot, kopirájt független sajtó – Orosz Pál magabiztos állításaival ellentétben egyáltalán nem biztos, hogy Paintsil marad.

Mi igazából arra gondoltunk, hogy valójában nincs biztosítva az, hogy a szezon után nem megy el, de most úgy tűnik, hogy már tavasszal sem láthatjuk.

Természetesen a függetlenen már beindult a másra mutogatás, gonosz managerek, pénzéhség, ésatöbbi, csak az ilyenkor mindig szokásos, a hibát soha a saját házunk táján keressük, mert olyan soha nincs. A szaros WC mint Abdinál még nem került elő, de ami késik nem múlik.

A játékos nem vette át az év góljáért járó díjat és instagram oldalán sem Fradi játékosnak mondja már magát.

Hát, sajnáljuk.

 • gajzi

  Ezek szerint, ha találnak rést a pajzson (és Pali eddigi nyilatkozatai alapján szerintem így lesz), akkor lép. Valljuk meg, teljesen igaza van, egy afrikai, ilyen tehetséggel megáldott játékosnak egy célja van, minél hamarabb minél feljebb jutni. Az Őt Európába “importáló” klubnak kell gondoskodnia róla, hogy olyan szerződéssel hozza ide, amivel jól jár. Kérdés, a szerződést intéző embereknek az az érdeke, hogy a klub járjon jól, vagy az hogy Ők maguk. Most majd eldől, Paliék alkalmasak-e a posztjukra, a Fradi érdekeiért dolgoznak-e? Ha Paintsil lelép, lelkiismereti problémái emiatt nem lesznek és nem is kell legyenek.

  • Vitya84

   Az,hogy paliék alkalmasak-e a posztjukra már korábban kiderült, nem azok. Amatőr,szélhámos,hazug banda,akik bármiféle szakmai koncepció nélkül dolgoznak,bocsánat garázdálkodnak.

 • gabesz

  No akkor Orosz Pali seggszájú, vagy nem seggszájú ?
  Szélhámosság hogy azt mondja az EL csoportkörért dolgozik , vagy felelőtlen ígérgetés egy seggszájú embertől aki totál alkalmatlan a posztra amit betölt ?

  • Osztogato

   A L K A L M A T L A N párt katona!

   • andris89

    hihetetlen, hogy ez az ember lehet a szakmai igazgató a Fradinál.

    • Szabi Kovács

     Ő tehet róla??..na neeeeeee

     • gabesz

      Miért ki ? ki nem vásárolta meg , hanem opciós kölcsönökkel hozta ? Ki volt az aki kijelentette hiába akarják elvinni de a Fradinak van megvásárlási jóga ? Ki az aki azt hazudta hogy nyárra egyben tartják a csapatot meg EL csoportköröket hazudik ?

     • Imi

      Orosz Pali felkutatta,idehozta.Ha nem emelkedett volna így ki és adunk neki 2 éves szerződést akkor az lenne a baj….Most,hogy kiemelkedik, máris ez a gond hogy miért csak kölcsönbe érkezett.És még valójában az igazságot sem tudjuk,tehát könnyen lehet hogy edzésbe áll nálunk és folytatja.

     • gabesz

      ““Vezetőként számunkra most az a legfontosabb feladat, hogy ezt a játékoskeretet együtt tudjuk tartani” – nyilatkozta Orosz Pál, aki a nyárra nem tervez akkora mozgást az átigazolási piacon, mint legutóbb. Elmondása szerint csupán egy-két játékossal vannak tárgyalásban. A nyáron szerződtetett Joseph Paintsil ősszel a csapat meghatározó játékosa volt, a sportvezető szerint a közös folytatásról a Ferencváros már intézkedett – életbe lép az opciós hosszabbítás -, így a 19 éves ghánai kölcsönjátékos marad a klubnál.” Ha ez igaz lett volna akkor most nincs vita mert a Fradinál lenne ! De nincs így mert Orosz Pál hazudott ! Egyébként meg egy klubnál ahol szakma van úgy kellene igazolni hogy tudják kit vesznek meg és évről évre épül csapat van fejlődés ! Orosz Pálnak az a szerencséje hogy itthon az nb-1ben jó a politikai befolyásuk, de mind a 4 szezonban a Fradi szerepelt a leggyengébben lejáratták magyar focit mintt Storck, csak Kubatvék ezt 4 éven át tették Storck meg csak 2017-ben !
      Nem az a nagy baj hogy Páncél megy hanem hogy Orosz és Kubatov év végén össze vissza hazudtak . Orosz ígérgetett és röhögött bele a pofájukba akik hittek neki ! És vannak olyan hülyék akik el fogadják így seggszájjal is ! Ez az ember csak fingja fingja az ígéreteit !
      Most meg kapkod és nb-3as tudású lettet akar hozni aki az elzavart Csernik vagy Bognár szintjén sincs

 • Josephdemaistreee

  Pár napja akkora arccal mondta Orosz,hogy a mi játékosunk,hogy nem fért bele a képernyőbe.Hitelesség 2018-ban is folytatódik.

  • gabesz

   szerintem nyárig a mienk bár lehet hogy maláriát belgiumban gyógyítják és villámgyorsan !

 • Szabó Tamás

  Szerintem sajnos úgy gondolták hogy le fog járni a szerződése és majd akkor olcsón megszerzik addig van kölcsönbe és opcióval de a opció lehet a őt közvetítő manager iroda felé van. Mert másképp hivatalosan panaszt kellene tenni a UEFA-nál hogy érvényes szerződéses játékossal tárgyalnak a klub engedélye nélkül ezért még a Barcát is kizárták szóval nem hiszem egy kis klub meg merné játszani. Gondolom a haveri üzletkötők jó százalékért ígértek mindent.

 • csibészke

  Már az is kiderült hogy maláriás…

 • György Bakallár

  Orosz egyetlen szavát se lehet elhinni. Ezúttal se.