Paints ill?

Most megint meg fogjuk kapni, hogy már előre károgunk és mindenben a rosszat látjuk és persze utána a hibásak is mi leszünk, de egy tanulsága már most van ennek a Painstsil ügynek.

Mégpedig az, amit már sokszor elmondtunk leírtunk, hogy ehhez a futball nevű sokszereplős játékhoz érteni kell, és nem csak focizni kell tudni.

Sportigazgató kell végre.

Persze mi is azt szeretnénk, hogy minimum ilyen képességű labdarúgóink legyenek, mint Páncél Józsi és tényleg látszik, hogy igyekeznek ilyen srácokat hozni, ha már kinevelni képtelenek vagyunk egy hasonlót.

Ez is megérne egy misét, de itt most nem erről van szó.

Az is lehet, hogy ez az egész story csak médiafogás …áttunk már ilyet – reméljünk tényleg csak az – , mert ha még is csak problémák vannak Páncél szerződése körül akkor annak üzenet értéke van. Mégpedig az, hogy nem vesznek bennünket komolyan…és nem egy Barcelona, hanem egy nyugati tucatcsapat, vagy egy ügynök vagy senki sem.

Ilyenkor el kell gondolkodni vajon mekkora érdekérvényesítő erővel bír Clubunk. Vajon van-e értelme a hangzatos együttműködéseknek? Vajon mennyire vehetjük komolyan Orosz Pali nemzetközi szervezetekben való megítélését?

Visszatérve az üzenethez…ki akarna így ideigazolni ha azt látja, hogy nincs átláthatóság és pl egy első igazi profi clubos fiatal srác igazolását sem tudjuk megoldani.

Mikor jönnek végre rá a Clubnál, hogy ehhez a szakmához nem elég a jó megjelenés, a tiszteletreméltó felmenők még tiszteletreméltóbb érdemei?

Vajon mikor érünk el arra a pontra, hogy azt mondja valaki, hogy elég!

Túl sokat bukunk mind anyagilag mint erkölcsileg a nemhozzáértés miatt!

Vajon ki kéri számon és kin, hogy a tanulópénzt sokszorosan fizetjük meg?

Szerintünk már rég eljött az a pont, hogy kimondjuk ne a club kasszájából fizesse valaki a saját buktáit.

Mikor igazolunk végre komoly tapasztalatokkal bíró sportigazgatót…olyan igazit…tudjátok akit mindenki ismer adnak a szavára, és nem legyintenek ha meghallják a nevét…az sem baj ha nem Fradista csak könyörgünk értsen ahhoz amit csinál.

Így a kis bejegyzés végén reméljük a legjobbakat …azt , hogy Páncél nálunk ontja tovább a gólokat és csak egy számunkra értelmezhetetlen médiafogás volt az egész. Hajrá Fradi!