Otigba érkezik

Hollandiában már biztosra veszik, a hivatalos források még hallgatnak. Az nso.hu írja:

A Nemzeti Sport Online már május végén beszámolt róla, hogy Priskin Tamás szerződtetése után Otigba Kenneth megszerzését jelentheti be a Ferencváros. Nos, a zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon még nem számoltak be a magyar utánpótlás-válogatott középhátvéd érkezéséről, de a holland élvonalbeli Heerenveen már megerősítette a megállapodás tényét.

A 24 éves Otigba régóta szerepel az FTC kiszemeltjei között, de a korábbi években nem sikerült megegyezni az átigazolásáról a Heerenveennel.

A most befejeződő szezonban viszont nem Hollandiában, hanem a török első osztályú Kasimpasában szerepelt kölcsönben. Ez az idénye azonban nem sikerült olyan jól neki, mint a korábbi, hollandiai idényei (az Eredivisie-ben 82 meccsen játszott, nyolc gólt szerzett), ugyanis a szezon második felében már csak elvétve számoltak vele, így 15 bajnoki meccsel és egy góllal fejezte be az évadot. Holland források alapján korábban már meg is írtuk, hogy a török klub nem él opciós jogával, viszont a Heerenveennél sem lenne helye, ezért vagy végleg eladnák a játékjogát, vagy újabb kölcsön jöhet.

Azt nem tudni, hogy végül melyik opció lépett életbe, de a Heerenveen hivatalos honlapján hírül adta, hogy megegyezett a Ferencvárossal Otigba klubváltásáról.