Orosz Pál: csoportkör! Avagy ma indul a felkészülés.

Csak az elmúlt héten 165 találatot dob a gugli Orosz Pálra és a csoportkörre, ha nem szűrünk az elmúlt hétre, akkor 45 ezernél is több találatot kapunk! Persze ennek minimális a hírértéke és gonoszkodni sem akarunk, ami a lényeg: ma kezdenek a fiúk a téli szünet után a Ligetben, a bajnokságot vezetjük és Orosz Pál is nyilatkozott, az origo írja:

“Nyáron jól sikerültek az igazolásaink, az új játékosok bizonyítottak. Tudunk már egészen jól is játszani, de bízom benne, hogy tavaszra még inkább összeérik a csapat, és a játékunk idővel a mostaninál is jobb lesz” – mondta vezérigazgató. Kiemelte: listavezetőként nem lehet más a céljuk, mint a bajnoki aranyérem megszerzése, és már körvonalazódik, hogy ezért Videotonnal kell versenyt futniuk. A fehérváriak hárompontos hátránnyal a második helyen követik a ferencvárosiakat.

“Vezetőként számunkra most az a legfontosabb feladat, hogy ezt a játékoskeretet együtt tudjuk tartani” – nyilatkozta Orosz Pál, aki a nyárra nem tervez akkora mozgást az átigazolási piacon, mint legutóbb. Elmondása szerint csupán egy-két játékossal vannak tárgyalásban. A nyáron szerződtetett Joseph Paintsil ősszel a csapat meghatározó játékosa volt, a sportvezető szerint a közös folytatásról a Ferencváros már intézkedett – életbe lép az opciós hosszabbítás -, így a 19 éves ghánai kölcsönjátékos marad a klubnál. Az augusztus óta sérült Gera Zoltán visszatérése jó ütemben halad, vele Orosz szerint tovább erősödik a keret.

Jó esélyünk van a bajnoki aranyérem megszerzésére, és célunk, hogy nemzetközi kupasorozat csoportkörébe jussunk
– nyilatkozta a vezérigazgató. Hozzátette, a Bajnokok Ligája távolabbi célkitűzés, egyelőre az Európa Liga lehet a realitás számukra.

Leírjuk mi is:
Csoportkör! 🙂

A Ferencváros szerdán kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre, Thomas Doll együttese két külföldi edzőtáborozáson vesz részt, előbb Portugáliában, majd Spanyolországban. A bajnokság tavaszi nyitányán február 24-én a címvédő, jelenleg negyedik Budapest Honvédot fogadják a népligetiek.”

A jó játékról más a véleményünk, bár a megfogalmazással egyet lehet érteni, Páncél Józsit jó lenne megszerezni és nemcsak kölcsönvenni, de nyilván ezzel a vezetők is tisztában vannak.

Címlapkép: M4sport