Orbán Viktor Andorráról: Mohács volt, de a király túlélte.

Sajnos.

Persze nem gondoljuk így, de el tudjuk képzelni, hogy élnek az országban emberek, neadjisten polgárok is, akik nem sajnálták volna, ha több száz milliárd adópénzből működtetett ócska magyar foci egyik legnagyobb szégyene (Mohács) után, esetleg “meghal” – értsd leváltják, lemond a király, pontosabban királyok.

Ha mondjuk Csányi MLSZ elnök a totál ostoba dilettáns baromságai után amiket évek óta szajkóz egyszerűen annyit mond, hogy bocs, ehhez tényleg nem értek, mert tényleg kurvára nem ért, és lemond. De nem, neki mindenki bólogat mert olyan kis bajszos. Hihetetlen.

Hogy Storck válogatott edző, az évi több száz milliós fizetése után, azután, hogy ő és német emberei teljesen behálózták a magyar focit, egyszerűen fogja magát mégis, elnézést kér és lemond, végkielégítés nélkül.

Ha mondjuk a “király” azt mondja, hogy bocsánat, a felcsúti projekt egy kibaszott tévedés volt, nem vásároljuk meg Messit is Felcsútra, de lebontjuk a röhejes stadiont, a giccses fatetőt meg odaadjuk a környékbeli szegényeknek tűzifának ingyen, többet egy fillért nem költünk Felcsútra, mert belátjuk, hogy bicskanyitogató az egész amit műveltünk.

Ha mondjuk Kubatov annyit mond, hogy basszus, szar az egész, jöjjenek végre be a szurkolók ha már ennyi rettenetes sok adópénzt elverünk a Fradira, válogatottra, akkor leszereljük azt a kurva szkennert, csökkentjük a jegyárakat, gyertek sokan, hiba volt az eddigi hozzáállás, a foci a szurkolókért és nem a politikusokért van.

Ha a mindig magát oly radikálisnak gondoló Nemzeti Sport főszerkesztője feláll, felköp és alááll, hogy ezeknek a seggét nyalom én tövig, miközben kikapunk Andorrától, de egy rossz szót alig mertünk elengedni és bólogatunk mindenre. De kurva jó és kényelmes Felcsúton az iroda, a Puskás-intézet, a miniszterelnök barátsága meg minden. Gyomorforgató.

Ha az egész döglött, teljesen teljesítmény kényszer nélküli focit valaki az alapjaitól megreformálja, és a mostani 80-20%-os állami és piaci bevétel arányt teljesen megfordítja a piaci javára. Még akkor is, ha a csodálatos Nb1-ben ettől esetleg előfordulhatna olyan, hogy nem játszik Balmazújváros, Felcsút, Mezőkövesd, Paks. Még akkor is ha nem telik majd ilyen fantasztikusan jó légiósokra mint pl. a Fradinál is láthatunk. Még akkor is, ha nem fizetnek Nb1-ben tötyögő focistáknak havonta egy új autó árát, miközben 200.000 nettót sem éri el az átlagbér. És ennek a havi új autó árát 80%-ban ezeknek a focistáknak mi dobjuk össze az adónkkal.

Szóval kedves Orbán Viktor, jó lett volna talán mégis, ha ez a magyar focit vezető “királyság”, te, Csányi, és a több száz haver aki kurva jól él ebből a szarból mégis – jelképesen persze – belefullad abba a kurva Csele-patakba Mohács (Andorra) után, mint tette azt szerencsétlen II. Lajos.

De nem. Ti mindent folytattok ugyan úgy. És a szeme se rebben senkinek.

A királyok élnek és virulnak tovább Mohács után, dőzsölnek a munkánkból még sokáig, bántani őket nem kell félnetek jó lesz.

Hát menjetek a francba!