Óh, hát kikaptunk, lehet teli szájjal köpködni! Végre!

Mulatságos, hogy mennyire felbolydult a média, politikai hovatartozástól függetlenül, hogy jaj, mekkora szégyen, hogy kikaptunk Andorrától. Tökéletes összhang lehet, hiszen a focira teljesen rátelepedő politikát elutasítók – gy.k.: a libsik –  fröcsöghetnek, hogy mekkora szar a magyar foci, a fociba százmilliárdokat öntő politikát támogatók, és annak haszonélvező emberei – gy.k. fidesz zombik – meg teli szájjal fröcsöghetnek a német migráns Storckra. Hiszen ő a hibás! Ez az új Nemzeti Egység, az új NER! És csak egy Andorra kellett hozzá, köszönjük!

De úgy egyébként, mi volt ebben a vereségben meglepő? Ezek a kedves emberek nem néztek mostanában magyar focit? Nem látták a válogatott utolsó meccseit? Nem néznek magyar bajnokságot? Vagy mi? Mi ez a nagy felháborodás?

A független szurkolói portál tele szájjal fröcsög Storckra, ontja magából a cikkeket, bezzeg mikor a Partizanitól kikaptunk mekkora nagy kuss volt. Kommentekben, cikkekben, hogy Storck évi 300 milliója, mekkora pénzkidobás! Felháborító! Hűűűha, tényleg! De Doll évi nem sokkal kevesebbje – gyere Nyíri Zolka kommentelj már ide valamit annyira várjuk ba.., hogy megint mekkorát hazudunk, utána közvetlenül el is küldheted a Dollnak utalt kimutatásokat bizonyítékként, Priskinével együtt, nagyfiú -, szóval Doll alig kisebb pénze senkit sem zavar, aki ugyanekkora szégyen és gyalázatot produkál nemzetközi porondon évek óta. De legalább EB-re, vagy hát ugye EL-BL csoportkörre nem juttatott ki csapatot, sőt, az elő elő selejtezőkben kiesett a Fradi.

Fontos dolog megjegyezni, hogy Csányi Sándor MLSZ elnök nemrég elmondta, hogy 131.4 milliárd TAO pénz áramlott a fociba. Tehát Storck akkor ebből két év alatt kapott 600 milliót, ezt rajta számon lehet kérni. Azt ne feszegessük, hogy az EB-re kijutás mennyi pénzt hozott, bőven megtérült ez, de mindegy.

Szóval megvan, hogy 600 milliót Storckon kell elverni, őt lehet köpködni. De a maradék 130.8 milliárdot kin kérjük számon? Az mire ment el? azért kik a felelősek? Őket ki fogja kirúgni? A Nagyvezér Viktor? Esetleg maga Soros György? Vagy ki, de tényleg??

Mikor fog elszámolni Csányi, az összes klubvezető az összes edző és utánpótlás edző, az az elképesztő mennyiségű bürokrata és csecsszopó, az a temérdek sok ember aki a fociból él? Ők mikor fognak elszámolni ezzel az irdatlan mennyiségű pénzzel? Mikor??

Mert egyszerű lesz Storckot kirúgni. Attól még a probléma mind megmarad. A nézhetetlen nb1-el, a kiherélt Fradival, az ostoba szabályokkal, a tehetségtelen rossz vezetőkkel, az ócska edzőkkel és végtelenségig lehetne sorolni. Ők mind fel fogják venni holnap és holnapután is a fizetést. A mi pénzünkből.

Hát menjetek a fenébe, mind!