Óh, hát kikaptunk, lehet teli szájjal köpködni! Végre!

Mulatságos, hogy mennyire felbolydult a média, politikai hovatartozástól függetlenül, hogy jaj, mekkora szégyen, hogy kikaptunk Andorrától. Tökéletes összhang lehet, hiszen a focira teljesen rátelepedő politikát elutasítók – gy.k.: a libsik –  fröcsöghetnek, hogy mekkora szar a magyar foci, a fociba százmilliárdokat öntő politikát támogatók, és annak haszonélvező emberei – gy.k. fidesz zombik – meg teli szájjal fröcsöghetnek a német migráns Storckra. Hiszen ő a hibás! Ez az új Nemzeti Egység, az új NER! És csak egy Andorra kellett hozzá, köszönjük!

De úgy egyébként, mi volt ebben a vereségben meglepő? Ezek a kedves emberek nem néztek mostanában magyar focit? Nem látták a válogatott utolsó meccseit? Nem néznek magyar bajnokságot? Vagy mi? Mi ez a nagy felháborodás?

A független szurkolói portál tele szájjal fröcsög Storckra, ontja magából a cikkeket, bezzeg mikor a Partizanitól kikaptunk mekkora nagy kuss volt. Kommentekben, cikkekben, hogy Storck évi 300 milliója, mekkora pénzkidobás! Felháborító! Hűűűha, tényleg! De Doll évi nem sokkal kevesebbje – gyere Nyíri Zolka kommentelj már ide valamit annyira várjuk ba.., hogy megint mekkorát hazudunk, utána közvetlenül el is küldheted a Dollnak utalt kimutatásokat bizonyítékként, Priskinével együtt, nagyfiú -, szóval Doll alig kisebb pénze senkit sem zavar, aki ugyanekkora szégyen és gyalázatot produkál nemzetközi porondon évek óta. De legalább EB-re, vagy hát ugye EL-BL csoportkörre nem juttatott ki csapatot, sőt, az elő elő selejtezőkben kiesett a Fradi.

Fontos dolog megjegyezni, hogy Csányi Sándor MLSZ elnök nemrég elmondta, hogy 131.4 milliárd TAO pénz áramlott a fociba. Tehát Storck akkor ebből két év alatt kapott 600 milliót, ezt rajta számon lehet kérni. Azt ne feszegessük, hogy az EB-re kijutás mennyi pénzt hozott, bőven megtérült ez, de mindegy.

Szóval megvan, hogy 600 milliót Storckon kell elverni, őt lehet köpködni. De a maradék 130.8 milliárdot kin kérjük számon? Az mire ment el? azért kik a felelősek? Őket ki fogja kirúgni? A Nagyvezér Viktor? Esetleg maga Soros György? Vagy ki, de tényleg??

Mikor fog elszámolni Csányi, az összes klubvezető az összes edző és utánpótlás edző, az az elképesztő mennyiségű bürokrata és csecsszopó, az a temérdek sok ember aki a fociból él? Ők mikor fognak elszámolni ezzel az irdatlan mennyiségű pénzzel? Mikor??

Mert egyszerű lesz Storckot kirúgni. Attól még a probléma mind megmarad. A nézhetetlen nb1-el, a kiherélt Fradival, az ostoba szabályokkal, a tehetségtelen rossz vezetőkkel, az ócska edzőkkel és végtelenségig lehetne sorolni. Ők mind fel fogják venni holnap és holnapután is a fizetést. A mi pénzünkből.

Hát menjetek a fenébe, mind!

 • Dolce

  fociba fognak belebukni. 2020-ban a 250 milliárdos stadionban albánia-izland, miközben Dzsudzsiék dubajban hajtják zimányékat.

  • Helló, röfi!

   Mire megépül a Nemzeti Stadion, a költségei simán meg fogják haladni a 300 milliárdot is.

   • gabesz

    és nem fog kapni nb-1es licencet , és csak dísznek lesz.

 • csibészke

  Csányi mekkora csicska, nem meri kirúgni Stork-ot ameddig nem egyeztet Viktorral.
  :)))))))
  Mennyire kis szánalmas, tipikus ex mszmp-s csinovnyik.

 • Il Becchino Moreno

  Nem baj tele vagyunk stadionokkal, ez a lényeg!
  Foci nincs, az továbbra sem érdekli a Drága Vezetőnket!

  • Scenkhyalfi

   És milyen jó helyeken is vannak azok a stadionok, a népes ipari-kereskedelmi centrum, Bivalybasznád-Felső libalegelőjén, stb.

 • corbendallas

  A személyes véleményem, hogy a futball – és kifejezetten a válogatott – teljesítménye, “kiállása” mindig is egy fajta tükre az adott ország társadalmának, és abban tetten lehet érni annak az országnak minden pozitívumát/negatívumát, karakterét, és legfőképpen szellemi, mentális állapotát.

  Hogy Storck milyen szakember, az nagyjából kiderült – én magam sosem láttam benne semmi fantáziát, az EB. alatt, avagy “A CSÚCSON” (LOL) sem. Az elmúlt meccsek, kiváltképp ez minden kétséget kizáróan “beárazta” a németet, mert egy Andorrát minden körülmények között meg kell verni, még egy ligaválogatottal is – ha van bármilyen SZAKMAI KONCEPCIÓ. Amióta láttam a “Még 50 perc” című verkfilmet, nincsenek illúzióim Bernd Storck képességeivel kapcsolatban. És ez a norvég meccsek idején volt…

  A lényeg azonban nem ez, nem az esetleges jobb-rosszabb szereplés, még csak nem is a kijutás az adott világversenyre. Sokkal inkább az a hangulat, ami az országot körüllengi, annak állapotát jellemzi, ami viszont sokkal összetettebb, mintsem egy kommentben le lehetne írni, és nem elválasztható a politikától. Nem azért, mert a politika a mániám – nem az -, hanem mert a politika saját akaratából szőtte és szövi át az élet minden területét. Márpedig a politika – kiváltképp a mostani szcena – természeténél fogva olyan, hogy nem tűr konkurenciát, nem fogad el ellenvéleményt, és MINDENT KONTROLLÁLNI, UNIFORMIZÁLNI AKAR, tetszése és igénye szerint átformálni, TULAJDONOLNI.

  Márpedig olyan alkotó tevékenység, mint a sport nem működhet sikeresen folyamatos kényszer, rigorózus kontroll alatt, miközben azon társadalomból kell biztosítani az utánpótlást, amely – ha át nem is pontosan látja – pontosan érzi, hogy az út, amin az ország halad a semmibe vezet. Az életbe vetett hit, pozitív jövőkép nélkül pedig bármilyen képzési rendszer – pláne a hazai… – hiábavaló, azok a lábak meg fognak remegni akkor is, ha villanyszerelők, vasutasok vagy pizzaszakácsok állnak velük szemben. Mert az az andorrai munkás legyen bármilyen képzetlen futballista, nem ismeri az érzést, hogy a nem látják el megfelelően a kórházban, hogy a gyereknek pártgyűlésen határozzák meg a tananyagát és ezzel a jövőjét, hogy hazug hangulatkeltéssel találkozik bármerre is jár az országban, és hogy olyan stadionban kell(ene) jól teljesítenie, ami épp abból az elcsalt pénzből épült, ami a fentebb vázolt problémák megoldására szolgálnának, mégsem oda kerülnek…

  Sok mindent lehet pártakarattal irányítani, de a valódi érzéseket, az emberek lelkét nem. Mert annak összeomlás a vége. És nem kell hozzá Lehman Brothers-féle világválság, elég egy becsületes, tiszta szívű kis társaság.

  Tegnap Andorra legyőzte nem pusztán a válogatottat, de az egész országot…

  • Csaba Kedves

   Nem tudom,hogy ki vagy de attól amit írtál,pontosabb precízebb,és érthetőbb összefoglalást még nem olvastam! Köszönöm! Engedélyeddel megosztanám,ha lehet!

   • corbendallas

    Utólag is engedélyezem, sőt, megköszönöm. Éreztem, hogy van benne “lendület”, remélem sokakban hagy valamilyen nyomot.

    • Csaba Kedves

     Remélem! 🙂

 • Kőfalvi László

  Ez idáig minden renden, de akkor sem kellet volna a magyar focit a mennybe emelni, amikor az EB-n úgy szerepeltünk, ahogyan. Akkor is ugyanilyen szar volt a magyar foci, a válogatottal együtt. Azt senki sem látta, ha komolyabb csapatokkal kellett megmérkőznünk, azoktól úgy szívtunk, mint a vadállat! Most csak tükröt állítottak nekünk, milyen szarok is vagyunk, már hosszú évtizedek óta!

 • Sztaking

  Storck nemzetközi szinten elért eredményei alapján,még mindig nagyságrendekkel veri Dollt!!!!

  • Borz Bandi

   Mondjuk egy picit előnyösebb helyzetből indult…. Például kapott egy csapatot a segge alá. Azt, hogy melyikük a jobb nem lehet megállapítani, mert nem meccselnek egymás ellen. Mindentől függetlenül szerintem meg se közelíti Dollt tudásban, bár őt ezután a szezon után én is elhajtottam volna…