Nyugaton a tagsági is zöldebb

Korábban hosszabban írtunk arról, hogy mik a különbségek a Fradi és a Rapid tagsági rendszere között. Ezt most egy rövid, könnyen érthető formában összefoglaljuk.

 

Az osztrák és magyar minimálbér különbséget nem tüntettük fel

 

 • alehandro2

  hát igen… mi egyedül a csajokban vagyunk jobbak…

 • Zarathustra

  Attól nem lesz kiegyezés, ha elvtelenül bólogatunk, meg nyelünk. Rávilágítunk dolgokra, ez miért is baj?

  • Zarathustra

   Ne haragudj, de igen elfogult vagy, mantrázod ugyanazt, pedig csak körül kellene nézned nyitott szemmel..

   Mely jó dolgokra nem világítottunk rá? Hiányzik a pártatlan hozzáállás? Ki ígért neked ilyet? Egyáltalán miért kellene pártatlannak lennünk? A szurkolók (nem a bűnözők!!) és a Club (nem az éppen aktuális menedzsment!!) pártján állunk, és ehhez tartjuk magunkat, több kevesebb sikerrel. A kiegyezést amúgy szerinted mennyire segíti elő a menedzsment hozzáállása? Tőlük ezt megkérdezted már? Tisztában vagy vele, hogy mi mit kaptunk a Club alkalmazásában álló emberektől, az “elnök jobb kezétől”? Erről mit gondolsz? Halkan jegyzem, hogy ennek ellenére hajlandóak vagyunk, lennénk vagy leszünk együttműködni velük, de kizárólag a Club, a szurkolók érdekében.

   • Zarathustra

    Alaposabban kellene olvasgatnod, vagy levenni a rózsaszín szemüveget! 🙂 Beszámolunk, beszámoltunk a jó hírekről is. És be is fogunk. (Bocsánat, hogy nem veszünk át minden hírt a török edzőtáborról, persze nagyon izgalmas pl., ahogy kicsomagolják az edzéshez a bábukat, de ezekre a hírekre valóban van hivatalos és “független” verziós is.)

    A tevékenységünk elején a Club megbízásában álló emberek fenyegettek, meg köpdöstek az aluljáróban. Nem is egyszer. Ehhez mit szólsz?

    Tényleg mi hergeljük a szurkolókat? Miért is? Viccelsz, ugye? Azért, mert vannak kérdéseink és van véleményünk, merünk javaslatokat tenni? Mi inkább azt látjuk, hogy egy arrogáns, nem is túl hozzáértő klubmenedzsmentet kell elfogadnunk, akik szurkolói ankét és párbeszéd helyett a médiában járatják le a Clubot, és mossák össze a huligánokkal az ultrákat, és őket együtt mind 20-30 -amúgy a klubvezetés által is jól ismert- bűnözővel, démonizálva mindenkit, aki nem ért egyet, és másképp képzeli el a Ferencvárost. Ha valaki hergel, heccel, és erőből -profi kommunikációs stábbal- nyomul az sajnos pont a klubvezetés.

    • Zarathustra

     Bírjuk és várjuk a kritikát. Feljelentést tenni? Komolyan gondolod? Szerinted hiányzik békés, kispolgári családapáknak, hogy rendőrségre, bíróságra mászkáljanak? Vagy ne adj Isten “családlátogatást” kapjanak? Amúgy szerinted segített volna a párbeszédben, ha ezt a feljelentést bármelyik eset után megtesszük? Szerintem a kérdésekre tudod a választ. Bízunk benne, hogy egyszer csak elnézést kérnek az illetékesek és le lesz zárva az ügy.

     Nem háborúzni akarunk, hanem építkezni, megoldásokat találni.

     Lehet, hogy túlzás a “lejáratás”, de az a véleményem, hogy a jól megtervezett, profi imázsépítő PR kommunikáció visszaüt:
     akik bizonytalankodnak, mert már elegük van bojkottból, azok azt tapasztalják, hogy bűnözőként vannak beállítva
     az egyszerű sajtó fogyasztó, akinek meg eddig is negatív képe volt az FTC-ről, azok meg megint arról hallanak, hogy itt gondok, bajok, fenyegetések stb vannak.

     Ahelyett, hogy a klubmenedzsment azon dolgozna, hogy megtalálja annak módját, hogy szót értsen az arra érdemes szurkolókkal, inkább démonizál, végsőkig megosztja a szurkolókat. Úgy tűnik, mintha politikusi PR eszközökkel akarnák megoldani a válságot az őszinte, egyenes és nyilvános párbeszéd helyett.