Nyílt levél a biztonsági szolgálat vezetőjének

Levelet kaptunk, és ezt a levelet megkapta a biztonsági szolgálat vezetője, a klub vezetői is:

“Tisztelt Baranyi Imre Úr!

Bérletes Ferencváros szurkolóként mélységesen felháborított és elszomorított az, ami az FTC-Debrecen mérkőzés szünetében történt.

Elképesztőnek tartom, hogy egy – amúgy büntetett előélettel bíró – “szurkoló” a hivatalos beléptetési rendszert kikerülve simán besétálhatott a stadionba. Erről ma már képek kerültek napvilágra. Az Ön által vezetett biztonsági szolgálat ebben partnere volt, mi több azt is elnézték neki, hogy egy vagy két 30 cm-es kést (!!!) hozzon be a stadionba.

Oldalkapun át a világ..

Többször vittem már ki korábban kisfiaimat és kislányomat a Groupama Arénába. A 4, 7 és 8 éves gyerekeket is átvizsgálják Önök ezt a Bonyha becenevű senkiházit, aki soha nem látott szégyent hozott a Ferencvárosra viszont nem. Bejött és megkéselt legalább két embert, ebből legalább egyet életveszélyesen.

Nem szeretnék foglalkozni azzal, hogy ez felbecsülhetetlen kárt okozott a Fradinak. Itt és most csak azt szeretném jelezni, hogy azok után, hogy büntetett előéletű emberek késekkel járkálhatnak a Groupama Arénában a gyerekeim, feleségem és a gyerekeim biztonságát nem látom szavatoltnak a stadionban, így nem fogunk kijárni az FTC mérkőzésire. Sok barátom és ismerősöm van, akik ehhez hasonlóan gondolkoznak.

Szégyelljék magukat!!! A legkevesebb az, hogy levonják a személyi következményéket és nagyon záros határidőn belül garanciákat nyújtanak arra vonatkozólag, hogy a szurkolók élete biztonságban van a stadionban és a jövőben senki nem lófrálhat 30 centis késekkel bent.

Ameddig ez nem történik meg nem önszántamból, de a védve a családom és saját magam személyi biztonságát és életét nem megyek, mert így nem is tudok FTC meccsekre menni. Felmerül persze így az Önök elégtelen munkavégzése következtében a szurkolókat ért vagyoni és nem vagyoni kártérítés kérdése, azt gondolom, ezen is érdemes lenne elgondolkozniuk.

Bízva abban, hogy sikerül határozottan és megnyugtatóan megoldaniuk a problémát, maradok üdvözlettel,

P.T.”