Nyílt levél a biztonsági szolgálat vezetőjének

Levelet kaptunk, és ezt a levelet megkapta a biztonsági szolgálat vezetője, a klub vezetői is:

“Tisztelt Baranyi Imre Úr!

Bérletes Ferencváros szurkolóként mélységesen felháborított és elszomorított az, ami az FTC-Debrecen mérkőzés szünetében történt.

Elképesztőnek tartom, hogy egy – amúgy büntetett előélettel bíró – “szurkoló” a hivatalos beléptetési rendszert kikerülve simán besétálhatott a stadionba. Erről ma már képek kerültek napvilágra. Az Ön által vezetett biztonsági szolgálat ebben partnere volt, mi több azt is elnézték neki, hogy egy vagy két 30 cm-es kést (!!!) hozzon be a stadionba.

Oldalkapun át a világ..

Többször vittem már ki korábban kisfiaimat és kislányomat a Groupama Arénába. A 4, 7 és 8 éves gyerekeket is átvizsgálják Önök ezt a Bonyha becenevű senkiházit, aki soha nem látott szégyent hozott a Ferencvárosra viszont nem. Bejött és megkéselt legalább két embert, ebből legalább egyet életveszélyesen.

Nem szeretnék foglalkozni azzal, hogy ez felbecsülhetetlen kárt okozott a Fradinak. Itt és most csak azt szeretném jelezni, hogy azok után, hogy büntetett előéletű emberek késekkel járkálhatnak a Groupama Arénában a gyerekeim, feleségem és a gyerekeim biztonságát nem látom szavatoltnak a stadionban, így nem fogunk kijárni az FTC mérkőzésire. Sok barátom és ismerősöm van, akik ehhez hasonlóan gondolkoznak.

Szégyelljék magukat!!! A legkevesebb az, hogy levonják a személyi következményéket és nagyon záros határidőn belül garanciákat nyújtanak arra vonatkozólag, hogy a szurkolók élete biztonságban van a stadionban és a jövőben senki nem lófrálhat 30 centis késekkel bent.

Ameddig ez nem történik meg nem önszántamból, de a védve a családom és saját magam személyi biztonságát és életét nem megyek, mert így nem is tudok FTC meccsekre menni. Felmerül persze így az Önök elégtelen munkavégzése következtében a szurkolókat ért vagyoni és nem vagyoni kártérítés kérdése, azt gondolom, ezen is érdemes lenne elgondolkozniuk.

Bízva abban, hogy sikerül határozottan és megnyugtatóan megoldaniuk a problémát, maradok üdvözlettel,

P.T.”

 • Supervisor

  Részben igaza van. Aki ezt engedte az takarodjon. És ne legyen oldalkapus beengedés. Részben pedig felfújt süket duma, hogy félti a családot és úgy beállítani, hogy ez a stadionban bárhol és bármikor megtörténhet.
  Ez egy nagy igazságokat és nagy ferdítéseket tartalmazó valaki által célzottan lediktált levél.

  • tomi

   Abban abszolut igazat adok, hogy az a rész baromira nem állja meg a helyét amivel gyakorlatilag az egész média tele van, hogy ezentúl bárki ellen bármi megtörténhet. Ebben az esetben a provokáció, az ok- okozati összefüggés figyelmen kívül hagyása és a lozungonk ismétlése baromi nagy tudatlanságra vagy pont mások megtévesztésére alkamas.

   • Supervisor

    Ez a cél szerintem.

  • Aro

   Jobbik? Soros? A denveri musztángok bajnokcsapata? Kizárt, hogy magától írjon valaki ilyet? 😀

   • Scenkhyalfi

    Soros teljesen logikus felvetés, a vén szarkeverőről bármi és az ellenkezője is igaz lehet, akár egyszerre is.

   • Supervisor

    Tegezz nyugottan.

 • Vytautas_csoportkör

  Szerintem is bonyha a fo felelos mint provokator (plane, ha tenyleg o kezdte a balhet), de valami kimaradt ebbol a nyilt levelbol. Azert ne tegyunk ugy, mintha a barbar lincseles meg sem tortent volna.

  • gabesz

   Őszintén ? Ha azt olvasod hogy német országban Francia országban stb stb arab migráns bemegy felfegyverkezve , késsel bármivel, és ott elkezd szurkálni hadonászni, és a tömeg leszereli agyonveri , akkor elkezded a tömeget támadni hogy miért verték meg , miért nem hagyták hogy minél több embert szurkáljon meg ?
   Vagy Bonyha nem terrorista mert nem arab ? Ő nem felfegyverkezve ment garázdálkodni ? Az Ő cselekedete nem terror ?
   Ő mert Kubatovista akkor már áldozat is ? Talán Kubatov bíztonságiainak kellett volna eleve nem beengedni , és főleg oldalt még csak nem is a főkapun ?
   Te egy Kubista bérkommentelő vagy ?

   • Vytautas_csoportkör

    20-as IQ alattiakkal nem fogok vitatkotni, megfogadtam.

    • gabesz

     pénzért vagy ingyen szopod kubi farkát ? És nekem van 20-as iq-um mert azokat támadod akik egy terroristára méregbe jöttek ?
     Talán nem kellet volna beengedni az oldal kapun ?
     Ezt Agyas nem tudja lemosni! Te kis hüle gyerek 😀

     • gajzi

      Felejtsd már el ezt a terroristát basszus. Lófasz köze sincs egy kivagyi ÖNCÉLÚ furkónak a terrorizmushoz.

     • gabesz

      Aki felfegyverkezve megy öncélúan embereket szurkálni az terrorista ! Ő meg egy Kubatovista terrorista !

     • azoltan

      kubatovista terrorista… sikerült a propagandát kimaxolnod vazze… bonyha egy fasz, de ebbe a sztoriba nem csak ő van. és ez a sztori nem áll meg itt..

   • Orwell_1984

    Miután a csávó földre került, valószínűleg már kés sem volt a kezében. 3-4-en bőven le tudták fogni és átadni az illetékeseknek. Ezeket a “magasztos” lózungokat is hagyni kéne, hogy terrorizmus. A terrorista nem válogat. Ez félkegyelmű meg pontosan tudta, hogy kik ellen akarja használni a kést, tehát max. emberölési kísérlet. Nem védeni akarom ezt a szerencsétlent, de a lincselőket sem kellene felmenteni. Megvolt az esélyük rá, hogy “minta ultraként” leszerelik (még, ha kicsit meg is verik) és átadják az illetékeseknek. Ehelyett majd járhatnak a bíróságra és örülhetnek, ha megússzák felfüggesztettel. Nyilván megérte egy ilyen sz.r, gerinctelen alak miatt kockáratenni a saját és a többi szurkoló reputációját…

    • gabesz

     😀 baszd meg szurkál gondolom válogatás nélkül használta a kést , és látom folyik a vér és ne kapjon el az ideg ? Arra ügyeljek hogy minta ember legyek és azt a terroristát aki fegyverrel felkészülten jött vért ontani csak kicsit bántsam ? Kivááncsi lennék ha abarátaidra gyerekeidre anyádra támadna késsel egy ilyen Bonyha féle Kubatovista terrorista akkor is védenéd ?
     Ők tették kockára ? És nem a biztonságiak emberei akik késsel beengedték ?
     Akiknek a fönőke a rendőrségnél Simon Tibor gyilkosainak főnöke is volt ? Akik miután lezárult a tárgyalás egy napot se ültek tovább ?
     Véletlen hogy Kubatovot ilyen emberek és Sz fERI ÉS bONYHA FÉLÉK VESZIK KÖRBE ?
     Véletlen hogy a Fegyveres Terroris Egy Kubatovista volt ?
     EZT NEM TUDJÁTOK KUBATOVRÓL LEMOSNI , ÉS A KÖZVÉLEMÉNYT CSAK BONYHÁRA ÉS AKIKRE TÁMADT ÉS AKIK MEGVERTÉKRE KEVERNI !
     TÚL ÁTLÁTSZÓ ÉS KUBATOV MÚLTJA ISMERETSÉGE TÚL ISMERT A KÖZVÉLEMÉNY SZEMÉBEN HOGY AZ EMBEREK 70% NE LÁSSA HOGY MI TÖRTÉNT !!!

     Talán Kubatov embereinek nem kellett volna beengedni ? Feláldozni ?

     • Orwell_1984

      “baszd meg szurkál gondolom válogatás nélkül használta a kést ” Gondolod, de fogalmad sincs róla… ” és látom folyik a vér és ne kapjon el az ideg ?” Ez különbözteti meg az agyatlan barmokat azoktól, akik vészhelyzetben is képesek viszonylag higgadtan cselekedni. 50-en voltak egy ember körül, mégis mi a f.szomtól pánikoltak be, hogy egy már lefegyverzett embert még percekig rugdalnak a földön? “Kivááncsi lennék ha abarátaidra gyerekeidre anyádra támadna késsel egy ilyen Bonyha féle Kubatovista terrorista akkor is védenéd ?” Nem védtem, egy szóval sem. Ne fordítsd ki a szavaimat. A terminológiáról és a lincselésről beszéltem. Látszik, hogy sík ideg vagy, még gépelni sem tudsz rendesen, higgadj le szerintem egy kicsit, hátha sikerül átgondolni.

     • Aro

      A lefegyverzett embert még max 15-20 másodpercig gyepálták, az MNO-s videón tökéletesen látszik (az egész felvétel 38 mp), szóval csak tárgyilagosan.

     • Orwell_1984

      “A lefegyverzett embert még max 15-20 másodpercig gyepálták” Valóban, igazad van, de ezt vagy 10-15 ember produkálta… Ott már semmiféle fenyegetettség nem állt fenn.

     • Imi

      Igen itt valóban meg kell majd vizsgálni az UG felelősségét is.Igenis elrontották az ünnepet.Nagyon.Ha meg akarják csapni,csapják.de a nagy napon a stadion közepén?Gyönyörű

     • gabesz

      Ha leakarták volna vadászni levadászták volna !
      Ő vitt késeket Ő fegyverkezett fel , Őt engedték be fegyverekkel az oldal kapun, és még véletlen se mutatják ki kezdte , csak azt hogy mikor már feküdt egy két túlzottan felháborodott ember akkor is verte !
      De ha nem engedik be fegyverrel és Ő NEM VISZI MAGÁVAL KÉRDÉS MI TÖRTÉNIK ? És kérdés hogy miért nincs olyan felvétel ami előzmény is mutat és nem csak mikor verik !
      Az egésznek 1 tanulsága van hogy olyan ember aki maga is Ultra volt és tele van börtön viselt baráttal nem való a FRADI ÉLÉRE ! SŐT NEM LENNE HELYE EGY NORMÁLIS ORSZÁGBAN A PARLAMENTBE SE !
      EGY BIZTOS HOGY MIKOR KUBATOV BELÉPET A FIDESZBE ÉS OTT FUNKCIÓT KAPOTT AKKOR AZT FELSŐFOKÚ ISKOLAI VÉGZETTSÉG NÉLKÜL TETTE , POLITIKAI TAPASZTALAT NÉLKÜL LETT VEZETŐ, S CSAK A KÉTES EMBEREK ISMERETSÉGE SZÓL MELLETTE !

     • gabesz

      Téged meg ide küldött bérkommentelőnek

     • tomi

      Ez még a hatalom fizikai gyakorlóinak sem megy (rendőrség), mármint a higgadt cselekedett, egy ilyen eset a (válasz) agresszió mértékét csak növeli, gyakorlatilag az addig ütöm amíg lélegzik elve valósul meg és valljuk meg öszíntén egy kés az ugyanolyan halálos fegyver, mint a pisztoly, puska stb ott nem mérlegelsz ha túl akarod élni, nyilván a földön fekvő magatehetetlen emberbe nem rúgok bele stb.

     • Imi

      Összességében kibaszott kemény gyerek lehet ez a bonyha ha csak úgy nekiront 30-40 képzett huligánnak egyedül és 2db késsel….gyakorlatilag ez olyan mintha mindent megtennél azért hogy veszélybe kerüljön az életed.Nekik mész,arcoskodsz,2db késsel elkezdesz hadonászni hátha kinyírnak a büdös picsába.

    • Ftc976

     Nem terrorista max emberölési kísérlet ?!?! Hogy mi?!
     Ha a Te gyereked szúrta volna meg akkor nem lennél ilyen nagylelkű …

     • Orwell_1984

      Nagylelkű? Tehát ha valakit emberölési kísérlettel gyanúsítok, az nagylelkűség? 😀 Másrészt nem a csávóval voltam “nagylelkű”, hanem a rá szabott meghatározást kritizáltam. Jogilag nem fogják terroristaként kezelni…

    • Aro

     Azért ez egy nagyon nehéz kérdés. A rendőrség is – akik erre vannak kiképezve – pánikhelyzetben képes aránytalanul nagy erővel lefegyverezni valakit, erre kismillió példát láttunk már meccsen vagy épp 2006-ban. Szerintem nem életszerű, hogy a társadat vagdossa az ember és akkor egy vezető arc kijelöli a 3 embert, hogy Jocó, Gézuka meg a Sanya megy oda lefegyverezni, a többi hátrébb lép kettőt. Ami történt az az én szememben egy totálisan emberi reakció a srácok részéről, annak ellenére, hogy az erőszak minden formáját elítélem, pláne a stadionban. Ettől függetlenül nyilván büntetve lesznek miatta és talán ez így helyes is.

     • Orwell_1984

      Egyetértünk, nehéz kérdés… Köszi, hogy tudtál higgadtan válaszolni. Nekem a felvételeken úgy tűnt, hogy voltak, akik képesek voltak hátrébb lépni és voltak, akik még folytatták a rugdosást.

   • Imi

    Mit is olvastál?Mert ez nem így történt.Te valóban azt hiszed,hogy odament a gyerek a szünetben 30 huligán elé,kést rántott és nekik rontott hadonászva?Tehát gyakorlatilag a 30 huligán csak védekezett?Majd ezt követően szerveztten átöltöztek?Igenis nagyon nagyot hibázott az UG.A nagy visszatérésből óriási kudarc lett.El kell a táboron belül őket is számoltatni én úgy gondolom

    • Magyar Levente

     Én visszakérdeznék; miért ment be Bonyha késsel a Táborba? Ha én attól félek, hogy valahol veszély fenyeget, akkor nem megyek oda. Eleve a stadion területére sem mehetett volna be késsel és akkor nincs miről beszélni. Az események láncolata kapásból innen indul.

     • Imi

      Mert egy nagy arcú hülyegyerek, aki csak azért is megmutatja hogy nem kispályás,hiszen a régi 16-osból jött azt hiszem.ilyesmi vezérelheti szerintem.

     • Magyar Levente

      Szóval nagyarcú hülyegyerek, ezzel amúgy pont nem zártad ki annak a lehetőségét, hogy ő volt az, aki előbb kést rántott.

    • gabesz

     A nagy vissza térés egy csapda volt , hogy igazolja Kubatovot ! fideszes geci aki tele van sittes haverral és ez a dolga a fideszben !

  • Ftc976

   A lincselés mértékét, azért valljuk meg nehéz befolyásolni. Biztos vagyok abban, hogy A verekedés közben sem kívánta senki a bonyha halálát. Hogy börtönbe rohadjon meg azt annál többen. De kétlem, hogy a késsel olyan jól bánik a Bonyha, hogy biztos benne csak felületi sérülést fog okozni

 • Ftc976

  Nem akarok mindent Gáborra kenni, de ez a Bonyha nevű förmedvény az ő műve. Mint ahogy az is, hogy a biztonsági szolgálat a szemmel láthatóan agresszióra, verekedésre készülő négy hulladékot beengedte.

  Én aki másodpercekkel a támadás után érkeztem a büfékhez köszönöm azoknak, akik megvédték a Fradi tábort ezektől a fizetett terroristáktól. Megvédték a késsel, Ütő kesztyűvel felfegyverkezett söpredéktől. Megvédtek minket, ha erre az ott jelenlévő biztonsági szolgálat képtelen volt.

  Tönkretettek egy ünnepet. Ők négyen és Gábor.

  Köszönöm Nektek ismerősök és ismeretlenek, hogy nem futottatok el és megvédtetek minket.

  • Aro

   Pontosan így van, én is köszönöm a srácoknak, hogy megfékezték ezt az ámokfutót!

  • Vytautas_csoportkör

   Jézusom… Még a végén hősök lesznek.
   Ember, a megfékezés és a lincselés között óriási a különbség! Nem hiszem el, hogy nem érzed.
   Ha lefegyverzik, és átadják a hatóságnak, azt mondom oké, legyen igazad (bár az is önbíráskodásnak számít). De 30-an mentek rá, primitív ösztönök által fűtve, mint valami habzó szájú hiénahad, és nem sokon múlt a haláleset sem. Ez IS bűncselekmény, nemcsak a mocsadék bonyha késelése (aki az elsőszámú hibás). Utálom a felelősség maszatolását. A lincselòk kitiltást érdemelnek, a szeku szintén felelősségre vonást, bonyha meg remélem börtönben fog megrohadni.

   • Ftc976

    Segíts nekem légyszíves, egy késsel hadonászó agresszív állatot mégis hogyan lehet lefegyverezni? Szépszóval? Komolyan kérdezem . A válaszcsapás mértékét pedig magyarázd meg azoknak akiket megkéselt

    • Vytautas_csoportkör

     Majd a birosag megmagyarazza.

   • Buják

    Tökéletesen egyetértek.
    Se ennek a gyáva késes rohadéknak, se a lincselőknek nincs helye a stadionban. Sőt a biztonsági szolgálat dolgait is át kéne gondolni, meg kellene reformálni, illetve felelősségre vonni az illetékeseket. Ennek a sztorinak így kellene, hogy vége legyen. Minden egyéb eset sunnyogás, felelősség maszatolás.

    Halkan teszem hozzá, hogy ha ezt a szarházit 3-4 nyaklevessel egyetemben kidobják a kerítésen kívülre a szünetben azt bőven megérdemelte volna.
    Valószínűleg ez is volt a cél. Csak aztán előkerültek a kések, megszúrt pár embert és onnantól elszabadultak az indulatok.

    • Vitya84

     Halkan kérdezem egy 3-4 bűnöző,provokátor,30 centis késekkel,hogy a búbánatba kerülhetett be a stadionba??? Ja,hogy a Fradi secu minta példányai szépen félrenéztek,és motozás nélkül mehettek be a bűnözők… Szóval az egészből semmi nem lett volna,ha ezek a szemetek nincsenek bent.

     • Buják

      Ugyanerről beszélek én is.
      Itt a secunak sem lenne szabad megúszni a felelősségre vonást.

      Tökre látszódik a videókon is, hogy amikor még csak dobálózás folyt, akkor ott állnak a kerítésnél és meg sem mozdulnak.
      A végén amikor jobbról megérkezik egy újabb secu csoport, azok is csak sétálgatnak, de a kerítésnél lévők még akkor sem mozdulnak meg.

      Ne mondja nekem senki, hogy ez véletlen, vagy így szakszerű.

     • Aro

      A legenyhébb változat, hogy hatalmas szakmai hiba ami miatt sokszor tízmilliós kár érte a Ferencvárost (az erkölcsi károkról nem is beszélve). Én sajnos ebben többet látok.

    • Vytautas_csoportkör

     Korrekt.

   • DecensFilozófiadocens

    Miféle hülyeség ez Vytautas, hogy “nem sokon múlt a haláleset”!!??

    Ha nem tudnád, a Halhatatlanok kápóját verték meg.

   • Bócz Zoli

    Figyelj már, mikor a csicska készenlétisek tizesével mentek a gyerekekre,nyuggerekre stb azokat nem kellett volna elmeszelni?Könnyen ugatsz,ott voltál? A lefegyverzés mióta önbíráskodás?Ha engem megtámadnak élet kioltására alkalmas eszközzel ott nincs helye mérlegelésnek.Már változtak az erre vonatkozó nevetséges törvények.

   • greenperegrine

    Pedig ugy nez ki nem bonyha szenvedett komolyabb serulest. Ha 30-an tenyleg neki/nekik mennek, akkor mar multidoben beszelhetnenk roluk. Max 5-8 voltak szerintem, akik felleptek ellenuk/megvedtek magukat.

  • Magyar Levente
  • Vitya84

   A biztonsági szolgálat nem hogy képtelen volt erre,hanem partner is volt ebben,hogy ezek így felfegyverkezve bejussanak,ezek a pondrók.

 • gabesz

  Agyas dolga nem a rendfenntartás , hanem Simi gyilkosainak volt főnöke azért van Kubatov mellett mert jók a rendőri kapcsolatai ?

 • Szóri

  Én tartom, hogy a Groupama Aréna oldalsó szektorai meccs időben a IX. Kerület egyik legbiztonságosabb helye

 • Scenkhyalfi

  Kissé álszenteskedőnek tűnhet egy avatatlan szemlélőnek a levél tartalma, hisz momentán nem tudható, ki kezdte a balhét (a budiban mily okból történtek átöltözések), miként került két dikics a bérkápóhoz és főleg, ki és miért engedte a B-közép környékére a vérbő jóembert.
  A verés miért pont ott és akkor történt, miért nem más, alkalmasint megfelelőbb helyen és időben?

 • András Rozsnyai

  Én spec örülök, hogy újra volt pár keménytökű srác a Fradi stadionban, és kellő nyomatékkal jelezték az ilyen bonyha féléknek, hogy nem tehetnek meg bármit. Ha mégis, annak kemény következményei vannak. Örülök, hogy az efféle nyomorultak előtt ezentúl az lebeg: “nem hugyozok szembe a széllel”. Sajnos túl későn történt. Az első meccs után, amikor fel mert állni a hallhatatlanok elé, meg kellett volna mutatni neki, hol a helye, de ez most így sikerült. Sajnálom azokat a srácokat, akiket most meghurcolnak majd, amiért kiütötték ezt a palit, de ez csak emeli a tetteik értékét. Hajrá Fradi!

 • Bócz Zoli

  Egy füst alatt, szét kellett volna csapni a szekut is.Hátha a bolgár észhez tér és normális biztonsági szolgálatot szerződtet a grupiba. Pénzt azok is adnak vissza de legalább rend lesz.
  Azért megkérdezném a kitiltott huligán csoportok tagjaitól.Ez a fasszopó bonyha miért nem lett már régen szétütve?

 • Takács Lóránt

  De miért bent??? Miért nem kint tették ezt??? Nem hiszem el, hogy kint ne tudták volna megtámadni harmincan vagy mit tudom én hányan…

 • ostoba állat

  közben a szurkálós brigád már revansra készül bár törölték a nyomokat…

 • Aro
 • Rorschach

  Szurkoloi kartya kivaltasa legyen buntetlen eloelethez kotott? Gyanitom nem B volt egyedul buntetett eloeletu a stadionban.
  Attol, hogy valaki az oldalkapun megy be ugyan ugy motozason esik at, csak akkor kuldik oda ha a szkenner nem mukodik. Illetve attol, hogy valaki szkennerrel ment be a biztonsagi meg siman kihagyhatja a motozasat.
  A szeku nagyban felelos a tortentekert, de ez a level netto demagogia.

 • Imi

  “a földön fekvő, az elkövetők által körbe zárt sértett védekezésül használta a nála lévő kést, azzal az őt megrúgó egyik gyanúsított lábát vágta meg. A rendőrség és az ügyészség ezért az ő esetében hivatalból vizsgálja a jogos védelmi helyzet fennállását.”

  http://24.hu/sport/foci/2017/11/08/balhezo-fradistak-szervezett-tamadas-tortent-az-arenaban/

  Sok mindent megmagyaráz ez azért

  • S = k × log × W

   Például azt, hogy ezek szerint egyáltalán nem aggályos, hogy kést birtokolt, sőt, jogosan lehet használni a stadionban. Gyönyörű az egész.

   • Imi

    Na meg azt hogy valószínüleg szó sem volt itt semmiféle késsel hadonászásról,meglátták,szó szót követett,szervezetten lerohanták ,majd ő a földön fekve egyet lábon szúrt.Egyre jobban kanyarodunk az UG felé…

    • S = k × log × W

     Az elmebaj felé kanyarodik az egész rendszer. Kvázi fegyverrel lehet bemászkálni, utólagos indoklással. A lábát nem tehette volna be.

     • Imi

      Ha a szívedre teszed a kezed ,pntosan tudod hogy már jó pár évitzede vannak emberek akiknél ott van.Lehet hogy a másik oldalnál is ott volt.nem tudhatjuk.Próbálják kihegyezni a kés-re a sztorit,aztán még a végén kiderül hogy az UG okozot tmindent bajt.Ez azonban azonnali beavatkozást igényel akkor a táborban hiszen mindenkiért felelnek a megegyezők.érdekes dolgok ezek

     • S = k × log × W

      Azt akarod ezzel mondani, hogy a rend és fegyelem stadionjába be lehet menni késsel? Egyre szebb. A lehet az csak fantazmagória. Nincs ezen mit kihegyezni, a kés az kés, Bonyhánál volt a közlemény szerint is, azzal jutott be. Odament a B-középhez vele. Biztosan nem tervezte, hogy használni is fogja, csak úgy heccből vitte. Fegyvernek minősülő eszközt. A stadionba. Csodás.

     • Imi

      Hát nézd akkor elmesélek neked valamit.Bármikor be tudsz te is ,és én is vinni egy kést a stadionba.Ez a szomorú valóság.Elvek vannak csupán ami által nyílván nem jársz bökővel meccsre.Ahogyan bevisznek egy tüzet,pontosan úgyanúgy bekerül egy kés is.A gyerek gondolom nem akart arcvesztést magának így már csak dacból is kiment a meccsre.joga volt hozzá ,volt jegye.Eltette a kést zsebre ,hiszen tudta (figyelmeztetve volt) hogy mi várhat rá.ÉS még valami.Kurvára megérdemelte a verést a gyerek,de nem A visszatérés napján ez teljesen biztos.Az hogy nincs ennyi fegyelem a hírhedt huligánjaink között az meg kurva szomorú.2017-ben egy ultramodern stadionban.Biztos nem lett volna logikus esetleg meccs előtt,után,egy napon ,akérmikor.De miért pont aznap?boszant nagyon egyébként

     • S = k × log × W

      Oldalkapun beengedve még az is csak feltételezés, hogy egyáltalán volt jegye. A tömeg közben a szkenneres forgókapuknál várakozik szépen sorban. Neki is szkenneres kártyája kellett, hogy legyen, hiszen eddig is bent volt. Talán éppen nála nem működött a gép? Micsoda véletlen. Persze lehet, hogy bandázsolt kézzel nem is tudja leolvasni a vénalenyomatot. Amúgy pont ettől bűzlik az egész. Bármikor elkaphatták volna, miért pont most?

     • Imi
     • Imi

      ott áll a sorban.Kérdéses hogy mi volt előbb.a kapu vagy a sima sor?Ez is érdekes.

     • Imi

      érdekes továbbá,hogy ez a retkes reggeli start 2szer kamerázott a beengedésnél,és mindkettőn rajta a gyerek.

     • Semmiházi2

      Érdekes továbbá, hogy miért nincs kirakva az összes kamerafelvétel még bonyha útjáról. Nem találgatna itt senki. De várom a válaszod a fentebb feltett kérdésemre.

     • Imi

      Valószínűsítem hogy pont ott nem volt értékelhető kamera a lépcsőfeljáróban

     • Semmiházi2

      És mit hallasz?

     • Imi

      Úgy emlékszem.Járok meccsekre bármilyen hihetetlen nekem nem ez volt az első.és azt hiszem nincs kamera ott ami értékelhető felvételt nyújtana.

     • Semmiházi2

      Sehol sincs kamera? Kérdezem mégegyszer, érthetőbben. Miért nem lehet közzétenni az összes olyan kameraképet, amin rajta van bonyha stadionhoz érkezésétől a beléptetésen, helyet foglalásán keresztül a késelésig bezárólag MINDEN? A másik kérdésem meg az lenne, hogy azon a pár másodperces videón mit hallasz? Hangosítsd fel, ne nézz a képernyőre, csak hallgasd. Na?

     • Imi

      Miért fontos ez hogy mikor pisilt?A lényeg a balhé és az azt megelőző mondjuk 15 perc.nem több nem kevesebb.Arról meg könnyen lehet hogy nem volt értkelhető felvétel.

     • Imi

      nem tudok most hanggal videózni,de meg fogom mindeképp

     • Semmiházi2

      Beteg vagy.

     • Imi

      Ez viszont tény és való. 🙂

     • Aro

      Soha nem lesz ilyen videó! Kár várni rá.

     • S = k × log × W

      Láttam már korábban is. Ott csak áll. Aztán meg ide figyelj, mert itt megy be, bandázs/ütőkesztyű a kezén, azzal nehéz lehet szkennerezni: https://uploads.disquscdn.com/images/95aa81ea5481082588ee7f8f19b14b676f2952969654f51c67948f9686054c83.jpg

     • Imi

      Lehet ezt csűrni,csavarni,de véleményem szerint ez mocskosul elbaszta az UG.kibaszott 7000 emberrel akik nem ezért mentek.kibaszott a megegyezőkkel is ,hiszen saját magukat járatták le mert ők is “olyan” kártyások.ÉS tökéletesen elérték ezzel ,hogy a média tele legyen a fradi meccsen balhé című nótával ahelyett,hogy az óriási hangulatról és a nagy visszatérésről cikkeznének.

     • S = k × log × W

      Nem csűrök-csavarok én semmit. A halhatatlan Bonyha kiskapun bement késsel, jó eséllyel szkennerezés nélkül (még mindig a bandázs) és odament azokhoz, akiket évekig provokált. De mondom, biztosan csak poénból vitt kést, nem volt vele semmi terve. Nyilván. Lehet, hogy családi ereklye. Megismétlem; be sem mehetett volna így. Véleményem szerint mocskosul elbaszta ezt mindenki, aki lehetővé tette ezt számára.

     • Imi

      Vitt kést igen mert számított rá (mivel meg lett fenyítve előtte hogy ne jöjjön) hogy atrocitás éri.Érte.És nem ő kezdte ezek szerint.3db kurva anyadért meg nem ítélnek el senkit.ÉS nem az baszta el aki lehetővé tette számára szerintem,hanem az, aki rámegy a stadion kellős közepén a becsület,visszatérés napján.na az baszta el.

     • Semmiházi2

      Van erre egy jó Fradista rigmus. Hülye vagy.

     • Imi

      értem.köszönöm

     • S = k × log × W

      Mi az, hogy vitt kést, mert számított rá?! NEM LEHET bevinni kést, tiltott, itt bukik az egész alapból. Számított rá? Évekig provokált, Debrecenben is mutogatott a Tábornak és ennek ellenére odamegy hozzájuk?! Már hogyne az baszta volna el, aki eleve késsel beengedte?

     • Imi

      Nem lehet bevinni kést.Ez igaz.Vegyük ki a kést.Ha az nincs akkor minden jogszerű és korrekt?Akkor tuti nem bántják,sőt akkor tuti összeugranak mellel örömükben.Váltóruha meg kutyafasza nem tervezett akció nyílván.sántít mindenképpen a felvetésed szerintem

     • S = k × log × W

      😀 Már miért vegyük ki a kést? Volt kés. Nincs “ha”. A “ha” az fikció, teljesen alaptalan. Váltóruha, ja. 20-30-50 ember külön vitt magával váltóruhát és nem vette észre senki. Sántít az enyém? 😀 Nem “érvelek” “ha”-val és hagyom teljesen figyelmen kívül a lényeget.

     • Imi

      Igen,vegyük ki a kést.Ha kés nincs akkor teljesen korrektül agyonbaszták a gyereket,a legjobb helyen és a legjobb időben.Mert nem a tényt vitatom hogy ráfért a pofon,hanem azt hogy pontosan hol és mikor.ÉS ez a hol és mikor múlott az UG-n.

     • S = k × log × W

      Nem, nem vesszük ki a kést és nem találunk ki alternatív valóságot, mert baromira volt kés. És pont ez a lényeg. Hogy késsel bement, külön kiskapun. Innentől kezdve indul a felelősök keresése, mégpedig azért, mert így nem mehet be soha senki. A kés nem piró, kurvára két különböző dolog.

     • Imi

      🙂 Rendben akkor maradjon a kés.a kés a hivatalos kommunikében csak egy “”védelmi eszköz” volt.itt linkeltem feljebb.az eljárás a fekete ruhások ellen szól és nem a késes sértett ellen.ennek gondolom alapja volt a minden kamerafelvétel megnézése(ha látszott bármi is).ők a felelősök ezek szerint.Ezért vagyok szomorú hogy elbaszták a visszatérést.ÉN csak hangulatot akarok és békét,kés és balhé nélkül.Emellett még nyílván bűnös a biztonsági cég a kés miatt ,de ez egy másik eljárás lehet esetleg

     • S = k × log × W

      Erre írtam, hogy gyönyörű. Védelmi eszköz egy kés, ami eleve be sem kerülhet. Nem érted? Nem vihetsz kést a stadionba, akármivel is próbálják elkenni, mentegetni. Még jó, hogy nem lőfegyvert vitt, az is lehetne védelmi eszköz, vagy ideggázt. Kronológia: előbb ment be Bonyha késsel, bandázsban kiskapun. Innentől bukó a sztori.

     • Imi

      Igen valóban nevetséges ez az egész hogy hogyan kerülhetett be.Én azt tudom még elképzelni hogy egy másik eljárás keretében elmarasztalják a kés miatt bonyhát és a biztonsáégi céget esetleg.de a mostani balhé okozói és kirobbantói ezek szerint a feketék.Most hogy így jár az agyam felvetődött az is hogy ugye 2 gyanusított van jelenleg.Lehet hogy a (még nem látott) felvételen ők mentek oda hozzá ,majd nekik rántott kést?eztán jöhet egy kicsivel a video amit láttunk.de nálam mindenképp a most visszatérő feketék a vesztesek minden téren.Hamberger óriásit égett,rögtön az első meccsen elveszett a hitelük.

     • Imi

      bocs javítanom kell hiszen benne van a közleményben hogy már fekve szúrt.tehát rámentek és akkor szúrt mikor a földön volt már.

     • Magyar Levente

      Előtte sem jópofáskodásból tartotta másokra.

     • S = k × log × W

      Csak mert ezt akarod kihozni belőle mindenféle objektivitást mellőzve.
      Nem nevetséges a kés bekerülése, hanem kulcsmozzanat, azon a ponton már adott, hogy a provokátor balhéra készül. Különben nem megy oda és nem késsel. Ha megérted, ha nem. Egy rendben működő securitynek őt külön figyelnie kellett volna, hiszen a club által kreált csoport vezetője, aki évek óta akciózott a Tábor ellen. És a legfontosabb, nincsen semmilyen balhé, csupán el kell kapni, mielőtt fegyverrel bemenne, ami jogszabály- és házszabály-ellenes cselekedet. Ennyi a történet.

     • Imi

      Teljesen igazad van csak én egy picit más szemszögből nézem ugyanezt.Nem lehet kulcsmozzanat a kés bekerülése hiszen akkor került elő mikor a földön volt a gyerek ,ekkor szúrt.nem kellett volna rámenni csak a meccs után és ennyi.vagy meccs előtt .vagy 1 hétre rá .tök mindegy de nem aznap.Nem nevezhetjük provokátornak ,főleg nem a késsel főleg ha akkor kerül elő mikor már a földön ütik verik.fene tudja kíváncsi leszek ha lesz értékelhető felvétel.

     • S = k × log × W

      Melyik részét nem értetted annak, hogy jogszabályt és házszabályt sértett a kés bevitelének pillanatában? Ezért kulcsmozzanat, mert ott le kellett volna kapcsolni, így be sem jut és nincs ügy.

     • Imi

      Igazad van.De lépj most kicsit ezen túl és kapcsolódj be onnan hogy lefújták a félidőt.onnantól csak van egy kis igazam nem?hogy a fekete brigád hibája hiszen semmi önmérsékletet nem tudtak tanusítani?Lehet akkor elő sem kerül a kés ha nincs támadás.vagy ha nincs kés (tudom de van 🙂 ) szerintem akkor is bucira verik a félidőben.ez a gond és ezzel járatták le a megegyezést

     • S = k × log × W

      Unalmas ugyanaz a “ha”-tematika átfogalmazva. Nem lépünk túl, mert az egész azzal kezdődött, hogy bement felszerelkezve. Tények, nem képzelgések.

     • Imi

      hát akkor jólvan 🙂 .Köszönöm a vitát,örülök hogy tudtam egy intelligens emberrel beszélgetni.Szép estét kívánok.holnap meló

     • S = k × log × W

      Nem volt vita, csak épp ráértem felvilágosítást adni. Szép estét!

     • Magyar Levente

      Nem akkor került elő. Lehet, hogy csak akkor szúrt, de már előtte hadonászott vele:
      http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/brutalis-video-a-groupama-arenaban-kitort-balherol-fradi/7n7jzhw

     • gabesz

      ki vesszük a kést akkor mi a garancia arra hogy van verekedés ?
      Nincs ha nincs vegyük ki a kést ! 1 terrorista van aki megszúrt 3 embert és akit agyon vert a feldühödödt tömeg

     • Imi

      azért mert nyíltan megfenyegették ha kijön a meccsre agyonbasszák.Ezt olvastam máshol.kijött a meccsre.agyonbaszták.tiszta sor.a kés csupán egy védelmi eszköz volt a hivatalos infók szerint, nem pedig a támadás eszköze.kubatovnak ehhez semmi köze az ég világon.ehhez 3 csoportnak van köze.a halhatatlanoknak,az ug-nek,és a biztonsági szolgálatnak.

     • gabesz

      Hát azt hogy nyíltan megfenyegették azt bizonyítani kellene !
      Kést önvédelemből se vihetek magammal.
      Ha életveszélyes fenyegetést kapok törvényes kötelességem azt jelenteni a rendőrségnek ! és nem kimenni balhét szítani a fenyegetőkkel szemben !
      És Kubatovék emberei törvényesen se engedhették volna be késsel !
      És Kubatovéknak már lehet kikellet volna őket tiltani rég ?
      mikor mondjuk ezt a két embert verték , a szkenneres stadionban ? https://uploads.disquscdn.com/images/1bbc53a826177100a568a89e93af8a2d8d0df1ac0fe91304f9b9dff86e90b86f.jpg

     • gabesz

      Nekem ne ad elő hogy direkt eltervezték hogy a kamerák előtt levadásszák, hogy tudták be mer menni , és közéjük mer bemenni, é a bíztonságak nem fogják vigyázni ? H a leakarják vadászni akkor nem ott vadásszák le , ha nyilvánosság előtt akkor se ott . Szóval Volly média kitalálhatja a történetet hogy a klubot verték át de az merek 80% nem hülye ! Nézd meg kommenteket és nézd meg mily kevesen vagytok akik nem arról beszélnek hogy Kubatovista terrorista provokált és Kubatov 10000 embert szívat hogy lejárassa az ultra csoportokat !

     • Magyar Levente

      Atya-úr-isten… Már értem nekem miért nem válaszoltál korábban ugyanitt lejjebb. De hagyjuk is.

     • Imi

      Hát két dolog miatt lehetett.Vagy tényleg mocskosul hülye vagyok ,vagy bocsi nem vettem észre.fene tudja

  • Semmiházi2

   Megkeresem a rövid videót, és mindenki döntse el, hogy mit kiabál valaki…

 • Semmiházi2

  Jöhetnek a megfejtések, hogy milyen mondat hangzik el valakitől, amikor a hölgy elkezd bazdmegelni. Plusz pontért a hölgy teljes mondatára is várom a megfejtést. (Ha a késes kép a lépcsőről láthatóan nem elég.)
  https://mno.hu/sport/keseles-kartyavarkent-omolhat-ossze-kubatov-es-az-ultrak-epitmenye-2425579

  • Dolse

   csak annyit értek: bazmeg ne kamerázz

 • gabesz

  FradiMob 4 új fényképet töltött fel.Tetszik
  3 órája
  És aztán volt egy derbi, az előző hazai mérkőzés. Két szurkolót támadtak meg a Halhatatlanok. Úgy kellett kimenekíteni őket, írták a fórumon valakik. A kamera persze semmit sem látott. A security nem avatkozott bele akkor sem. És nem lettek kitiltva ezek az emberek. Ellentétben azzal aki görögtüzet tartott egy régebbi derbin. A rendőrség sem járt el, bezzeg amikor a villamosról szedték le az Szszjn kivetítőről hazamenő füstölőt. Megakadályozhatták volna a késelést, de inkább a kiskapun engedték be. https://uploads.disquscdn.com/images/bafc3832b12f7a53fe1f80126b296e20a5831af60f8ca42340c581004c2d882b.png