Nikolics Pippo

Nyertünk egynullra, rögtön mindenkinek sokkal jobb. 9.850 néző örülhetett a helyszínen.

Még azért a tizedik percben ketten megsérültek (Vinicius, Pátkai), de egy “Inzaghis” góllal nyertünk. Ugrai érdekesen talált el egy szabadrúgást, konkrétan mellément volna, amibe Nikolics beleküllőzött. Gól lett. A mérkőzés nagyrészében jóval szervezettebben játszó kostarikaiak távoli lövésekkel veszélyeztettek, de Dini a helyén volt. A végefele a szokás szerint észrevehetlen Priskin helyett jött Böde, a Tank. Voltak veszélyes megmozdulásai.

A közönség, annak szeretete minden meccs után nyilatkozó szerint nagyon fontos összetevője a magyarfocinak, jobb a szájíz is, hiszen győztes meccsen zártunk. De összességében szar év volt, de azért a 20 éves mélypontot nem értük el! Csak évtizedes a rekord!

(Harmincasnegyvenévesek jól beszopták ezt a húsz évet nah..)

 • Zöldfülű

  9850 néző…Max ezret érdemeltek volna..

  • Alkalmas

   Gondolom mozgositott a fidesz a meccs elott. De meg igy is, a tv-s kepeket elnezve, ez a 9 ezer jo ha volt 5-6 ezer.

  • Scenkhyalfi

   A kommentátor 11 ezer eladott jegyet említett, megjegyezve, hogy az “olcsóság” okán biztosan sok jegytulaj otthon maradhatott.

 • Alkalmas

  Sulytalan volt Bode, mint a lepkefing. Nem volt labda amit elert volna, ha futni kellett, egy meteren harmat vertek ra. Nem kicsi a baj annal a valogatottnal ahol a tamadok kozul egy Ugrai a legjobb, es egyaltalan a keretben lehet egy Bode vagy Priskin.