Nem Eboue, hanem a sztori sántít…

Tegnap este megírtuk, hogy az ex-Arsenal jatekos Eboue csapatunkkal edz, se többet se kevesebbet, mert ennyi információ jutott el hozzánk. Azóta megtudtuk, a Ferencváros szakmai stábja az edzéseken felméri a labdarúgó állapotát és adott esetben szerződést is kínálhat neki…
A magyar Marca ezek után szintén megírta ezt a lehetőséget kicsit átalakítva.
Szerintük a játékos Peter Friar miatt kért és kapott edzéslehetőséget aki jóbarátja a labdarúgónak, aki a sérüléséből lábadozik.
Nos nem tudjuk honnan ismerheti a két fél egymást, ugyanis egy közös pont lehet karrierjükben ez pedig a Sunderland, ahova Eboue 2016-ban szerződött. Ekkor Friar már két éve a Ferencváros alkalmazottja volt.

http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/pozitiv-benyomasok/20140730/c/7692

Eboue karrierje nem sérülés miatt feneklett meg, hiszen egy anyagi jellegű vitája volt ügynökével, ami miatt eltiltást kapott, egy évig nem játszhatott tétmeccset. Az utóbbi időkben sem volt a labdarúgó sérült, ugyanis a Google szerint az Arsenal csapatával edzett, ahol valószínűleg rosszabbak körülmények mint itt ezért jött ide.
A cikk szerint Eboue nem kap szerződést az Üllői úton ugyanis ez szóba sem került. Nos a fentiek tükrében nem lepődnénk meg ha ez a tipp se jönne be, de azon se ha esetleg a játékos menedzsmentje akarná titkolni a probajátékot elkerülve ezzel az esetleges negatív hangokat egy sikertelen tesztelés után…

 • Buják

  🙂 🙂
  Szóba se került….
  Nem tudom kinek mennyire rémlik, amikor Gera Zoli hazatért. Több hétig, talán hónapig ment ugyanez a duma.
  “Nem opció a hazatérés, csak edzéslehetőséget kért és kapott, de nincs realitása a hazatérésnek stb. stb. “

  • gabesz

   Azért nem ugyan az és Ott Gera volt aki kijelentette nem szeretne jönni, még maradna kint. Csak senki nem hívta ! Viszont ez a történet is sántít hogy 1 éves eltiltása volt tét meccsről mert 2014 máj 17 -e után (K. Erciyesspor ) 2016 február 29-én lépett pályára a Leicester U23 ellen Utána 2016 márc. 20,-án Newcastle Utd ellen 90-90 percet játszott azóta se többet !
   Szóval igazából 2014 május óta nem játszik
   De eltudom képzelni Paunuch lecsap rá kialkuszik Palinál 8 milla fizút , majd felveszi a százalékokat a játékos meg el pihenget 2 évet és vissza vonul ! Buzsáki óta már mindent elhiszek.

   • Borz Bandi

    A Buzsáky tudtommal csak meccs után kapott zsetont.

    • túrósnyenyere

     Hagyd a faszba h.gabit, ő a tényeket pont leszarja! Beteg az agya a tagnak sajnos, magyarul se “beszél”, ellenben “mindenhez ért” zéró információ mellett. Ez már csak ilyen idehaza…

     • Sztaking

      Miért kell a másik Fradistát sértegetni?Minden titkos,még az átvilágítás is,akkor min csodálkozunk,hogy mindenki találgat? Nyugaton mindenkiről pontosan tudni mennyit keres ..Az EB-én egy Csapat volt ahol titkos volt a szövikapi fizuja ,a Magyar miért jó ez?

     • gabesz

      Az hagyjál de tudja a nevem is 😀
      Bezzeg a sajátját nem meri írni mert sunyi 😀

     • gabesz

      Egyébként tényleg úgy megy ahogy írom, neked is van játékos ismerősöd utána nézhetsz !
      Mikor a játékos aláír a klubnak a menedzserrel utána kötnek szerződést és a fizetés x % jár neki ! Tehát minél magasabb a fizetés a menedzser annál jobban jár ! És mondjuk ha a klubigazgató , feltételezzük fel korrupt, és megteheti mert nem fogják kirúgni Hangsúlyozom általánosságban beszélek, nem Paliról. Akkor nem lehet hogy olyan menedzser játékosainak ad munkát és irreálisan magas fizetést aki a százalékból vissza oszt neki ?
      Persze hogy a bértolnokok akkor aki ezt leírja megpróbálja lejáratni hiteltelenné tenni ! Hisz azért van beépülve és azért tudja a nevem is nyomozza le a személyem !

     • Sztaking

      Sajnos már mindent eltudunk képzelni és sajna lehet igaz is.

     • Dolce
     • Sztaking

      Svájc,Svédország,Belgium ,mögöttünk….Barátom…

     • Dolce

      És ebben még nincs benne amennyit sportigazgatóként kap, összesen 400-500 millió ft közötti összeget kap/év. Amiből visszaoszt 7-800 ezret a szurkolóknak nagy kegyet gyakorolva

     • túrósnyenyere

      Kedves Sztaking! Nem találgat, hanem tényként állítja be folyamatosan azt, ami hazugság. Ráadásul tudja jól, hogy ki vagyok, ahogyan Te is tudod rólam. Ennyi a történet. Üdv: T

     • gabesz

      Kedves Tibo nem tudom ki vagy meg le is szarom ki vagy ! Ha valami nem tény amit mondok akkor cáfold meg !
      De olyan baromságot állítani hogy valaki aláír 1 szerződést éjjel nappal edz hajt gürizik de csak meccs pénzt kap ?????????
      Itt nem én mondok agy halott dolgokat 😀

     • túrósnyenyere

      Agyhalott, ha már törni mádzsáááár!
      Ákosnak az üzleti életben elég jól elboldogul, volt miből félretennie és nem volt arra rászorulva, hogy milliókat “nyúljon” le az utolsó időszakban, amikor már sokadik alkalommal volt kérdéses a játéka a térde miatt! Ja és igen, igen képzeld el, hogy van játékos, aki így ír alá! Másképp ugyanis már nem is hosszabbítottak volna vele az utolsó évében, csak és kizárólag ezzel a feltétellel. Bár neked úgyis mindegy, hogy ki mit mond, mert megbeszéled a dolgokat saját magaddal és kitalálod a faszságaid újra meg újra! Ráadásul a bibi az, hogy addig mondod magadnak, hogy még a végén el is hiszed, sőt a dolgokat “tényként” tálalod már rohadt hosszú ideje! Innen-onnan egy-egy foszlány és Te beállítod a hírmorzsákból a saját frankódat! Igaz magyarul nem megy, de hát na… Manapság ez már sok “újságírónál” se feltétel.

     • Dolce

      Sőt. Buzsáky még beszédhibával, faszságokat kijelentve is szakérthet a köztévén. Remélem azért se kap pénzt. Ez csak az utolsó mondatod miatt jutott eszembe.

     • túrósnyenyere

      Valóban összehasonlítható a két dolog és az ő q anyukáját, hogy meghívják! Ja és igen, igen azért meg pláne, mert ezért még fizetést is adnak, nem is keveset! Szörnyű, na… Tuti Te se vállalnád. Hihető…
      Mindenről csak a fikaáradat, ráadásul tök más a történet, de mindenről csak a szar… Kemény világ ez idehaza, de tényleg! Elképesztő, hogy mennyire megkeseredettek itthon az emberek. 🙁

     • Dolce

      Neked se tetszene ha bemennék dadogni, elsumákolnám az orosz, portugál meccs pocsék játékát elröhögcsélnék méreivel, andorra ellen kijelenteném, hogy én nem aggódok, majd a meccs után pislognék, hogy mi van. Min ne keseredjünk meg? Mondj egy dolgot. A fizetés felét elveszik, kórházban félrekezelik az embert, az időjárás pocsék és focizni sem tudunk:)

     • túrósnyenyere

      Nem, nem Te szúrod a szemem, hanem az szúrja a szemem, hogy mindennel kapcsolatban megy a fröcsögés, holott senki se tiltja Neked, sőt másnak se, hogy tanuljon rendesen, vagy futballozzon kiválóan, azaz csinálja sokkal jobban, mint a jelenlegi tolvaj banda, illetve a jelenlegi futballisták, vagy az ezt megelőzőek! Szóval azzal senki sincs előbbre, hogy mennek az újabb és újabb “okosságok”, miközben a valóság, a színfalak mögé nem lát be senki, ellenben az újságírók, a szarkavarók megírták…! Az életszínvonal pedig a rendszerváltás óta mind moslékabb és moslékabb és egyetlen vezető politikust nem láttam én még lógni! Igen-igen, oldaltól függetlenül, mert egyik se számoltatta el a másikat érdekes mód, de csak pofáznak meg pofáznak! Aztán váltásnál meg jön a nagy büdös semmi… Tudod én ’76-osként már szavaztam pár alkalommal, de ’14-ben már eljutottam addig, hogy nem volt kire, mert csak a szart látom, a tolvajokat. Fröcsögni meg fröcsöghetek nem belátva a színfalak mögé, de azzal qrva kevés vagyok! Ahhoz teljes összefogás kellene és egy teljes nagytakarítás oldaltól függetlenül, mert az összes harácsol akkor, amikor odakerül! Ugyanis láthatják, hogy megtehetik. Megtehetik bizony, mert nincs felelősségrevonás, vagyonelkobzás, börtön, stb…

     • Dolce

      Szóval pozitívumot te se nagyon látsz, csak bebeszéled magadnak, hogy szarkeverés a problémákat kimondani. AMúgy a jól tanulás volt a legnagyobb baklövés számomra, rengeteg időt elvett haszontalan dolgokkal foglalkozás, közgazdaságit végeztem, de negyedév vállalkozósdival többet tanul az ember a saját kárán.

     • túrósnyenyere

      Az a baj, hogy kapcsolatok nélkül idehaza boldogulni lehetetlen, ebben van igazság. Többek között emiatt is menekülnek ki sok-sok éve rengetegen az országból. 🙁 A vállalkozósdit meg tolom 2001 óta, szóval nekem ne mondd! Mind nehezebb és nehezebb fennmaradni és Asszony se véletlenül melózik kint 4 éve Leverkusenben. 🙁

     • Dolce

      Neked volt az a különleges kisboltod? Az a durva, hogy én már keletre kacsintgatok. Viccen kívül romániában fogok próbálkozni ha legközelebb lesz értelme annak amit csinálok és az erőm is visszajön, már-már offshore szinten kell adózni ha nincsenek óriási bevételeid. Illetve még Szerbia a jóval olcsóbb áram miatt is szóba jöhet nekem.

     • túrósnyenyere

      Nocsak-nocsak, kisbolt…. Megcsíptél. 🙂
      Én is agyalok még folyamatosan, hogy esetleg ki a gyerekkel germánba, de na, ez a hazám! Csak nem érzem én se azt, hogy ez a haza ragaszkodna hozzám annyira, mint amennyire én hozzá! Bár az igazán fontos nem is a felnőtt ebben a történetben, hanem a gyerek! Csak tetszik vagy sem, bizonyos részeken Németországban is vannak sajna gondok és van para a kint élőkben is a “rejtett munkaerő, a rejtett tartalék” miatt! Nem könnyű döntés, az életben semmi sem könnyű, sajnos.

     • gabesz

      Nem ákos a lényeg Te tudatlan hanem a menedzsere !
      Annyit nem tudsz hogy 1 játékos fizetésének x százasléka a menedzser juttatás 😀
      Na ezért nem tudja senki ki az a Tibo mert ilyen hülye vagy 😀

     • túrósnyenyere

      Tehát mert Ákostól az infó, ám te balfasz mégis jobban tudod, hogy xy-nak a menedzsere és így hát akkor már mindenütt és mindenkinél így működik és a többi… Elmebeteg, bazzzzeg… Ákost meg legalább tiszteld már meg annyival, hogy leírod a nevét nagybetűvel! Ő ugyanis elért valamit a szakmájában, ellenben veled, aki magyarul sem tud és az az élete, hogy itt fröcsög na meg okádja a kitalált baromságait valós infók nélkül, mert egy menááááger ismerőse ezt mondta… (Hála a jó Istennek, hogy nem minden menedzser ilyen és nem mindnél működnek dolgok így! Pedig hát az F-Group is csúnya no meg gonosz ám sokak szerint… Aztán most meg úgy tűnik, hogy mégse annyira, ha már a frankó menáááger ismerősöd ennyire fasza gyerek és mindent tud /jelen esetben ugye Ákos szerződésével kapcsolatban is, mert ugye itt most arról volt leginkább szó/…) További szép életet az alternatív világodban!

     • gabesz

      Mert 1 Tibo (ki a faszom az a Tibó ) azt hazudja Ákostól az infó akkor igaz?
      És akkor Ákos menedzsere hülye ?
      Vagy mi után kéri a pénzt ? Vagy ákos akkor is tejel a menedzsernek ha kap fizetést ha nem ?
      Te tényleg agyatlan vagy ! A menedzser azért van hogy minél jobb feltételeket alkudjon ki, és azután kapja a pénzt, azért íródik a szerződés a játékos és menedzser közt akkor mikor már a klubbal aláírt !
      De ha ákos olyan fasza gyerek hogy ingyen edzett a Fradiban akkor nyugodtan napvilágra hozhatja a szerződését ! Vagy azért nem meri megmutatni mert hazudik neked ? Ha ugyan ismered Ákost ? 😀
      Részemről lezártam a vitát mert faszt se ismersz te nem Ákost ! 1 kamus vagy még Scherloknál is nagyobb kamus mert Ő tényleg bejárós, sőt tényleg udvari csicska, csak hát infót nem adnak neki mint ahogy azt szokja mondani 😀
      Tudod nem véletlen irreálisan magasak a fizetések és nem véletlen titkosak !

      Mindenki tudta hogy nem fogja bírni a terhelést , mégis eladta magát , bár ha mutatsz 1 szerződést amiben az áll hogy nem kap semmilyen pénzt és nincs alapfizetése csak meccs pénze akkor hiszek neked addig bocsi de nem !
      Mégha tudnám ki a faszom az a Tibo akkor sem 😀

     • túrósnyenyere

      Ez igen! Még mindig lököd a szart, miközben Filipovics Ákosnál már az utolsó évben pont leszarta a jutalék rész, mert keresett már vele jó pár zsáknyit! Erre ugyanaz a mantra újra és újra… Ha meg ilyen qrva nagy a pofád és ugatod a dolgokat ismeretlenül, akkor nyugodtan meg lehet ám ezt mondani az arcomba és találkozhatunk bármikor pl. a Szögletnél! Meg ez a ki ki a faszom című duma is! Az a faszom az a valaki, akiknek anno az oldalát is szétbasztad te balfasz kiskancsó! A stílusod miatt qrva bonyolult volt rá(d)ismerni, te agyoniskolázott kitalálom ezt és azt című bohóc! Ákosnak meg mi a jó Isten köze van egy 0802-es végződésű telefonszámhoz? Összefüggéstelenül hadoválsz, belököd a moslékot, hogy a menedzserek így és úgy, miközben az átigazolási díjaktól kezdve a játékosok fizetésének százalékáig rengeteg “szarból” részesedhet egy menedzser! Nagyban függ a játékostól, hogy miként szerződik x y vagy épp z menedzserrel! Azért nem hülye az összes játékos se ám! Bár olyan fölösleges neked írni bármit is, mert sárga kártyásokkal értelme zéró.

     • gabesz

      Ki a faszom az a Tibo még mindig nem tudom 😀
      Dehogy kamu jártas vagy a dolgokban az biztos !
      De csak told a tuttit mint ahogy toltátok a rágalmat hogy buzi vagyok Pedofil , stb stb 😀
      Ti akkor is toltátok mikor megkérdeztem Kukit igaz hogy Albert neve nem lesz a stadionon ?
      Abban igazad van hogy nem minden játékos hülye , épp ezért hoz az az 1 menedzser a 20 as keretből 10- 14 játékost akik muszáj hogy hülyék legyenek., mert nem kapnak máshol ennyi pénzt ! sőt szerződést se !
      Nem véletlen Doll az edző aki 2 évig volt munka nélküli szinte ! Itt meg élete végéig le van szerződve hogy menedzsere kenyere biztos legyen !
      Bár mint a példa mutatja ha egy játékos leszerződik a menedzserrel és nem fizet akkor eltiltja az UEFA 🙂
      Mindegy Tibo csak nyomd és butítsd az a 3-4 embert aki elhiszi hogy aztán Te minden tudsz 😀
      De én nem hogy nem tudom ki a faszom az a Tibo, de nem is érdekel !
      Foci news se érdekelt kik voltak akik gusztustalanul betámadtak mint Te itt 🙂

     • Sztaking

      Boccsi lehet ismerjük egymást,ám ezt a Nickkedet nem ismerem…azonban meg kell jegyeznem,a területünk lenyúlása projektben ugyanazon Emberek vettek,vesznek részt..és sajnálatos módon,ugyanazok Vezetőségi ,Elnökségi tagok..mint a régi szoci időkben…bocsáss meg de ezt Én megérteni sem tudom,ha igen akkor meg nagyon csúnya következtetésre kell jussak …

     • túrósnyenyere

      h.gabor anno szétcseszett egy oldalt és nem nehéz rájönni a stílusa miatt, hogy ő kicsoda. Ne haragudj meg rám, mert tudom, hogy Te egy ízig-vérig FRADISTA vagy, de az ilyen “embereket” nehezen tudom elviselni. A többibe nincs kedvem belemenni, mert vannak közös pontok, ugyanakkor meg sok mindenben nem értünk egyet. Üdv: Tibo

     • Sztaking

      Ja így már ismerlek,remélem valamikor,még összetalálkozunk..de sajnos Mi ezt a három évet már elvesztettük és ezt már nem lehet pótolni.Az Amerikai Fociból sok mindent lehetne tanulni,professzionális,működő fizetési sapka rendszer,nyilvános licit az igazolásokra (draft) teljes transzparencia. Egyébként a számomra legfontosabb dologban szerintem,egyetértünk,a Magyar fizetésekhez szabott rendes tagsági rendszer,aki válassza az Elnököt és elszámoltat ténylegesen,teljes nyilvánosság mellett …ez mindenkinek jó lenne és az ilyen helyzetek kialakulását kiküszöbölné..nem látok más megoldást,de ezzel érzésem szerint Te is egyetértesz..a többi probléma csak ennek hiányában lép fel,így tünetként kezelendő.

     • túrósnyenyere

      Mondom én, hogy vannak közös pontok és én nagyon haragszom az elvesztegetett évek miatt mindkét oldalra! 🙁 Igen, remélem én is, hogy fogunk találkozni, ahogyan azt is, hogy lesz végre béke a jövőben! Mert elképesztő nagy szükség van mindenkire és csak együtt vagyunk igazán erősek, együtt vagyunk mindannyian a FERENCVÁROS!

     • Sztaking

      Egyetértünk,egy nüanszi eltérés(ami azért igen fontos) ,nincs két oldal ,csak a Ferencváros és ez Csepelen,Újvárosban nagyon világosan bebizonyosodott:) A “két” oldal csak média hekk .

     • gabesz

      Mi a tény 😀
      mutasd Buzsáki szerződését hogy meccsre szólt 😀
      Nekem van információm 😀 Csak Ti nem tudjátok 😀

     • túrósnyenyere

      Jaja Gabika, anno szétbasztad az ftcnewst is, te agyhalott! “Tisztelettel”: Tibo (hogy megismerj és ne kelljen nyomoznod)
      Ákost pedig ismerem, szóval ne beszélj faszságot, mert értelmetlen. “Játék” vége.

     • gabesz

      Én basztam szét ? Nem Ti pedofilóztatok buziztatok ott is , mint ahogy itt is próbálkoztatok ? 😀
      Fogalmam nincs ki a faszom az a Tibo 😀
      Azt tudom hogy cáfolni nem tudsz tehát akkor a személyt járatod le karakter gyilkos módra !
      Ezért ment szét a Foci news is . Mert Ti olyanok vagytok mint az ulloisek ! aki nem tetszik nem nyal azt ki kell tenni cenzúrázni kell !
      Ha olyant mondok meglehet cáfolni. 😀 Ritka mikor tudod ezért hát agyhalottozól mert hülye vagy máshoz mint a személyeskedéshez !
      De ez engem nem zavar.

    • gabesz

     Kamu
     Ionescu , is nyaralni jött !
     Nálunk tényleg az a lényeg sok játékosnál hogy olyant hoznak aki nem játszik , nincs munkája , vagy nagyon alacsony fizetéssel !
     Nem véletlen egy menedzser hoz a 20 játékosból 10 -et
     Mert ez úgy müködik álltalában hogy hogy a menedzser tárgyal a klubbal a klub megegyezik a játékossal mondjuk havi 6 millió ft fizetésről + prém + stb ! Ezután a játékos és menedzsere leülnek és írnak egy szerződést mondjuk 10 % ról de olyan játékos aki eddig munka nélkül volt vagy 2-3 millióért 3.4. osztálybanvolt simán adja 20% ot ! de 6 milliónak a10%-a is 600 ezer és ha a menedzser 10-12 játékost hoz a Fradihoz akkor Ő 6-8 millát is össze keres nálunk ! Akkor persze hogy a lényeg az hogy hozzon 1 esetleg 2 nagy nevet akik jók lehet a kirakatban rakni, és 4-5 olyan játékos elfér akik csak arra jók hogy fizetést vegyenek fel ! Egy Trinks fél évig csak termelte a menedzserének a fizetést és a Fradi semmiért fizette ! De Ryut is ! Mindkettő Paunuch játékos ! De az 5ször Játszó Hujovic is az volt !
     Orosz Palinak meg mennyire hálás a menedzser az egy külön kérdés !
     De Pali semmivel nem becsületesebb mint akinek bizalmasa volt vagyis Berkinél !

 • Scenkhyalfi

  Ha sérült, akkor lehet esélye egy szerződésre.

 • Sztaking