Nem Eboue, hanem a sztori sántít…

Tegnap este megírtuk, hogy az ex-Arsenal jatekos Eboue csapatunkkal edz, se többet se kevesebbet, mert ennyi információ jutott el hozzánk. Azóta megtudtuk, a Ferencváros szakmai stábja az edzéseken felméri a labdarúgó állapotát és adott esetben szerződést is kínálhat neki…
A magyar Marca ezek után szintén megírta ezt a lehetőséget kicsit átalakítva.
Szerintük a játékos Peter Friar miatt kért és kapott edzéslehetőséget aki jóbarátja a labdarúgónak, aki a sérüléséből lábadozik.
Nos nem tudjuk honnan ismerheti a két fél egymást, ugyanis egy közös pont lehet karrierjükben ez pedig a Sunderland, ahova Eboue 2016-ban szerződött. Ekkor Friar már két éve a Ferencváros alkalmazottja volt.

http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/pozitiv-benyomasok/20140730/c/7692

Eboue karrierje nem sérülés miatt feneklett meg, hiszen egy anyagi jellegű vitája volt ügynökével, ami miatt eltiltást kapott, egy évig nem játszhatott tétmeccset. Az utóbbi időkben sem volt a labdarúgó sérült, ugyanis a Google szerint az Arsenal csapatával edzett, ahol valószínűleg rosszabbak körülmények mint itt ezért jött ide.
A cikk szerint Eboue nem kap szerződést az Üllői úton ugyanis ez szóba sem került. Nos a fentiek tükrében nem lepődnénk meg ha ez a tipp se jönne be, de azon se ha esetleg a játékos menedzsmentje akarná titkolni a probajátékot elkerülve ezzel az esetleges negatív hangokat egy sikertelen tesztelés után…