Nagy Dominikot lepasszolják kölcsönbe.

Gyakorlatilag azonnal a téli átigazolási időszakban, jelenti Lengyel sajtóhírekre hivatkozva a Nemzeti Sport.
Amint azt már mi is megírtuk nemrég Dominik egy “vinczeottói” karriert készül befutni csak neki nem jutott egy Barcelona”B”, helyette a varsói Legianál nem sikerül egyelőre az áttörés. Pedig Romeo Jozak vezetőedző szerint: „Nagyon jó labdarúgó, de motivációs problémái vannak, márpedig a Legiánál szükség van rá, hogy a játékosok száz százalékban a futballra koncentráljanak. A legjobb megoldás Dominik számára, ha kölcsönadjuk, hogy újra felépíthesse magát. Számítunk rá, de a kölcsönjátéka során még érnie kell”
A hír szerint Szlovákiába vagy Magyarországra kerülhet az utóbbi időkbe hozzáállásbeli problémákkal küzdő 22 éves játékos. (Tényleg! 22 évesen a fiatal tehetség jelző még használható rá? Írjátok meg kommentben!)
Mi azt tippeljük akár haza is térhet az Üllői útra. A szurkolók biztos nem bánnák!

 • Buják

  Nagyon szomorú, hogy a sokadik magyar labdarúgó kullog úgy haza külföldről. hogy nem tudja megállni a helyét. A probléma, mint sokaknál szintén mentális gyengeség.
  Lásd Futács Márkó interjú……

  • gajzi

   Nagy fejben fél éve volt rendben, mikor elengedtük a lengyelekhez, számomra meglepetés volt, hogy az elején elkapta a fonalat.
   Holmannal ugyanezt csináltuk, úgy ment a lengyelekhez, hogy éppen kijött egy olyan betegségből, ami akár a pályafutásába is kerülhetett volna, de Doll közben helyet csinált Trinksnek így mehetett a francba. Ha Ő, ott, akkor megállja a helyét, az nagyon nagy csoda lett volna.
   Lengyelek nem vesződnek játékosokkal, emlékeim szerint aki odaérkezésekor (magyarok közül) nem volt tökéletesen megfelelő a feladatra amire szerződtették, ment a levesbe, nem építgették.

 • Szóri

  Dzsudzsákról és Husztiról is vannak pletykák. Ők legalább nem kölcsönbe jönnének, és minőségben előrébb járnak nála.
  (Egyébként ha motivációs problémák vannak vele, akkor egy kölcsönszerződés ebben mit segít?)

  • Attila Dreher

   És mindketten tinikorúak.Hajnallal, Gerával, Priskinnel kiegészülve a csapat átlagéletkora annyi lesz, mint Yoda mesteré.

 • Viktor88

  Hát én 22 évesen nem nevezném tehetségnek hiszen pl balkánon az ilyenkorú játékosok már rég alapemberek a csapataikban vagy külföldön vannak