Nagy Dominik hazatér

Mint azt már decemberben megírtuk a fociba fiatal tehetségként berobbant Nagy Dominik szép lassan kijátszotta magát a Legiából, akik most télen már szabadulnának tőle és kölcsönbe adnak szinte bárhova. A NSO Lengyel sajtóhírekre hivatkozva azt írja ez a “bárhova” a Videotont jelentheti. Bár voltak hírek más lehetőségekről is, pl. Dunaszerdahely, valőszinűnek tetszik, hogy tényleg Székesfehérvár lesz a következő állomása a jelenleg nem annyira fényes labdarűgó karriernek.
A magunk részéről kételkedünk benne, hogy (finoman szólva) azonnal alapember lehet a jelenlegi legnagyobb riválisunknál, de mivel Dominik pályafutása a rossz döntések sorozata a Fraditól való távozásával kezdődően és ez a lépés is a mintába illik, így azért nem csodálkozunk.

Egyébként Nagy Dominik lenne egészen pontosan a 436-ik magyar focista aki nagy reményekkel külföldre igazol majd aztán szép csendben haza. Szerencsére a fizetése kössön ki bárhol, Vidi, Felcsút, Fradi, irdatlanul magas lesz, köszönhetően a tisztelt adózó embereknek.