Nagy Dominik hazatér

Mint azt már decemberben megírtuk a fociba fiatal tehetségként berobbant Nagy Dominik szép lassan kijátszotta magát a Legiából, akik most télen már szabadulnának tőle és kölcsönbe adnak szinte bárhova. A NSO Lengyel sajtóhírekre hivatkozva azt írja ez a “bárhova” a Videotont jelentheti. Bár voltak hírek más lehetőségekről is, pl. Dunaszerdahely, valőszinűnek tetszik, hogy tényleg Székesfehérvár lesz a következő állomása a jelenleg nem annyira fényes labdarűgó karriernek.
A magunk részéről kételkedünk benne, hogy (finoman szólva) azonnal alapember lehet a jelenlegi legnagyobb riválisunknál, de mivel Dominik pályafutása a rossz döntések sorozata a Fraditól való távozásával kezdődően és ez a lépés is a mintába illik, így azért nem csodálkozunk.

Egyébként Nagy Dominik lenne egészen pontosan a 436-ik magyar focista aki nagy reményekkel külföldre igazol majd aztán szép csendben haza. Szerencsére a fizetése kössön ki bárhol, Vidi, Felcsút, Fradi, irdatlanul magas lesz, köszönhetően a tisztelt adózó embereknek.

 • önkritikus

  Majd a managerek megmagyarázzák ezt is, hogy ez végülis előrelépés. Többek között ezért is tart ma itt a magyar foci, mert ők a mai utánpótlás. Mentális képzésben nagyon le vagyunk maradva.

 • Imi

  Őszinte leszek,soha nem ájultam el tőle.Nálunk agilis játékos volt,voltak jó passzai ,de körülbelül ennyi a vége.Kicsit talán túl nagy volt az orcája ,ennek köszönheti hogy kitették ott is a keretből úgy tudom.Mocskosul szarul állunk fiatalok terén.Lipcsei is kerek perec megmondta hogy kettő játékos ér valamit ,azt a kettőt már kipróbáltuk a nagy csapatba,de szerintem mindkettő súlytalan.És akik most 16-20 évesek,azok lesznek a jövő válogatott futballistái kérem szépen.Ebből következik hogy nem lesz itt jó válogatott még 10-15 évig biztosan.Akkor is csak akkor,ha mostanában kitalálnak valamit.

  • Szabó Tamás

   Igazad van sajnos. Ma volt a csakfocin egy cikk hogy a egyik ifi nem jön ide játszani mert tudja hogy elássa magát hiába ígérnek neki 8 ezer eurót havonta inkább játszik egy cseh közép csapatban ahol vannak elvárások mert úgy tud fejlődni is. Na ilyet nem látsz és hallasz a magyar ifiktől. De a edzők se várnak el csodákat sajnos igaz náluk sincs eredménykényszer. Emlékszem gyerekként kint voltam a Népstadionba a Magyar-Brazilon és énekeltük itt a húsvét itt a nyúl Magyar , Brazil 3-0 na hát ilyet nem fogunk egyhamar megint. A válogatott meg még lejjebb fog zülleni sajnos ilyen alapanyaggal.