Nagy Ádi mi van veled?

Az egy dolog, hogy nem játszol a klubcsapatodban, a válogatottban pedig igen, és az megint egy másik dolog, hogy mintha megtorpantál volna a fejlődésben, már ami a játékot illeti. Mert úgy tűnik valahol útközben elveszett a mindig szerény, intelligens, önkritikus Nagy Ádám, és interjúadási képességeid kifejlődtek, nem biztos, hogy a legjobb irányba. Nem igazán értjük a szájhúzogatást, flegmázást, tényleg azt gondoljátok ott az öltözőben, hogy ez így rendben van? Le van tudva, lapozzunk?

De nem lenne jó elvetemülni, nézze meg mindenki, akit érdekel az nso.hu rövid videóját:

 • Delvidek

  Én inkább azt nem értem, hogy a szurkolók mit vártak. Lefocizzuk Svájcot és Portugáliát? Ugyanúgy harmadikak vagyunk, mint az előző selejtezősorozatban. Ennyit tudnak ezek a játékosok. Nincsenek klasszisok, de ha egy külföldön játszó kiesik, hazai bajnokságból kell pótolni, azt pedig láttuk nemzetközi kupában, hogy milyen erős, még jó légiósokkal sem sikerül semmit elérni. Ennyit tudnak ezek a fiúk, annyit tehetünk értük, hogy támogatjuk őket. Nem volt szép a tábor viselkedése tegnap!

  • syrius83

   😀 én pl mit vártam? mondjuk lettet, feröert oda-vissza, andorrát oda-vissza…és ezzel 18 pontot.

  • gajzi

   Ott azért van némi gond, hogy a svájci meccs előtt lenyilatkozza a góré, hogy felvesszük a versenyt, utána meg azt mondja hogy képzeltük, hogy felvesszük a versenyt.
   Attól, hogy valaki a lelátón ül, még nem hülye. Minden meccset megmagyaráznak, de ezeken nem lehet mit megmagyarázni, főleg így egyben. Svájci meccs rá lett verve Gulácsira, mert ha 0-0 akkor máshogy nézett volna ki, mennünk kellett az eredmény után. A nagy faszt, a teljes csapat hátul volt, akkor is folyamatosan hülyére vették az egész csapatot, felállt védelem ellen rúghattak volna még legalább ötöt. Andorrát nem lehet megmagyarázni, ott fel kellett volna állni a padról. A tegnapi csapatból lefelé kilógott Szabó, Eppel, és Nagy. Én látom csak, úgy, hogy akiket már sikerült a stábnak eladni, azokat már annyira nem erőltetjük, akik csapatváltás előtt állhatnak, azokból áll össze a csapat, mint a régi szép időkben?
   A látványsportok nem önmagukért, az emberi teljesítmény önös feszegetéséről szólnak, hanem a közönség-csapat kapcsolatáról, erről mocskosul megfeledkezett herr és az egész csapata, egy Feröer elleni selejtező zárásnak nem lehet ilyen hozzáállással nekimenni. Amióta Storck itt van -kétségtelen voltak eredmények- , de hibát hibára halmoz, de ezt még sosem vállalta. És ezt a viselkedést szép lassan átvette az egész csapat (tisztelet a kivételnek). Felveti Storck, hogy Portugália ellen jól játszottunk, ott látszott az akarás. Megjegyezném, nem játszottunk sehogy védekeztünk foggal-körömmel és ugyanannyi pontot kaptunk a meccsért, mint a svájciért és egyébként itt is van a gond. A sztárcsapat ellen mindenki ki tudja tenni a szívét, lelkét a pályára, Andorra és Feröer ellen nem, miért nem?!? Mert ezeken a meccseken nincs annyi játékosmegfigyelő, Portugália ellen sem a címeres meznek szólt a küzdelem, hanem a menedzsereknek?!?

  • Aro

   Egy leheletnyivel sem többet, mint Dárdaitól.
   Történelmi égést mondjuk ne éljünk már meg (Andorra)
   Amatőrök ellen rúgjunk már két gólt 180 perc alatt (Feröer)
   A legjobb magyar játékos legyen a keretben (Niko)
   Legyen koncepciónk (Storck)

   • Delvidek

    Szerintem ez nem azon játékosok hibája akik kimentek megköszönni a szurkolást. Storcknak be kell tartania a politika utasításait, mert különben nem lehet ott. Ez az összes gond forrása. Andorra ellen kb. játékosügynökök állították össze a kezdő 11-et. Andorra már nem pofozógép, Svájc is alig verte őket idegenben.

  • Szabó Tamás

   Talán azt ne csak a pénz számolják meg a ha a címeres mez van rajtuk hanem tegyenek is érte valamit ha már rájuk adták.Nem csak az a baj hogy ennyit tudnak az nagyobb baj hogy küzdeni se hajlandók. Kis csapatok ellen is szenvednek mert ők küzdenek. A mi aranylábú gyerekeink meg csak sírnak hogy bántják őket, hideg volt ,eset, fújt a szél, meg a ellenfél még focizót is. Nem kötelező senkinek ebből élni se válogatott lenni.De ha már egy országot képvisel és meg is fizetik érte akkor tegye oda magát.

  • Orwell_1984

   Én is azt mondom, hogy nem kellett volna megtapsolni egy vereséget és elénekelni utána a himnuszt, akkor most nem néznének, nyilatkoznának bambán és sértődötten a játékosok, mert a győzelem után kifütyülik őket…

  • Zöldfülű

   Senki nem várta, hogy lefocizzuk, Portugáliát vagy Svájcot. Sajnos a kötelezők sem mindig jöttek. Szégyent, szégyenre halmoztunk, ezen a vb-selejtezőn, de a legnagyobb problémád, a tábor (jogos) kritikája???

   • Delvidek

    Az a bajom, hogy nem jogos a kritika. Megvertünk egy válogatottat, akit Svájc is csak 2-0-ra tudott megverni otthon, és rögtön hűdenagy a felháborodás. A győzelmet egyébként sem kell megmagyarázni. Vagy akkor a portugál meccs után nem kellett volna tapsolni. Svájc és közöttünk pedig van akkora különbség idegenben, amekkorát az eredményjelző mutatott.

    • Magyar Levente

     Csak 2:0-ra. Igen, otthon is, meg idegenben is, mi meg két meccsen egyetlen beflipperezett találattal milliméterekre voltunk attól, hogy ismét pofára essünk. Ezért teljesen jogos a kritika, de igazad van, nem kell megmagyarázni, mert ezt a nulla semmit már nem is lehet. A probléma gyökere pedig az, hogy ekkora a különbség köztünk és a svájciak között. Még mindig. És már mióta. És meddig még. és akkor ez még csak Svájc.

     • Delvidek

      Érdekelne, hogy a nemzetközileg jegyzett bajonkságban játszó 0 légiós focistánktól vártad, hogy pontot szerzünk Portugália és Svájc ellen, vagy a Magyarországon játszó nemzetközi kupaszereplést kiharcolni képtelen labdarúgóinktól? Hogyne tartana előrébb svájc, amikor Európa egyik leggazdagabb országa tele fizikailag és mentálisan is sokkal erősebb játékosokkal? Én pontosan azt kaptam, amire számítottam. Andorra ellen a politika beleszólt az összeállításban, a többi eredményünk reális. Erre képesek ezek a játékosok. Attól, hogy győztes meccs után kifütyüljük őket, csak rosszabbak lesznek.

     • Magyar Levente

      Komolyan ennyire nem érted? Ennyire nem világos, hogy ez az egész sorozatnak szólt összességében? Annak, hogy ilyen reménytelen az egész? Nem érted, hogy pontosan az a probléma, hogy nincsenek valamire való játékosaink? Nem egy meccsnek szól a csalódottság, ennyire ne legyünk már egyszerűek, hanem az újabb híg fosnak, ami lefolyt itt az elmúlt hónapokban VB-selejtező címén. Újra és még mindig.
      A fizikai és mentális felkészítésre itthon is minden lehetőség adott, nem kell ahhoz arannyal futtatott futópad, meg 28 pszichomókus a csapat mellé. Izlandon se kellett valószínűleg, meg őket sem érdekelte a realitás, meg az Észak-Írek is bementek egy play-offba. Andorra ellen tök mindegy ki szól bele (ha így is lenne akkor megbaszta a kutya az egészet), amatőröket ifikkel is kötelező verni! Rosszabbak lesznek? A szurkolói vélemények miatt? Akkor totál amatőrök a mieink is és el sem kell indulni semmilyen tornán, főleg, ha némelyek szerint az a normális, hogy itt tocsognak a fosban és még meg is van vele elégedve.

     • Delvidek

      Meg is fogalmaztad, hogy Izlandon és Észak-Írországban miért jobb a foci. Azért, mert az átlagember nem ilyen negatívan áll hozzá a labdarúgáshoz, hanem felététel nélkül támogatja a csapatát. Ha az van, amit leírsz, akkor meg nem kellett volna tapsolni Portugália ellen. Nem azokat a játékosokat kell büntetni, akik játszanak/be lettek válogatottba, hanem MLSZ székház elé kell menni meccs után!

     • Magyar Levente

      Aha, az átlagember hozzáállása miatt szar a focink. Azért ez elég súlyos és azt hiszem innentől már nem is igen veszlek komolyan, mert nem lehet. Portugália ellen hoztak egy vállalható zakót, én akkor sem tapsoltam, sőt, sokan mások sem. Nem kell ezt általános jelenségként kezelni, az interneten a többség reakciója alapján igen kevesen voltak elájulva tőle.
      Székház elé. Aha, nyilván. Ha már a legenyhébb lelátói megnyilvánulásokat is kataklizmaként adja elő az a pár idióta, akinek ez a dolga, akkor képzelem mi lenne egy utcára vonulásnál. Talán még szükségállapotot is hirdetnének kijárási tilalommal, tudja a tököm, minden követ megmozgatnak, ha a saját tehetségtelenségüket, dilettantizmusukat, gátlástalan pénzsóvárásgukat akarják elkendőzni.

     • Delvidek

      Ha valaki olyan korlátolt, hogy nem képes felfogni, egy kis ország csak úgy lehet sikeres az élet bármely területén, ha összetart, azzal tényleg nincs miről beszélni.

     • Magyar Levente

      Igen, majd attól tanulnak meg focizni. Ahol a címeres mez önmagában kevés ahhoz, hogy egy Andorrát bedaráljanak, ott itt ilyen üres szóvirágoknak nincs helye. Milyen összefogást hiányolsz? Mit nem kapnak meg a játékosok, miben szenvednek hiányt? Évtizedek óta ott áll mellettük a szurkolótábor mindenhol. Mit kéne még csinálni? Sok lózungot elsüthetsz, lehet ilyen hajánál fogva előrángatott sekélyes szólamokat szajkózni, attól még marad a szerencsétlenkedés a pályán.

     • Delvidek

      Igen, marad minden szar, mert egy szar országból, szar mentalitással, szarból aranyat nem lehet csinálni, 10 millió szar kapitánnyal, akik csak sírni tudnak, tenni a sikerért nem. Lefikázni mindent és közben vakarni a tökeidet olyan kényelmes.

     • Magyar Levente

      😀 Felteszem újra kérdést; mégis mi a bánatos lófaszt kéne még tenni a pályán kívülről? Még több lóvé kell, még egy új kocsi, vagy a szurkolók verjék le azt az ellenfelet, aki ellen nem megy a játék? Mondjuk akkor jó sok dolguk lenne.
      Ezek tények, ha beveszi a pici gyomrod, ha nem. Ez a sírás, meg fikázás azoknak a szegényes eszköztára, akik nem tudnak már mivel előhozakodni, miközben te pityeregsz itt nagy összeborulást hiányolva, az izlandi profik meg addig is teszik a dolgukat. Pedig nekik is két kezük van meg két lábuk és egy fejük, csak ők jól használják. Ilyen ez a valóság.

 • gabesz

  Alibi focista volt csak sokaknak most hullik le a lepel hogy a Wagner ikrek is magyarok és kommunikációs trükkel egy ideig sok embert átvertek.

  • gajzi

   Szerintem sosem volt alibi focista, egyszerűen Ő (remélhetőleg még) nem egy karakteres, kreatív vezér a középpályán, hanem egy egyszerű zongoracipelő, aki akkor működik jól a pályán, ha vannak mellette karakteres, játszani tudó középpályások, akiknek alá tud dolgozni és részt tud vállani a játékukban, ha ilyen nincs, akkor Ő még igen kevés oda.

   • gabesz

    vagyis ha nincs mellette valaki aki helyette játszik és megjátssza az 5m-es alibi passzait akkor nem ér semmit ! 😀 ?

  • Fogyatékos NERtárs

   Gerával együtt jól muzsikáltak mind a Fradiban mind a válogatottban. Neki télen el kell igazolnia egy játszó bajnokságba (spanyol kiscsapat, portugál holland nagyobb)

 • Sztaking

  Ilyen Fiatalon ,majd mindegyiket megüti a rengeteg zseton amit keresnek…ráadásul dollynál megtanulta ,hogy lehet ezt kényelmesen következmények nélkül is csinálni..