Minőségi csere

Ahogy a csakfoci.hu írja -mi meg már hetek óta biztosra vettük – eldőlt, hogy a 25 esztendős Bognár István a DVTK-ból a Ferencvárosi Torna Clubhoz szerződik. A játékos aláírta szerződését, és várhatóan kedd délután csatlakozik a tavaszi szezonra készülő NB I-es kerethez.

Nem sokszor adódik egy játékos életében ilyen lehetőség, ennek is köszönhető,m hogy ideigazoltam. Bízom benne, hogy csak pozitív eredmények, élmények érnek. Az első számú célom, hogy a csapatba bekerüljek, ehhez minden edzésen meg kell küzdenem, legjobbamat nyújtani, erre fel vagyok készülve. Jó lenne, ha meg tudná védeni címét a csapat, egy jó tavasszal bízom benne, elérhető lesz a bajnoki cím. Az ősszel megtettem első lépést, hogy a válogatott keretbe bekerültem. A következő az lenne, ha pályára tudnék lépni. mindent megteszek azért, hogy ismét a keretben legyek és pályára is lépjek – nyilatkozta Bognár.

Eközben a Ferencvárostól épp a DVTK-hoz került Busai Attila a mai napon aláírta szerződését Diósgyőrben: az MTK-ban nevelkedett középpályás kedden már új társaival edzett az edzőközpontban – jelentette be a dvtk.eu.

Nagyon örülök annak, hogy a DVTK-hoz szerződtem. Készültem rá, hiszen ez a szerződés egy hosszabb folyamat eredménye volt. Egy éve jött az első megkeresés, majd tavaly nyáron is történt kapcsolatfelvétel, most pedig itt állhatok. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült pontot tenni az ügy végére. Voltak más ajánlataim is, de nem sokat gondolkodtam. Fontos volt, hogy olyan helyre kerüljek, ahol újra futballistának érezhetem magam. (A Fradinál minek érezted magad Busa? Rocksztárnak, az éjszaka császárának? a szerk.) Bízom benne, hogy a mérkőzéseinkre nagyon sok szurkoló kilátogat majd és az ő buzdításuk mellett nem is lehet majd kérdés, hogy melyik csapat hagyja el győztesen a pályát. Izgatottan várom már az első tétmeccset – nyilatkozta a Fraditól távozó futballista.