Minden tekintetben téves helyzetelemzés …

A 444-en bukkantunk rá egy érdekes videóra, ahol a Miniszterelnök Úr elmondja miért mennek jobban a dolgok a magyar futballban.
Az idézet cikk pontról pontra cáfolja az összes kijelentést, mi ebbe nem is mennénk bele bővebben, hisz mindenki tudja mi a valós helyzet.
Elég csak azt megemlítenünk, hogy olyan jól megy a magyar focinak, hogy a válogatott idén mind a 3 meccsén úgy kapott ki, hogy még gólt sem lőtt.
A Miniszterelnök Úr értékelésében felmagasztalt akadémiák meg sajnos pont úgy működnek mint 40 éve amikor még csak ificsapatoknak hívták őket. A kontraszelekció és nepotizmus üli torát és nincs az a világraszóló tehetség akit ne szoríthatna ki egy csókos a kezdőcsapatból még úgy is, hogy talán neki is van olyanja, mert mindig jön egy polgármester fia, volt játékos unokaöccse, celebtévés kisfia, akinek be kell kerülnie a kezdőbe mindenféleképpen és mindig be is fog kerülni. Akinek a gyereke sportol az jól ismeri ezt a helyzetet.
A másik szinte elhanyagolható dolog ami megütötte a fülünket: Várszegi úr az MTK-nál. Nagyon nem foglalkoztatott minket soha a sztori ezért kommentben kérjük megírni, még tényleg mindig ott van?