Milyen érzés Zoli, Gyuri?

Büszkék vagytok rá, hogy ezt is el tudtátok intézni? Örültök? Beírjátok az amúgy remek önéletrajzotokba?

Nem tudom milyen érzés kiszolgálni a hatalmasokat, a percembereket. Meg tudom érteni, hogy egyszerűbb a szélirányba beállva vizelni, azt már nehezebben értem meg, ha valaki önmagát hazudtolja meg. Nyilvánosan. Nyilván boldog most ettől az intézkedő Nyíri Zoli, a fegyelmit forszírozó Volly Gyuri és mindkettejük gazdája, az FTC elnöke, Kubatov Gábor, a checklisten kihúzhatják, egy problémával – van most is épp elég a nőverő “családtagok” miatt.. – kevesebb, sikerült a Baráti Kör idős vezetőit némi fenyegetéssel, manipulációval irányba állítani. A Baráti Kör a fellebbezési tárgyalást követően már nem vesződött holmi jegyzőkönyvvel, semmiféle indoklással, nem menne az a teljesen egyértelmű koncepciós eljárás kapcsán. Mondhatni a látszatra sem adnak. Minek? Ott van mögöttük Gabi, Zoli, Gyuri, megsimogatja az idős fradisták buksiját, és odavetnek egy “csontot” a jobb sorsra érdemes Baráti Kör vezetőknek. És most nem is fogja behívatni őket Nyíri Zoli eligazításra. Siker. Taps. Bravó.

Minek is tagadnám, dühös vagyok. Dühös vagyok, mert észérvekkel, tényekkel, kérdésekkel nem tudtuk, nem tudtam a Baráti Kör illetékeseit meggyőzni, mert erősebb volt bennük a félelem, nagyobb volt rajtuk a nyomás, minthogy a józan ész, a becsület diadalmaskodjon. És mégsem rájuk haragszom. Nem tudok rájuk haragudni. Sajnálom őket. Ugyanolyan áldozatok, mint én, vagy a többi fradista, akinek el kell viselnie ezt a kubatovi ámokfutást, ahogy Kubatov inkompetens emberei a semmiből jŐve a semmibe tartva, semmitől vissza nem riadva köpnek mindarra, amit az Erkölcs, Erő és Egyetértés jelent. Mindenre, amitől Fradi lenne a Fradi. Mert igazából fogalmuk sincs. Élvezik a korlátlannak gondolt hatalmat, fenyegetnek, feljelentenek, manipulálnak, hazudoznak. Még megtehetik. Nem lesz ez mindig így. Számomra végetért ez a Baráti Körös sztori, de vagyunk még ott, ahonnan engem most kizártatok.

Nincs más hátra, mint elmondani újra és újra, akit még érdekel, hogy mi folyik a Ferencvárosnál, meg kell próbálni figyelmen kívül hagyni a sunyi, gyáván okádott mocskot, tudomásul venni, hogy ezek az emberek még ahhoz is gyávák, hogy a piszkos munkát saját maguk végezzék el. Nem. Ők a Baráti Kör öregjeit használják fel. Mindezt csak azért, mert féltik az orvul szerzett, és remegve féltett hatalmat. A Ferencvárosi Torna Club nekik sokadlagos. Ez ma az ország, így működnek ők. Mindannyiunk közös felelőssége ez. Mindannyiunké. Természetesen folytatjuk a küzdelmet a Ferencvárosi Torna Club valódi tagsági rendszeréért, a rendes tagság megszerzéséért. Nem adjuk fel, és nem félünk. Számítunk mindenkire, aki nem fél, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy így mennek a dolgok, csak azért, mert mindig is így mentek.

A Baráti Körös koncepciós perről ITT számoltunk be, akkor derült ki többek között, hogy nem mindig szükséges kinyilvánítani az igazságot, a fellebbezést és az arra hozott döntést pedig lentebb találjátok. Nincs bizonyíték, indoklás. Csak egy határozat a névtelenség mögé bújva. Nagy sikerként értékelem, hogy a pártállami 98% nem jött össze, és hogy egy ember tartózkodott, egy pedig NEM-el szavazott, jár a tisztelet nekik..:

Tisztelt Németh Lajos Zoltán Úr!

Hivatkozva alábbi fellebbezésére tájékoztatom, hogy az FTC Baráti Kör elnöksége a 2016 nov. 8-i ülésén 11 igen szavazattal 1 nem ellenében 1 tartózkodás mellett jóváhagyta a fegyelmi bizottság 2016. okt. 5- határozatát, mely szerint Németh Lajos Zoltán megsértette az FTC Baráti Kör Alapszabályának II. fejezet 1. pontját, a IV. fejezet 3. pontjában, valamint az V. fejezet 7. pontjában foglaltakat és ezért kizárta az FTC Baráti Körből. ( 2-en nem vettek részt a szavazásban.)

Üdvözlettel:

Hélisz József
az FTC Baráti Kör főtitkára

———- Továbbított levél ———-
Feladó: Z. Lajos Németh
Dátum: 2016. október 14. 11:50
Tárgy: Fellebezés
Címzett: FTC Baráti Kör <ftc.barati.kor@gmail.com>
Másolatot kap: C-közép <info@ckozep.hu>, József Hélisz

Tisztelt Baráti Kör!

Kézhez kaptam a kizárásomról szóló határozatot és jegyzőkönyvet.

A jegyzőkönyv részben nem, vagy esetenként eltorzítva tartalmazza a fegyelmi tárgyaláson elhangzottakat. A határozat véleményem szerint megalapozatlan, a Baráti Kör Alapszabályában nincs olyan kitétel, hogy bárki kizárható a “stílusa” miatt, ráadásul a Baráti Kör fegyelmi bizottságának tagjai semmilyen bizonyítékkal nem tudták alátámasztani a fegyelmi tárgyaláson elhangzott állításaikat, bizonyítékokkal nem tudtak szolgálni. Elszomorító, hogy 2016-ban valakit azért zárnak ki, vagy próbálnak kizárni, mert egy független szurkolói oldalon leírják az IGAZSÁGOT.

A határozat szintén megfogalmaz egy újabb koholt vádat, miszerint az általam korábban a fegyelmi tárgyalás után, azzal kapcsolatban elküldött levélben “hamis állítások és a Klub és a Baráti Kör vezetését lejárató” mondatok vannak, ezzel szemben a tény az, hogy a koncepciós eljárással a Baráti Kör fegyelmi bizottsága járatja le önmagát, illetve a Club vezetése tett vagy tesz olyan lépéseket, melyek szintén alkalmasak arra, hogy a Ferencvárosi Torna Clubot lejárassák. Minden egyes mondatomért vállalom a felelősséget, és azok igazságtartalmát bizonyítani tudom.

A Baráti Kör fegyelmi bizottsága vélhetően megrendelésre, vagy valamely külső nyomásra a sötét bolsevik időkre emlékeztető módon folytat koncepciós eljárást koholt vádak alapján ellenem, mely mélységesen felháborít, azonban meg tudom érteni, de ahogy korábban is jeleztem, elfogadni nem tudom.

Mindezek figyelembevételével a határozatot megfellebbezem, kérem, hogy az elnökség a lehető leghamarabb tartson nyilvános meghallgatást, melynek során a koholt vádakat meg tudom cáfolni, egyben az igazamat, melyet “hamis vádként” illettek be tudom bizonyítani. A kizárásomat nem tudom elfogadni. Felhívom az elnökség figyelmét, hogy a Baráti Kör Alapszabálya szerint erkölcsi támogatást is köteles nyújtani a Clubnak, jelen esetben ennek nyomát sem tudom felfedezni az eddigi eljárásban.

Kérem, hogy jelen elektronikus levelem kézhezvételét visszaigazolni szíveskedjetek, de természetesen postai úton is megküldöm a félreértések elkerülése végett.

Üdvözlettel,
Németh Zoltán L.