Megvan az EL ellenfél

Kedves, EL túrára éhes barátaink.

Lettország.FK. Jelgava
Ezt kaptuk!
A Jelgava egyébként már 20 éve játszott magyar csapattal az Intertotó-kupában (A Vasassal) akkor kikaptak 3-0ra.

Nem mondjuk, hogy legyőzhetetlen ellenfél mert nem az. Egy Ferencvárosnak egyébként történelme nagy részében komoly gondot ez a csapat nem okozhatott volna. Most sem kéne, hogy gondot okozzon.
Az első mérkőzés június 29-én
A második mérkőzés július 6-án

Ha továbbjutunk, a második körben a Midtjylland-Derry City párharc győztesével találkozunk. Az első meccs július 13-án a visszavágó pedig 20-án lesz.

Aki még előrébb szeretne tekinteni, mert ma reggel bőven merített az optimizmus kiapadhatatlan forrásából(ez a mesebeli, varázslatos hely egyébként állítólag Andorrában van és a mendemonda szerint egy háromfejű Panenka őrzi, hogy Magyar ember sohase közelíthesse meg) annak eláruljuk, hogy a harmadik selejtezőkőr sorsolását július 14-én tartják, délután 1 órakor, ugyancsak Nyonban.
A játéknapok pedig július 27 és augusztus 3.

Ha és amennyiben még állnánk az augusztusi EL időszakban az azt jelentené, hogy megértük magát a play-offot aminek a sorsolását megintcsak Nyonban tartják augusztus 4-én, délután 1 órakor.
A meccseket augusztus 17-én és 24-én rendezik.
Ezután már csak a csoportkörök sorsolása van hátra amit nem ám a genfi tó partján tartanak, hanem Monacóban. (Hogy tegyük fel valami walesi bányászváros, a kies Hajdúböszörmény, olasz halászfalu, Lengyel vagy Német iparváros, vagy balkáni kecskefarmokkal megszórt kistelepülés miért nem merül fel a sorsolás helyszíneként soha azt megtippelni sem mernénk.)
augusztus 25-én, a szokásos ebéd utáni 1 órakor sorsolnak aztán mehet a buli.
Ha ott is érdekelt lenne még a Fradi az maga lenne a csoda!
Akkor viszont a végére is gondolni kell.
A teljes évad 2018 május 16-án Lyonban ér véget a döntőben.
Irány a Stade de Lyon! 🙂