Megmutatjuk miért néz így Balázs.

A csapat szemben a valósággal:

 • Csávojszky Vince

  Nem tudom…láttam életemben már gyengén játszani a Fradit, de nem fütyültem ki, mert az én csapatom…

  • Zöldfülű

   Nem csak a jó teljesítményt kell díjazni…amúgy az egész világon, ez egy elfogadott véleménynyilvánítás a fociban. Persze nem mindegy, hogy Németország v. Andorra ellen nyújt a csapat gyenge teljesítményt

   • Csávojszky Vince

    A “niknév” önmagáért beszél… Részemről befejeztem.

    • Zöldfülű

     Én nem személyeskedtem, Kedves Vince! Jobb is ha befejezed.

  • gabesz

   Mert Te egy divat vagy aki nem a Fradinak drukkol vagy a nemzetének hanem személyeknek akik esetlkeg szégyent hoznak arra aminek azok drukkolnak akik Fradisták , vagy Magyarok !
   Akik kifütyülik a Fradi játékosokat nem a Fradit fütyülik, hanem azokat akik bántják és szégyent hoznak rá ! És ez tegnap így volt a Magyar válogatott esetében is nem a Magyarokat hanem azokat fütyülték akik ártottak a Magyaroknak magyar mezben ! Tudom nem fogod fel fogni !
   Fradistának lenni, vagy válogatottnak lenni felelősség, és aki nem tudja méltó kép képviselni ne vegye fel a mezt, csak azért mert pénzt kap érte, és ne hozzon szégyent a mezre! Ha meg mégis szégyent hoz akkor megérdemli a megvetését azoknak akiket becsap és akikből jól él csicsás életet él , és közben nem érdemli meg !

  • syrius83

   nem tudom…mióta és hányszor jársz fradi meccsre, de ha gyengén játszottunk/játszunk, szólt és most is szól a fütty, a “qurvagyenge” vagy az “aufwiedersehn”…(idei szezonból pl. hazai hali, puskás, vasas meccs, stb.) …ja, igaz, a fradi mai lelátójának nincs akkora hangja…de szól (nem b-kŐzépből).

  • Thomas Ferguson

   lehet ezárt jutott ide a focink, mert minden szart lenyelettek veletek, ti meg mosolyogtatok hozzá. lengyeleknél csányi már a lámpavason lógna

 • Scenkhyalfi

  Gera pótlása sikertelen.

 • Harsányi Monika

  Undorító szurkolói viselkedés..Fradista vagyok…de a rossz szériában is ott voltam a meccseken és nem dobtam le a sàlamat…a hazámat sem dobom el ha néha csalodást okoz és a gyerekemet sem…ez igy alakúlt…

  • S = k × log × W

   Ez nem gyenge, viszont jó olcsó demagógia. Senki nem dobott el semmit és nem hiszem, hogy tömegével kérvényezték volna az emberek az állampolgárságuk lecserélését, ellenben megmondták a véleményüket a túlsztároltak vesszőfutásáról. Az ,,így alakult” nem magyarázat semmire, ha bárki más ilyen kifogással végezné szarul a munkáját már régen kirakták volna a francba.

   • Orwell_1984

    A túlsztárolásban az is benne van, hogy egy vereség után tapsikolnak és himnuszt énekelnek az ultrák. Ezek után részben joggal csalódtak, hogy egy győzelem után még csak taps sincs.

    • S = k × log × W

     Esélyes, hogy nem mindig ugyanazok foglalnak helyet a lelátón, így következetességet elvárni nem is lehet. Persze azért “kicsit más íze van” a regnáló EB-címvédő elleni minimális vereségnek, mint egy andorrainak, vagy egy kiszenvedett 1:0-nak a méltán rettegett feröeri szupersztárok ellen.

     • Orwell_1984

      Oké, de a Portugálok elleni 1-0-ba az is benne volt, hogy favágóként aprítottuk őket, 1-0 után, emberelőnyben láthatóan visszavettek. Nem volt annyira hősies az a vereség, mint amennyire meg lett tapsolva. Feröer ellen meg két és három éve is megszenvedtünk, erre lehetett számítani. És abba külön igaza volt Nagy Ádámnak, hogy a svájci csúfos vereség után pláne nem számíthattunk könnyed játszadozásra, 3-4 gólos győzelemre.

     • S = k × log × W

      Benne volt, nem is kérdés. Csak eredmény szempontjából nem volt olyan gyászos. Nem hiszem, hogy könnyed játékra számított volna bárki is, csak most kijött az egész sorozat kínkeserve.
      De mondjuk, hogy ismét túllépünk ezen, volt már ilyen számtalan, sokan már hozzá is szoktak és ezt tartják helyénvalónak, de hogy ezek után a szurkolók viszik a prímet a kommunikációban, az több, mint szánalmas. Ez is egy újabb szarkenegetés, terelés. Nincsenek itt miértek, bele lehet állni a lelátába, az bőven megteszi ezeknek. Azt mondjuk elképzelni nem tudom, hogy milyen ütőképes csapattal terveznek a jövőre nézve. A lényeg, hogy felelőssége csak a szurkolónak van, senki másnak.

     • Orwell_1984

      “de hogy ezek után a szurkolók viszik a prímet a kommunikációban, az több, mint szánalmas. ” Egyetértek! Csendben le kellett volna nyelni, vagy max. annyit kinyögni, hogy “megértem a szurkolókat, nem játszottunk jól, elnézést kérünk.” Ezzel sem vagyunk beljebb, de sokkal elegánsabb.

     • Orwell_1984

      Ja, és félreértés ne essék, azzal nem értek egyet, hogy utólag Storck és játékosok nagy hanggal elkezdtek értetlenkedni a szurkolók reakcióján. Még, ha meg is értem, hogy csalódottak emiatt, jobb lett volna magukban tartani és csendben átgondolni a miérteket…

 • Jenő Vitéz Nagybányai

  Igen a 80-as években…ma már nem tudom az enyémnek tekinteni egyiket sem.

 • Eddie Newton

  Felesleges fujjolni a játékosokat ,nem sok közük van ahhoz ami történik . Hiába rakok össze egy szupercsatársort -mondjuk Sturridge,Neymar,Aguero-ha Vanczák ,Szabó J. és mondjuk a Kisvárda balhátvédje van hátul ,nem biztos hogy nyerni fognak …2-2 -nél Svájc ellen tiszta 11-est nem kaptunk meg .Simán továbbmehettünk volna ezzel a csapattal is amit Storck -akárcsak Matthaus azelőtt -szándékosan úgy rak össze hogy ne működjön .Az egész UEFA és FIFA ellen nemzetközi nyomozás folyik,Beckenbauert és Hoenesst is lecsukták mi meg úgy csinálunk mintha bármiféle sanszunk lenne .30 éve nem engednek minket se kupába se EB-re VB-re ,összehangolva a bírói csalásokat és az NDK-s kémek-pl. Berndt Storck -aknamunkáját.Az EB-re is csak azért jutottunk ki mert Feröer ellen bekövetelte a közönség Bödét és Csak! azért vertük meg Ausztriát mert a magyar szurkolótábor annyira erős volt …és Orbán kifizet a saját ellenségének havi 50 milliót . Kérdés hogy Orbán tényleg ennyire hülye e vagy teljesíti egy nemzetközi maffia “kérését” . Mindkét esetben bizonyíthatóan hazaárulást követ el.