Maláriás szúnyog

Még mindig a Paintsil ügyről, január 3-i fotón  Páncél Józsi és barátai – köztük a minket informáló Samuel Ziga -:

Január 8-án, most hétfőn, Paintsil a konditeremben ismét pirosban jobb szélen.

December harmincadikán Paintsil világoskékben:

Na ki a maláriás közülük?

 • Nationalelf

  Január 8-án még nem volt. Aztán mára teljesen legyűrte a kór, ez egy agresszívabb fajtája a maláriának.

  • Magyar Levente

   Eddig mindenhol azt olvastam, ahol ezt a történetet átvették, hogy már január elején diagnosztizálták, meg hogy kezelést és gyógyszert is kapott rá. Ezek szerint már 8-án is maláriásnak kellett lennie.

   • lil peep

    december 8. este is elkaphatta. opciós jogotok van a MEGVÁSÁRLÁSÁRA (köszi transfermarkt,fradi.hu) szóval a genk nem szólhat bele.

    • Magyar Levente

     Nyilván pont aznap este kapta el, amikor még posztolt fotó jött róla a kondiból. Egy tizenkettedikei hír nem azt közölné, hogy hónap elején, hanem, hogy néhány napja.
     Teljesen lényegtelen az opció, ha már maga a játékos tagadja, az nem túl jó előjel. Aztán meg minden opciót, minden kontraktust felpuhít a pénz.

     • lil peep

      nézz utána picit pls… Rögzítve van a szerződésében egy kivásárlási ár legyen mondjuk 500 ezer euró. Paintsil már aláírta a szerződését augusztus 31-én, ti életbe léptetitek az opciót és a szerződése nem 2018 június 30-ig fog szólni,hanem 2022 június 30-ig mondjuk.

     • greenperegrine

      Ok rendben. Ha esetleg megsem marad es kiderul, hogy ruszkiek csunyan elszamitottak magukat, akkor megkoveted majd magad?

     • lil peep

      meg ok

     • lil peep

      fradinak kell küldenie a pénzt a genknek nem a tema youth-nak.

     • greenperegrine

      A kérdésre válaszolj! Mi vagy te politikus?

     • Szabó Tamás

      Csak hogy tisztán lás Orosz azt nyilatkozta elővásárlási opció van a játékosra, majd azt mondta megegyeztek a játékost képviselő ügynökkel. Na itt lehet a hiba a játékos jogai a klub tulajdonába vannak. Ha kölcsön volt és vásárlásra kerül sor akkor a szerződésben szereplő összeg kifizetése után lehet tárgyalni a játékossal.Ha ez megtörtént rendben ha nem bukta a Fradi.Jogilag is sántít Orosz érvelése mert ha így volt akkor csak fel kell jelenteni a Genk-et mert érvényes szerződéssel bíró játékossal a klub engedélye nélkül nem tárgyalhatnak vele lásd Barca fél évre zárták ki emiatt. De Orosz a ügynőkőt emlegette mint megegyezett partner. Ez így nulla. Az lehet hogy ők megegyeztek ha lejár a szerződés a ügynökség megveszi és tovább adja a játékost mert így mindenki keresne rajta csak ez a klubnak lett volna rossz de az meg kit érdekel.

     • lil peep

      “Paintsil már aláírta a szerződését… amiben benne van az,hogy ha a fradi életbe lépteti az opciót,akkor 2022 (vagy 2020-ig tökmindegy) a fradi játékosa lesz.

     • Magyar Levente

      Nem létezik olyan szerződés, ami kőbe van vésve, mindig vannak záradékok, kiskapuk. Amit te írsz, az a hivatalos és publikus verzió, a többit a lóvé dönti el. Mindig. Különben marha jó lesz olyan játékossal a csapatban, akit csakazértis jelleggel tartottak itt, miközben már Belgiumban játszhatna.
      Szóval nyugtával…

     • lil peep

      fradi eladhatja simán már holnap.

 • csibészke

  Vidivel oda-vissza bundáztunk – szerintem- , most tavasszal úgy vernek le minket mint a xart.
  Egy német III. ligás mecshiányos csávót nézegetünk, ez nagyon karcsú, EL csoportkör. Ja.
  Bajnoki cím már nem…

  Ez a Paintsil story a legnagyobb fos, egyszerűen vicc, hogy a csodabrandat oda-vissza szivatja egy fél éve még nem is jegyzett kölyök játékos.
  Gondolom a sok pártkatona közül egyik se küldte időben az email-t, most meg megy a vakaródzás.

  Amúgy ha menni akar a belgákhoz akkor el kell engedni, semmi értelme úgy itt tartani ha nem akar játszani és lealibizi a szezont. Ez már el van baszva, inkább nézni kellene normális, erős játékosokat, kb. minden csapatrészre kellene épkézláb játékos.

 • syrius83

  belgák küldték rá a szúnyogot?

 • Zöldfülű

  Nyilván a klubnál senki nem hibás semmiért…Ezt már ismerjük.