Mai busongó

Van, volt Páncél Józsink….

És van a hát- tér….

kicsihuszár majd mondom mikor mi lesz veled….

 • alehandro2

  öööö … most ez mi is akar lenni a Joe ügyben ???

 • Alföldi József

  Most már rohadtul befejezhetnék Orosz Pálék a titkolózásaikat. Ha idejön valaki nem tudjuk hány évre jön, ha hosszabbít nem tudjuk meddig, ha meg van egy ilyen zavaros ügy és tényleg nem tudnak semmit, akkor álljanak ki és mondják el őszintén azt hogy mit tudnak és mit akarnak tenni, vagy ha át lettek verve akkor mondják azt, hogy át lettek verve. És igazoljanak a helyére mert úgy fogunk járni mint a szezon elején, amikor például Lovrencsics Gergő épp csak a kapus poszton nem játszott. Orosz és Kubatov annak idején átláthatóságot ígért. Ez nem az…

 • gabesz

  Tisztelt Szerkik !
  A kölcsön szerződés ami 1 szezonra határozott időre szól az pont olyan mint a játékos szerződés ami határozott ideig szól ? Vagyis a játékos és a játékos menedzsere a szerződés lejárta előtt nem tárgyalhat csak a szerződött klub engedélyével ? És csak a nyártól való eligazolásról ?
  Ti eltudjátok képzelni hogy a Belgák úgy akarják már most a játékost hogy nem keresik meg a klubot akivel szerződve van és nem akarják abból kivásárolni ? Vagyis lehet Pali hazudott , mikor egyben tartásról beszélt és eleve télen már elakarták adni mert akkor nekik is jár pénz ? És a nyári ópciót sose akarták érvénybe léptetni és végleg megvenni ?
  Ez ilyen egyszerű ám , van egy jogi menet és Én kizártnak tartom hogy a Belgák nem tartották be és nem tudták hogy a Fradiban játszó játékos érvényes szerződéssel fizetésért játszik a Fradiban 😀
  Pali már megint hülyére vesz mindenkit !

  • sisoko

   Nem kell targyalni a Fradival, fel evvel a szerzödes lejarta elött, eleg csak a jatekossal megegyezni, ertelem szerüen akkor csak a nyari folytatasrol.

   • gabesz

    A Lényeg nem az hogy kivel tárgyal hanem hogy január1 előtt se a menedzserével se a játékossal még informálisan se tárgyalhattak. a másik amit meg Te mondasz hogy a játékossal csak a nyári szerződésről tárgyalhattak, mivel fél év még ideköti tehát a januári leigazolásról csak a Fradi engedélyével és persze a ghánai klub engedélyével lehet ! De az ópció azt jelenti hogy ha Fradi jelzi hogy igényt tart a játékosra és kifizeti az opciós jogot akkor a Fradié ! Persze biztos van az a hála amiért Orosz lemond a játtékosról, és majd a pénzt át küldik Balmazra egy eladhatatlan játékosért ! FIDESZ parancsra majd egy év múlva kölcsönösen megállapodik a játékos és klub és mehet ingyen vissza ! Ezt ismerjük mikor Besicért kapott pénz ment Bosnyákért meg Ugraiért aztán mehettek vissza ingyen.
    A szemétség az ügyben az hogy valószínű tudták hogy a játékos menedzser házalni fog és már januárban eladná hogy így a Fradi is kapjon pénzt hisz azért tárgyaltak Balmazzal Paintsil posztjára, és eszük ágában se volt megvenni a Ghánait de most sározzák hogy Ő a ludas geci áruló és ha mennni akar már nem is kell ! Ezt is ismerjük mikor Paliék sároznak, vagy a játékos nőket ver Discoban aztán lehet még se verte ?
    Na ez a jellemtzelen és nem a Fradi érdekeit szolgáló eljárások a geciség. A Sumákság a sunyiság ! De mit is várjon az ember Berki kommunikációsától ! Hisz már akkor is ezt kaptuk Palitól !

    • Borz Bandi

     A kiscsávó menedzsere megszimatolt egy kis zsetont és próbálnak minket átcseszni. Az meg, hogy mi esetleg készülünk a pótlására miért is baj? Jó mondjuk nem ilyen Sigérekkel kéne erőlködnünk, de itt most a Fradi baromira áldozat ebben az ügyben. Az én véleményem szerint két lehetőség van: 1. Fizessenek ki minket a belgák és mehet isten hírével. 2. Ha nem fizetnek el kell meszelni mindenkit az UEFA-nál és a FIFA-nál is. Játékost, menedzsert, klubot mindenkit aki ebben részt vett a részükről.

     • gabesz

      OK akkor tegyük tisztába jogilag a dolgokat ! A kiscsávónak érvényes szerződése van nyárig , a játék engedélye a licenc joga a mienk ! Tehát ha Ő most egy téli váltásról tárgyal és nem jelent meg nálunk hanem hazájában edz, azzal szerződést szeget , és ha Fradi nem engedélyezte neki hogy nem kell jönnie akkor mos a Ferencváros kérhetné a játékos licencének felfüggesztését és a menedzserét is meg a belgákat is ha a Fradi engedélye nélkül tárgyalnak a téli megszerzésről fel kell óket jelenteni és kész ! és akkor Paintsilra vár 1-2 éves FIFA eltiltás a Belgákat 1 évre kizárják az igazolásukból és Paintsil anya klubját is ! De miért is nincs jogi útra a FIFA és az UEFA előtt az ügy és nem is lesz soha ? Mert valószínű az hogy Orosz megakarta tartani és nem adott engedélyt és nem tárgyal a Belgákkal és hogy Paintsil önként nem jelent meg a Fradi edzésein ez kommunikációs hazúgság, mint ahogy egy hete azt hazúdta hogy Paintsil opciós jogát lehívták, mert ugye most kiderült hogy nem hívták le és nem fizettek érte ?
      Szóval itt aki átver valakit az Orosz Pál aki azt is hazúdta annó hogy Berkit feljelentették ami szintén nem volt igaz !
      Nem kell fizetni mert ami nekünk jár az apró pénz itt 150-200 euró az ami nekünk jönne ! persze jönni fog a pénz és megy is egy kiesésre álló csapat nb-2es szintű játékosára mert annak a csapatnak is a tulaja FIDESZ képviselő ? Ja mert Sigér vagy megye egyes lett lesz a pótlás ? 😀 hagyjuk már Sigér 😀 Az egész arról szól hogy eladjuk a becsületünket és a nemzetközi jó kupa szereplést apró pénzért ! Mert amíg Kubatov az elnők az tuti hogy nemzetközi kupában a Fradi nem szerepelhet jobban a FIDESZOTONNÁL !
      Ha Paintsil tényleg átakarta verni a Fradit nem kell itt alkudózni hanem szerződés szegésért fel kell jelenteni megmutatva azt hogy a Fradi nem átjáróház és érvényes szerződéstz nem bonthat fel egy játékos kényre kedvre hogy akkor Ő most nem akar maradni és kitőlteni hanem menni akar !
      Szégyen ahova a hozzá nem értő Orosz Pál vezette ezt a klubot ! Európa röhög rajtunk !

    • naenkivagyok

     Ja, amit a többi szereplő csinált, az rendben van. Mindegy, a lényeg, h Kubatovékat lehessen szidni.

     • gabesz

      ki mondta hogy rendben van ? De azért is Kubatovék a felelősek nem ? Ők árulják a becsületet aprópénzért ahelyett UEFA-hoz mennének és kérnék Paintsil játék jogának a felfüggesztését ? Sőt ha belgák mégis leigazolnák, kérhetnék az Ő kizárásukat is az igazlásokból 1-2 évre ? Itt menden a mi vezetőinken múlik hogy van e az pénz amiért engednek ? És azon hogy az a pénz hova és kinek megy ?
      Gondolom megy Balmazra , kell a költségvetéshez a pénz, és hát más kiadna nekik bármely játékosukért egy fillért is ?
      FIDESZ mutyi ez öcsém ! Volt már ilyen lesz is ilyen Orbagisztániában ahol keresztény gyilkos muzulmánt adtak ki hogy nemzeti hős lehessen !

 • gabesz

  Azért kíváncsi vagyok van e az a pénz amiért Orosz Pali megvehető, vagy eltiltatja a Paintsilt és klubját ! De biztos van az a pénz amivel Pali megvehető és majd kitalál egy jó dumát is miért engedett !

 • Medve László

  ami biztos, hogy a ghánai klubbal van érvényes (hogy meddig az nem érdekes, ha klubbal tárgyalnak) szerződése a játékosnak, a fradival kölcsönszerződése van amiben gondolom vannak különböző kitételek. a belgáknak tehát alapesetben először mindenképpen a ghánai klubbal kell tárgyalni. Kérdés az ha az ügynök és a játékos tényleg aláírt valamit decemberbe az eljutott-e a ghánai klubhoz és ha igen akkor ők mit léptek rá, mert ha nem jutott el vagy nem írták alá akkor teljesen mindegy, hogy a fradi mit akar a játékos játékjogával, mert nem rendelkezik vele. Többi pedig az ügyvédek dolga, hogy mit lehet ebből kihozni, az biztos ezek után csak azért, hogy nekik legyen igazuk felesleges itt tartani, hogy ellébecolja a tavaszi szezont.