Lengyel kártya Legia módra

Néhány változás Lengyelországban a Legiánál (ugye eddig ott is MINDENHOL kötelező a kártya egy ideje, nyártól az összes klub lép, a Legia már most a tavaszi szezon előtt, nézzük mi változik):

-a meglévő szurkolói kártya a tavaszi első fordulótól egyfajta hűség- kedvezménykártyaként működik tovább.
-ha először mész meccsre, akkor -az ottani tömegrendezvények törvény miatt- regisztrálni kell személyivel (arcképes igazolvánnyal) ugyanott tudsz jegyet is venni.
-ha bemész megnézik az igazolványodat, meg a jegyen szereplő nevet.
-ha van már kártyád, akkor visszaadhatod, de bukod a hűségprogramot, meg az egyéb kedvezményeket.
-azért alakítják át a rendszert, mert több nézőt akarnak (!!!), de hiszik, hogy a kedvezmények, exkluzív események stb miatt sokan fogják a kártyát továbbhasználni, kiváltani.
-nem lesznek sorok a kártya nélküliek miatt, mert a kártyások online vesznek jegyet. a kártyások csak a pénztárakban. (már most 80% vesz online jegyet a Legiánál)
-a következő szezontól megoldják, hogy csak a kártya nélküliek is tudjanak online jegyet venni, de a szüzeknek akkor is először meg kell jelenni személyesen.
-a rendőrséggel egyeztetve nem kell attól tartani majd senkinek, hogy a biztonsága a kártya nélküliek miatt sérül
-amúgy a klub már korábban lényegesen csökkentette a jegy és bérletárakat
-csak akkor tudsz jegyet venni másnak, ha az a más már egyszer szintén megjelent személyesen regisztrálni
-kártya nélkül meccs előtt 14 nappal már vehetsz jegyet.

Persze nálunk még az elmaradottabb klubok még a sima kártyát sem bírták bevezetni, de legalább mi vagyunk a legmodernebbek!

 • greenperegrine

  A csapat szerintem jó lesz, de jó lenne ha ennek a huza-vonának vége lenne, mert ez nem jó senkinek. Az a baj hogy amiket qbi nyilatkozik nem igazán látok esélyt a megegyezésre.

  • greenperegrine

   Lennének érvek, de qbival nem lehet leülni tárgyalni.

 • greenperegrine

  Remélem lesz eredménye lassan a bojkottnak és visszakerülünk a stadionba, mert már nagyon kíváncsi vagyok milyen belülről egy teltházas meccsen.

  • greenperegrine

   Arra számítok, hogy el lesz törölve a buszoztatás és a secu is kicserélődik majd. A szkennert speciel pont lesz@rom, de volt már olyan javaslat is, hogy kedvezményekkel járjon az ha valaki szkennel, pl: rangadókra elsőbbséggel tud jegyet venni vagy 10%os kedvezményt a vásárlásoknál. Szerintem ha ilyen kedvezményeket kapnál, akkor mindenki elmenne szkennelni.
   A szurkolókon is múlik, hogy bejönnek e, de magamból kiindulva én nem megyek ki addig, amíg nem lesz a fentebb említett dolgokban változás, legyen bármilyen jó a csapat. qbi megszokta hogy a fideszben ezzel a stílussal mindent elért, hát a Fradi elnökeként sikerült közel fél év alatt megutáltatni magát mindenkivel, pedig a mennybe mehetett volna ha sok kamuzásából legalább a felét megvalósítja.

   • greenperegrine

    A szeku nem engedte fel a szurkolókat a buszra, akik megállították és érvényes jegyük volt a találkozóra, mert nem a Népligettől mentek. Ezt biztos nem a buszsoffőr mondta nekik.
    A szabály ha jól tudom annyit mond a kiemelt kockázatú mérkőzésekre, hogy a klubnak kell gondoskodnia a szurkolók utaztatásáról. Azt nem írja hogy kötelezően mindkinek busszal kell mennie. Igazi balhé nem is volt már lassan 10éve, úgyhogy nem értem mi a francnak ragaszkodnak úgy ehhez.

    • greenperegrine

     Ok…