Legyen futballünnep!

Nagyon hosszú ideje várunk erre. A Ferenczvárosi C-közép fennállása óta a párbeszédet szorgalmazza, s bár az események néha próbálták eltéríteni, ettől soha nem tágított.
Most közel járunk egy hatalmas lépéshez. Kubatov Gábor hetek óta tárgyalásokat folytat a Ferencváros táborával, a megegyezés tényleg nincs már túl messze. Talán ennek része volt az is, hogy bár megtehették volna, a Fradi szurkolói csoportjai szervezetten nem vettek részt a budafoki kupamérkőzésen, pedig regisztrációra sem volt szükség.

Mivel a kupadöntő MLSZ-szervezés, nyugodt szívvel megvalósulhatna akár a válogatott mérkőzésekéhez hasonló jegyértékesítés, a nemzeti csapat mérkőzéseire csak személyi azonosítással is be lehet jutni. Ne legyen tehát kötelező a szkenner, amely a Fradi-család szakadásának egyik elrettentő szimbóluma!

Csapatunk, a Ferencváros sorozatban immár harmadik évben jutott be a Magyar Kupa fináléjába. Használjuk ki, hogy idén is saját pályánkon kerül megrendezésre! Mindenki emlékszik rá, hogy a Vasas a jelenlegi bajnoki szezonban kétszer is elvitte a három pontot az Üllői útról. Kizárólag fergeteges buzdítással, kilencven (vagy százhúsz) percen át tartó pokoli hangulattal győzhetjük le riválisunkat, amellyel a bajnoki bronzért is küzdünk.

LEGYEN MÁJUS 31. ISMÉT AZ ÖSSZEFOGÁS NAPJA!

TÖLTSÜK MEG EGYÜTT A GROUPAMA ARÉNÁT!

Legyen ez a megbékélés és összefogás napja!

Kérjük a tisztelt médiumokat és a futballbarátokat, segítsék kezdeményezésünket azzal, hogy megosztják vagy csatlakoznak hozzá!

 • Buckethead

  Atyaég, micsoda hangulat lenne !

 • Aro

  Egy kezdőt nem tudok felsorolni de biztos jó buli lenne, még csak háromszor köptek minket szembe, megérdemlik a biztatást…

  • S = k × log × W

   Nagyecsed, Székesfehérvár, Koroncó, Debrecen, Gera-nyilatkozat…

   • Aro

    Jogos, csak azokat számoltam ahol ott is voltam 🙂

    • S = k × log × W

     Nem okoskodni akartam, csak szimplán a teljesség kedvéért. Saját bőrön tapasztalva persze, hogy jobban megmarad.

   • Krisztián Tóth

    Gera egy Halvérű ember aki kiállhatna a szurkolókért azt nem engedik az első csapat közelébe!

 • gabesz

  Milyen megegyezés ? Én szkenneljek ideiglenesen le azért hogy a zöldbusz és a többi üzlt jól jöjjön ki ?
  Megint titokban és megint a hátunk mögött ?
  Ebből minden lesz csak össze fogás nem, néhányan eladják a lelküket, igaza lesz mégis a MOB-nak akik ezt megjósolták ?

 • gabesz

  Szóval igazuk lesz a mobosoknak és megint mindenki nevében eladnak minket és aláírnak 1 papírt ?

  • Bandi76

   Az nem lesz jó út, ha a tábor is kisebb csoportokra oszlik. Egységesen kell tárgyalni. A mobosok mit akarnak? Soha többé ne menjünk meccsre, amíg Kubatov van? Én negyven évesen tudok várni, de mi lesz azokkal, akik most kamaszok, most kellene beszippantsa őket a hangulat? OK, néhányan eljönnek kézimeccsre, de messze nem annyian és olyan rendszeresen, mint ahogy focira jönnének. Ha kiesik egy generáció, ki viszi tovább a hagyományokat?

   • gabesz

    Hagyd már a süketelést ! Miléyen hagyományokat ? Albert neve nélküli stadion hagyományait ? Fraditlan Fradi hagyományait ahonnan már minden Fradistát elüldőztek és klubnál nincs Fradista dolgozó szinte ? Milyen hagyományokat mikor az utolsó ikont most zavarták el 25 olyan fiatallal együtt akik kiálltak a táborért !
    Most meg elárulnánk őket ???
    Egyszer már kötöttek alkut Berkivel, nem kellene a Ferencvárost mégegyszer elárulni ! Vagy lehet ezeknek szívből drukkolni ? Idáig mikor valahol megjelentek és szívből drukkoltak nekik meccs alatt se érdekelte őket és utána is szemközt köpték a nekik drukkolókat ! Akkor milyen hagyományról beszélsz ? Képmutatás hagyományáról ? Fél év ésszéthullik a tábor ha bemegy , és a vezetők magukra maradnak 500 -an kicsit lesznek erősebbek mint most a hallhatatlanok.
    Van akivel nem lehet tárgyaln, mert leszarja a Ferencvárost és a foci klubnál idegen érdekeket szolgál olyanokét akiket az is idegesített hogy Albertről is volt stadion elnevezve ! Ezzel tárgyalni már maga az árulás !

    • eee1899

     Nincs tárgyalás.

     • gabesz

      A szívem azt reméli ! mert az csak egy 3. vagy inkább azt mondanám egy 4. oldalt hozna létre. Bár tök mindegy mert egység előbb utóbb úgy is lesz.
      A Fradizmus nem a stadionban él, hanem a szívekben ! Varga Zoli mondta ezt még .

     • eee1899

      Volt egy találkozó, és lett egy válasz.
      Egy olyan válasz ami nekem tetszik, de sokan mások kibuknának tőle.

     • gabesz

      Mivel nem tudok semmit semmi infom nincs, őszintén szólva nem iss vágyom rá. nem nagyon értem de nem is kell !
      Azért nem is próbálok infót szerezni, mert a véleményem az hogy nincs olyan megoldás ami változtatna a helyzeten.
      Már sokszor elmondtam nem véletlen hogy csak a foci szokosztálynál van feszültség harc és írtása a Fradistáknak csak ott nincs már szinte egyetlenegy volt Fradista alkalmazásban ( Most a két öreget Rákosi Gyuszit bát és Szücs Lajos bát vegyük kivételnek ) A foci szakosztályt nem Kubatov írányítja a foci szakosztálynál politikai és mutyi érdekek érvényesülnek Kubatov ott nem elnök hanem csak egy végrehajtója a felettesei akaratának. Nem Kubatov ötlete volt az utánpótlás leépítése, esetleg az Ő ötlete volt hogy azokat akik az utcára kerülnének tehetséges srácok megmentse Soroksáron, nem Kubatov ötlete volt Albertől elvenni a Stadion nevét, és nem Kubatov ötlete volt a Grupamában tesztelni az állami alapitványi pályázati pénzeket kapó szkennert ! Kubatov ezt mind párt parancsra párt utasításra teszi ! Nem Kubatov ötlete volt Berki kommunikációs igazgatóját maga mellé és nem a legjobb barátját Gál Lacit hanem a politika és az a pénz csoport akik alkut kötöttek a politikával, ők tartatták meg Riebet is az elnökségbe de Szekeres se Kubatov embere volt ! és sorolhatnám. Akkor pedig nincs kivel tárgyalkni és miről mert pont olyan hazugság lenne mint az átvilágitásra pénzt gyüjteni majd nem a foci zrt-ét hanem az anya egyesületet átvilágítani és a semmit titkosítan. mert az is egy kamu volt ! Kubatov hiteltelen mert Ő a foci klubnál csak egy csicska.

     • Imi

      Mi is volt az?Megtudhatjuk?

     • eee1899

      hogy szkennel mindenki…

     • Semmiházi2

      Akkor mi van? Mit csinálsz? Bemész? Maradsz kint? Komolyan, mi a terv?

  • Imi

   Miért lovagolunk ennyit a Lipcsei ügyön?Elmondták hogy nyílvánvalóan megbecsült tagja a Ferencvárosnak,így ragaszkodunk hozzá hogy az alkalmazásunkban maradjon.A 20 fiatalt meg azért rugták ki mert ebben a korban már legalább valamit fel kellett volna mutatni.Nem tették,elküldték őket.Helyesnek tartom.Aki olyan az meg játszhat a Soroksárban.Nem nagyon hullajtok könnyeket miattuk

   • gabesz

    Elmondta ? Ki Kubatov Gábor ? A SEGGSZÁJÚ ?
    Csak épp Lipcsei is elmondta hogy senki nem tárgyalt vele semmit nem ajánlottak fel neki ? Vagy egy legendával nem úgy kellene bánni hogy behívjuk és tőlünk tudja meg hogy megszünik a jelenlegi állása, és elmondjuk neki mit szeretnénk miben számíthatunk rá ? A sajtóból kell elolvasnia miközben vele senki nem beszél !
    Azt se tudod kik azok a gyerekek ! Azt se tudod hogy 17-19 éves a többsége és csak 3-4 20 év feletti van de pofázol hogy nem kár értük, azt se tudod hogy ez már a 3. csapat 2014 óta és vagy 100 olyan gyerek lett Kubatov alatt lapátra téve akik 19 év körülioek voltak ? Azt se tudod hogy 2011 óta Kubatov fele annyira csökkentette az utánpótlás létszámot ?
    Soroksár ! Miköze a Fradinak a Soroksárhoz ? Mert Soroksár csak viszi a Fradi pénzét miközben egy teljesen idegen csapat egy teljesen idegen gazdasági társaság, és a Fradinak még Soroksár nem adott semmi segítséget ! Akkor miért kelle örülnöm annak hogy egy csapatba Fradisták mennek és Kubatov patronálja Őket a Fradi pénzén !
    Az hogy Soroksár a Fradi fiók csapata csak olyan hülyék mondják akiknek fingjuk nincs mit jelent az a kifejezés fiók csapat ! A Fiók csapat az mikor egy gazdasági társaságnak egyesületnek van egy másik csapata , ez volt a Fradi kettő
    Az mikor egymástól gazdaságilag két független csapat van az nem fiók csapat !
    Szóval Kubatov egy seggszájú gyáva geci aki hazudik össze vssza ! Minek akarja alkalmazni ? Portásnak, vagy kamu megfigyelő hálózatba ami gyakorlatban nincs is a Fradinál ?
    Egy gyáva seggszájú geci aki az ország egyetlen aranylabdásától holta után elvette a Stadion nevét, egy holtat mert meggyalázni.!

    • gabesz

     Kubatov és az ígéretei 😀 Fleto szintű politikus ! 😀 Gyilkosságért ült emberek jó barátja ! Ilyen embernek hitele ?

     • varte

      egyenlő a zéróval

 • Bence Végert

  Nem tudom miért kell húzni a népet, szerintem semmi realitása nincs a dolognak az elmúlt 4-5 év történéseit nézve…

  • Zarathustra

   Ha meg se próbálsz tenni valamit, akkor semmi nem is lesz.

   • gabesz

    Te lehet ki tudsz menni félre tenni azt amit az elmúlt időkben éreztél és elfelejteni véleményed, vezetőkről edzőről játékosokról ? Te tudnál tapsolni hogy szép volt és éljen éljen éljen ? Magadénak tudod érezni a kupadöntőt a csapatot a csapat ideológiáját ? Tényleg ha szkennert leveszik akkor Doll nem az lesz holnaptól aki ? A nézőket parancsra alázó zsoldosok holnaptól kedves aranyos gyerekek ? Lipcsei Petit és 20-25 utánpótlást elüldöző vezetőségnek tudsz tapsolni , hogy szép volt kupa győztes , és így tovább a háttérben romboljátok tovább a Fradit ? Csak egy szkenner a rossz és minden más amit az erkölcsök és Fradihovatartózás ellen tesznek elfogadható ?
    Nálam a szkenner a kezdet, de azóta rengeteg dologgal köptek le engem a Fradit a Fradiban játszani akaró gyerekeket utánpótlást szemen köptek élő és nem élő ikonokat . És akkor ezt mind fogadjam el és menjek ünnepet rendezni nekik a kupadöntőre ? Ünnepet ezeknek a geciknek ? Minek ?

    • Buják

     Ha megengeded én válaszolok!
     Igazakat írsz, viszont a nálam a döntést a legfőbb érv, maga a Fradi. Tehát igen, félre tudom tenni.

     • gabesz

      A Fradi érdeke békét kötni bemenni és statisztálni ahhoz hogy Kubatov tovább romboljon ?
      Azt megteszik most akik még bejárnak azok !

     • Buják

      Amit Ő rombol nekünk vissza kell építenünk.
      Ha csak egyetlen egy homokszemnyi “visszaépül” az ő rombolásából, akkor ha bemegyünk erre a meccsre, akkor már megérte.

      A többi amit írsz hangzatos, de nem sokat ér

     • gabesz

      Az a vissza építés ha bemegyek és statisztálok az Ő munkájához ?
      Azt most is meglehet tenni , nem kell ahhoz tárgyalni , le kell szkennelni be kell menni tapsikolni ! Vagy most az a fontos olcsóbb legyen a jegy ? Egyes vezetők a táborból kedvezményezettek legyenek, és ne támadja a huliganizmushoz tartozó üzlet ágakat ?
      Ha bemegyek akkor már az a játékos aki zsoldos geci az Fradi lesz és tapsikolok ?
      Amiről Te beszélsz azok hazug frázisok . és képmutatás ! Akkor egyáltalán miért vagy kint ? Egyáltalán kint vagy ? Vagy tényleg neked csak azért nem Fradi a Fradi mert szkennelni kell ? Aki arra biztat menjünk be , az arra biztat nyaljunk be Kubatovnak és fogadjuk el hogy még 5 év és nem lesz Ferencváros és ehhez asszisztáljunk !

     • Buják

      Igen, visszaépítés.
      Én nem biztatlak Téged semmi sem.

      Túl sokat képzelődsz, nem mondták még?

     • gabesz

      Aha azt is elképzelem ahogy mész és kiabálod éljen Orbán és nyalod Kubit ! 😀

    • Zarathustra

     Nem ezeknek. Hanem a Fradinak.

     • gabesz

      Csak ezek nem a Fradi hanem Kubatov bérencei. Aki nem bérenc az mehet Lipcsei Peti után,
      A Fradi nem attól lesz Fradi mert drukkolsz neki , és ha a nagy úr megengedi megköszönjük ha nem engedi leszarjuk.
      Amíg Orbán Viktor parancsára mükődik a Fradi addig a Fradinak nem szabad Fradinak lenni, és addig CSAK IDEGENEK FOGNAK OTT TEVÉKENYKEDNI AKIK ÉRZELMILG VÉLETLEN SE Kötödhetnek !
      Szóval ezek a Kupadöntőn is ezek maradnak és nem Fradi !
      Ezeket csak az fogadja el Fradinak akinek fogalma nincs mi az hogy Fradi vagy fontosabb neki hogy Kubatov kibéküljön vele és nyalhassa Kubi seggét !

     • Buják

      “a Fradi addig a Fradinak nem szabad Fradinak lenni,”

      Ezt Te komolyan gondolod? Ha igen, akkor egyrészt vizsgáltasd ki magad, másrészt meg kicsit logikázd ki, hogy ha a Fradi számodra már nem Fradi, akkor mi a faszt pattogsz az egész sztorin?

     • gabesz

      Miért ez Fradi ? Miért nem Orbán érdeke hogy a Fradi utánpótlás bázisa eltünjön és ne legyen vetély társa Felcsútnak, hogy az 1000 gyerekből ne 700 hanem már csak 200 legyen a Fradi akadémián ?
      Szerinted nem felső utasítás az hogy minden Fradi érzelmű up edzőnek felmondtak és már más klubnál dolgoznak ?
      Szerinted nem Orbán találta ki hogy a szkenner a Grupamában legyen felszerelve ?
      Szerinted nem Orbán találta ki hogy az Albert Stadion ne az Ország aranylabdásáról legyen elnevezve ? Miközben Panchonak 2 stadionja is van ?
      Szerinted nem Ő terveztette úgy hogy a Grupama és Albert szobra ellegyen dugva és egy iroda ház eltakarja ? Nem Ő vette el az otthonunk ?
      Te FIDESZ szopó barom ! Ti akik mentek a bolsevista törpe után és éltetitek a Kinai komcsikat koszorúzó pöcst Ti vagytok a normálisak ? Akiknek a Fradi érzelmek és odatartozás nélkül is Fradi ! Akiknek az a Fradi ahol megalázhatják Albert Flórit és elvehetik a nevét ? Egyedüliként a többi Stadion mind megtarthatja a nevét ? Na menj a picsába , Te az orvoshoz !
      Én nem sértegettelek bazd meg én vitáztam Te orbán buzeráns !
      Mikor elfogy az érvetek akkor egyszerű járassuk le ! Még jó hogy nem engem is oros fizet Te Marha !

     • Buják

      🙂 🙂
      Én vagyok a hülye, hogy leállok veled vitatkozni.
      Egyetlen mondatot nem tudsz leírni helyesen.

      Fröcsögsz, acsarkodsz, mint egy sarokba szorított disznó!

     • gabesz

      az lehet hogy helyesen nem írok , csak tényeket amiket nem tudsz megcáfolni, hát megpróbálod hitelteleníteni az íróját , meg személyeskedni vele ! Anyira alattans bolsevista eszközeid vannak hogy na és elavult is !
      Disznó = homokos = Te aki Orbánba szerelmes ? 😀

     • Buják

      🙂 🙂
      Takarodj, kutya!
      Vagy tudod mit? Írogassál nyugodtan, helyenként még szórakoztató is amit összehordasz.

     • gabesz

      köszi vinnyogó patkányka hogy megengeded , legyen más vélemény is !
      Én meg megengedem hogy hogy imád a kínai bolsevistákat koszorúzó bolsevista törpét 😀

     • Buják

      Ennyi? 🙂 🙂
      Tudsz Te ennél több ökörséget is! Ne tartsd magadban!!! 🙂 🙂

   • Scenkhyalfi

    De minek egyezkedni és főleg miről, a szkenner (meg a hülye buszoztatás) így is – úgy is megszüntetésre van ítélve (választás lesz ’18-ban), másban meg úgy sem lesz változás.

 • Dolce

  lemond kubatov?

  • Vanek B Edouard

   Merjunk nagyot almodni!

  • varte

   elmehetne végre

 • Orwell_1984

  Sztem kb. két múlva lejár a szkennerre kötött kötelező üzemeltetése, másik oldalról garanciális időszak, így akkor Kubatov majd “nagy kegyet gyakorolva” felfüggeszti az üzemeltetését és lesz nagy összeborulás… De ez csak egy tipp, nincs semmilyen megalapozott információm…

 • Osztogato

  Csak egy lehetséges megoldás van: kubatov TAKARODJ!

  • varte

   Kellene egy Ferencvárosnak élő ember aki nem belőle él hanem neki

 • Imi

  Teljes mértékben a kezdeményezés mellé állok.Köszünjük nektek c-közép, hogy ti is megpróbáltok az egységre törekedni

  • Semmiházi2

   Miért, még ki?

   • Imi

    A Fradimobon is úgy látom,meg talán az üllői is kezd másként látni dolgokat.

    • Semmiházi2

     Úgy legyen! 🙂

    • Dózsa129

     Ulloi miben lat másképp dolgokat? A mai kupameccses írásuk a legalja. Kiderült az egyetlen oldal akik nem akarnak békét.

     • Imi

      Nem feltétlenül van ez így.Elfogult vagy talán.Nekem például ékes bizonyítéka volt az is,hogy elmentek és beszámoltak Dunaújvárosról.Én nem azt mondom hogy elkötelezett tábor hívők,hanem hogy a békére törekszenek talán

     • Dózsa129

      Például az MLSZ most nem ker kártyát mindezt a klubokra bízza. Azaz a mostani cikkük egy klub által megrendelt dolog rafogva az MLSZ-re.

 • Brooklet

  Igen, ilyenkor mindenki elhiszi aztán úgyse lesz semmi, bár adja az isten!

 • János Bánoczki

  Valaki észrevette, hogy MLSZ rendezés???? Ha csak ezért kell a tábor, hogy elmondhassák, na ugye…….. 2 800 000 fradista van…… MAJD HA KIÁLL A KUBATOV ÉS KÖZLI:- ÚGY DÖNTÖTT A FRADI VEZETÉSE, HOGY A FRADI FONTOSABB MINT EGY ÜZLET……… AKKOR TALÁN…..

 • Lesz szkenner vagy nem ?

 • Ftc976

  Ha Gera kiáll a tábor elé és bocsánatot kér az elmúlt évek elforfulásáért akkor … de ez nem lesz így sajnos.

 • Semmiházi2

  Be vagyok rúgva… A Taxissal ÚGY köszöntem el. Neki a mellén a Sas, nekem a lábamon a 3E. Ti itt tudom, hiszem, hogy a megbékélést akartátok. Írtam a felhívásotokra, csatlakoztam volna hozzátok. Nem válaszoltatok, lehet oka volt. Nincseenek véletlenek, sosem kötődtem hozzátok. De: Nekem itt/ez volt a Fradi/Fradizmus.Itt voltam otthon. Nekem Joe sorai, szavai mindennél többet jelentettek. Nekem Ő Nagy Béla tovább, Ő a Fradi-szív. Örúlök, hogy kitartottatok, nem adtátok fel. Szarok minden politikusra, szarok a politikára. Hajrá Fradi!

  • Semmiházi2

   És boldog, szerencsés embernek tartom magam. De a Fradi most nekem ez: https://www.youtube.com/watch?v=7QU1nvuxaMA Jó utat Chris! 🙁

  • Zarathustra

   Na majd ha felkelsz beszéljünk erről a csatlakozásról, mert fejlemények vannak, ha nem válaszoltunk akkor ne haragudj, de abban hitben vagyok (most már csak voltam), hogy mindenkinek válaszoltunk.

   • Semmiházi2

    Na, szépen szentimentálra ittam magam… 🙂 Nem csatlakozni szerettem volna, hanem csak tenni valamit, segíteni a megoldás keresésében. Ez azóta sem változott. Facebookon írtam anno, nem gondolom, hogy direkt nem válaszoltatok. Lehet, hogy én írtam el az email címem.

 • yoda

  Most van itt az ideje félretenni a sérelmeket. Ha soha senki nem enged akkor soha nem is lesz béke. Mindenki jöjjön be ne kubatovért, ne a köcsög fideszért, hanem a Fradiért! Meg kell mutatni hogy mire képes ez a csalá ha egy irányba húzza a szekeret. Ha tényleg kikapcsolják a szkennert akkor gyertek be, mutassátok meg! Aki még ilyenkor is csak a sérelmeket és kifogásokat tudja sorolni az szerintem nem jó úton jár. Furulyás alatt se a kommunista pártért jártatok be. Szóval ha lehetőség lesz rá: mindenki a Grupiba! Hajrá Fradi!

 • Dolce

  volt olyan médium aki lehozta?

  • Ftc976

   A dozsa129 most hozta le, hogy lesz szkenner:(

   • Zarathustra

    Névtelen forrásokra hivatkozva a takony huber tollából, valamit mondani kellett a birkáknak, hogy miért nem Kubatov a felelős..

   • Dózsa129

    Tök logikus h az az MLSZ kér kártyát akinek az elnöke lenyilatkozta hiba volt bevezetni.

  • Zarathustra

   Rangadó

  • Dózsa129

   Fradimob korrekten lehozta!

 • Bástya elvtárs

  Olvastátok már? Odaszól azért rendesen 😀 Ő biztos nem kap dupla panírt mint a nyalási kör.

  http://index.hu/sport/futball/2017/05/19/magyar_istvan_interju_fradi_disszidalas_valogatott/

  • varte

   undorító az ember

   • Semmiházi2

    Igen. Miatta tartunk, ahol. Megvan a főbűnös.

    • varte

     Egyszerüen nem értem miért jó ez nekik

 • ir99

  Elnézést az OFF-ért, de ez a cikk van felül. A szerkesztő Urak figyelmébe ajánlanám a következő interjút a Fradi korábbi bajnok, KEK döntős, most Ausztriában élő labdarúgójával Magyar Istvánnal:

  http://index.hu/sport/futball/2017/05/19/magyar_istvan_interju_fradi_disszidalas_valogatott/

  részletek:

  “Ha fradista lettél, az nem múlik el. De már nem tudok Fradi-meccsre menni, mert nincs szurkolótábor, nincs saját nevelésű játékos, nincs hangulat és nincs a régi stadion.”

  “Az, hogy idáig jutott a Ferencváros, az szerinte köszönhető Szivós Istvánnak, Torgyán Józsefnek, Furulyás Jánosnak, Rieb Györgynek, Kubatov Gábornak, akik szisztematikusan tönkretették a futballcsapatot.”

  “A politika soha nem tesz jót a focinak. Kubatov nem egyszer nyilatkozta: a politikának nincs helye a sportban. De akkor mit keres ő a Fradiban? Vigye magával a szkennert és a regisztrációs kártyát, szerelje fel a házánál mindkettőt.”

  “Kubatovnak sikerült szétválasztani a tábort, ami még a kommunistáknak sem sikerült. Csak gratulálni lehet neki.”

 • Sztaking

  Uraim,valaki komolyan gondolta,hogy drágajóelnökurunk megengedi láttatni a különbséget ? Naivitás,bár a tisztánlátás miatt fontos lehetett.

 • csibészke

  Elég vegyes érzéssel olvasom.

 • varte

  Végre egy oldal ami támogatja a szurkolói összefogást

 • varte

  Szereljük le a szkennert és a securityt távolítsuk el

 • varte

  Mlsz részéről az lenne az igazi hogy beengedne mindenkit ,végre legyen focinak az ünnepe .

  • norbi91

   Az MLSZ azt csinálja, amit a Fidesz és Orsós megenged….

   • varte

    így van irányított bábok tömege

 • varte

  Jó lenne ha a Fradi család újra egy lenne és kubatov ne álljon közé

 • yoda

  Az Elnök Úr ma reggeli nyilatkozatának fényében most egy kicsit pesszimista lettem.

 • Sztaking
  • Sztaking

   Azóta változott az elképzelés,de Mi nem változunk 🙂

 • gajzi

  Napról napra befosok Hajnalon.
  Tegnap olvastam a jól kezdtük a meccset nyilatkozatát.
  Ma meg látom, hogy a derbi előtt, kupadöntő előtt Ő elment egy Schalke gálameccsre és büszke rá, hogy megjegyezték, milyen jól tartja magát. (miközben már többnyire rég visszavonult 40-50 éves exfocisták közt játszott)
  Mi a fasz van ezzel a palival?!?

  • Dolce

   pár éve még értelmes gyereknek tűnt pedig. kár érte

 • Szóri

  Lehet venni a kapu mögé szurkoló kártya nélkül jegyet!

 • Pantani Csülkös

  ez most miért lett friss hír? lemaradtam valamiről? Megy a tábor a vendégbe?

 • Scenkhyalfi

  Megverjük a Vasast, mert valami csak kell nekünk is és a Vasas pedig 3. lett a bajnokságban. Esetleg, mert jobban játszunk egy tiszta meccsen.

 • Scenkhyalfi

  Megérdemelten nyertünk és nem is volt – helyi szinten – rossz meccs.