Kupadöntő elé

Olvasom, hogy még van jegy, vagy négyezer. Gyors fejszámolás, ha ennyi van még, akkor kábé 6 ezer fogyhatott. Ennyien kíváncsiak fradisták a kupadöntőre, és feltehetőleg ebben a számban már benne vannak azok is, akiknek jár a jegy. Mert szponzor, mert haver vagy akármi.

Az MLSZ az utolsó pillanatig tökölt a jegyinfok közzételével, végül a szokásosnál egy héttel később adták ki azokat. Szeretnem azt hinni, hogy legalább ők elgondolkoztak a felhívásunkon, hogy legyen futballünnep, hogy legalább a kupadöntőre, amelyet az MLSZ rendez, ne kelljen Kubatov rögeszméje (üzleti érdekeltsége?) a hibásan működő, diszkriminatív vénaszkenner. Megtelhetett volna az egész stadion, lett volna értelme leszerelni a székeket a B szektorokban, ahogy azt tervezték Fürjes Bazsiék, Orosz Palkóék, mikor még az új stadionba 15 ezres átlagnézőszámot ígértek, vizionáltak.

Persze Kubatovék megfeszültek, lófasz lesz, nem szkennermentes kupadöntő, még a semleges szektorral is napokig szórakoztak, az MLSZ által közzétett jegyirodák közül volt, amelyikben fogalmuk sem volt, hogy ők amúgy értékesítenek jegyet.

A nem létező szerkesztőségben napokig izgalomban voltunk, hogy akkor jön-e a Tábor, elkezdtük az asszonyt felkészíteni, a gyereket hülyíteni, hogy na most, most megint megyünk meccsre. Hát nem. Menjetek, menjen mind a hatezer, vagy hét-nyolc, aki még asszisztál ehhez a szemfényvesztéshez, a lila lufikhoz, a korlátolt, hazudozó, teljesen alkalmatlan vezetőkhöz, a bűnöző szekusokhoz (vagy ahogy a médiában írják: Kubatov kopaszaihoz), meg ehhez az egészhez, amit leginkább üllői úti dózsaként lehet csak nevezni.

Lesz egy kupadöntő, a kilátástalan magyarfociban, valószínűleg zöld-fehér mezben játszó csapat győzelmével. És megint lehet tolni az ostoba proliknak a bugyuta sikerpropagandát, el lehet hitetni az egyre kevesebb érdeklődővel, hogy de kurva jó minden. Pedig nem. Nyáron jöhet aztán a valamelyik balkáni kiscsapat panenkázni. Szar minden. Fejétől rohad, bűzlik ez az egész.

Kérem vissza az igazi Fradit.

 • Brooklet

  Én végül hatalmas küzdelmek árán rávettem magam hogy kimenjek, de teljesen egyetértek….
  Tudtok valami bíztatót mondani?
  Gondolom nem:D

  • Vanek B Edouard

   “Tudtok valami bíztatót mondani?” HAJRÁ

  • Semmiházi2

   -Kisfiam, ne ugorj le a fáról!
   -Miért, Édesanyám?
   -Mert rosszul eshetsz, megütöd magad.
   -Tudom, Édesanyám.
   Éééés hopp.

  • gabesz

   A csapat bulizik Te meg át vagy verve ! 😀 Megérdemled ha neked ez Fradi, és nem veszed észre elvették megszüntették ! Orbagisztániában nincs és nem is lesz Fradi.
   Majd csodálkozol miért nincs iram és játék !

 • önkritikus

  Sokan gondoljuk így.

 • Helló, röfi!

  Most olvastam a dózsa129-en, hogy kb. már 2 ezer jegy lehet.

  • Lapos Elemér

   Annyira izgalmas! Ők egyébként pontosan tudják.

  • Orwell_1984

   Megnéztem az online jegyfoglaló felületen, a groupama oldalán, kb. 2200 jegy van még a “hazai” oldalon (ebből kb. 1700 a kapu mögött…), de a Vasas szektoraiban is van még vagy 2000.

 • csibészke

  Vasasnak vajon le kell adnia a meccset?
  Vélemények?

  • Vytautas00

   Persze. Ahogy tavaly a Felcsutot mindenkepp bent kellett tartani, iden pedig a Vidinek volt lezsirozva az arany.

   • Altinger

    Ne becsüld alá Orbánék észjárását!
    Ma tudtam meg, hogy tavaly DIREKT azért esett ki a Felcsút, hogy idén mb2-es bajnok legyen!!!
    Szóval biztos a Vidi ezüst mögött is valami disznóság van.

 • gabesz

  2016-ban kieső a Puskás Akadémia , 2017 Puskás évforduló
  nb2 bajnoka a Puskás Akadémia nb1 bajnoka a Honvéd :
  Az MK kupa döntőjébe rendszeresen az egyik csapat úgy jut el hogy 1 nb1-es ellenfele van ! Mit vártok itt a mutyi országban ?
  És csodálkozunk a játékosok nem veszik komolyan , nem rendesen és nem fegyelmezetten készülnek ?

 • Teljesen korrekt írás!!!

 • báró Hetz Előd

  Amióta átadták a stadiont, alig voltam kint pár meccsen. Utoljára a Hali ellen, az idény nyitón. Most köptem a markom, mikor a tárgyalásról olvastam, és iszonyúan bíztam a megegyezésben. Ha megtörtént volna és a Tábor ma bent lenne, most én sem itthon pötyögtetném a laptopomat. Valószínűleg ma nem a “megszokott” kriptahangulat lesz, de akkor sem megyek. Majd, ha a Tábor is bent lesz. Egyszer minden véget ér…