Kupadöntő elé

Olvasom, hogy még van jegy, vagy négyezer. Gyors fejszámolás, ha ennyi van még, akkor kábé 6 ezer fogyhatott. Ennyien kíváncsiak fradisták a kupadöntőre, és feltehetőleg ebben a számban már benne vannak azok is, akiknek jár a jegy. Mert szponzor, mert haver vagy akármi.

Az MLSZ az utolsó pillanatig tökölt a jegyinfok közzételével, végül a szokásosnál egy héttel később adták ki azokat. Szeretnem azt hinni, hogy legalább ők elgondolkoztak a felhívásunkon, hogy legyen futballünnep, hogy legalább a kupadöntőre, amelyet az MLSZ rendez, ne kelljen Kubatov rögeszméje (üzleti érdekeltsége?) a hibásan működő, diszkriminatív vénaszkenner. Megtelhetett volna az egész stadion, lett volna értelme leszerelni a székeket a B szektorokban, ahogy azt tervezték Fürjes Bazsiék, Orosz Palkóék, mikor még az új stadionba 15 ezres átlagnézőszámot ígértek, vizionáltak.

Persze Kubatovék megfeszültek, lófasz lesz, nem szkennermentes kupadöntő, még a semleges szektorral is napokig szórakoztak, az MLSZ által közzétett jegyirodák közül volt, amelyikben fogalmuk sem volt, hogy ők amúgy értékesítenek jegyet.

A nem létező szerkesztőségben napokig izgalomban voltunk, hogy akkor jön-e a Tábor, elkezdtük az asszonyt felkészíteni, a gyereket hülyíteni, hogy na most, most megint megyünk meccsre. Hát nem. Menjetek, menjen mind a hatezer, vagy hét-nyolc, aki még asszisztál ehhez a szemfényvesztéshez, a lila lufikhoz, a korlátolt, hazudozó, teljesen alkalmatlan vezetőkhöz, a bűnöző szekusokhoz (vagy ahogy a médiában írják: Kubatov kopaszaihoz), meg ehhez az egészhez, amit leginkább üllői úti dózsaként lehet csak nevezni.

Lesz egy kupadöntő, a kilátástalan magyarfociban, valószínűleg zöld-fehér mezben játszó csapat győzelmével. És megint lehet tolni az ostoba proliknak a bugyuta sikerpropagandát, el lehet hitetni az egyre kevesebb érdeklődővel, hogy de kurva jó minden. Pedig nem. Nyáron jöhet aztán a valamelyik balkáni kiscsapat panenkázni. Szar minden. Fejétől rohad, bűzlik ez az egész.

Kérem vissza az igazi Fradit.