Közpénz a TAO

Ez alkalommal klubunk kapcsán másodfokon foglalt állást a korábbi ítéletekhez hasonlóan a bíróság ez ügyben. A hírről beszámoló index cikkének vonatkozó része:

“A Fradit első fokon már elkaszálták, most pedig a visszavágón – azaz másodfokon – is hasonló eredmény született. A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, indoklásában pedig – ha némiképp eltérő érvelés alapján is, mint az első fokon eljáró bíróság tette – megerősítette, hogy az államkassza helyett a sportkluboknak utalt társasági adó nagyon is közpénznek minősül.

A Ferencváros így kénytelen kiadni a 2011. július 1. napjától 2016. november 30. napjáig kapott támogatások felhasználásra vonatkozó valamennyi adatot, kimutatást, valamint a felhasználás során kötött valamennyi szerződést és az azokhoz tartozó számlák, teljesítési igazolások másolatát.”

Korábban írták: “A Ferencváros Zrt. például képes volt Orosz Pál vezérigazgató bérköltségére hivatkozva havi 227 ezer forintnyi támogatást igényelni.”

A bírósági ítélet ellenére szerintünk egyelőre biztosan nem fogjuk megismerni az adatokat, pedig ha nincs rejtegetnivaló…

 • gabesz

  Eljön az az idő mikor tényleg el kell számolni. ! A Kádárista brancs szépen lassan haldoklik, már csak a FIDESZ él , és az új nemzedék szerintem felfedi 1990-től mi is történt ,

  • greenperegrine

   Mindig azt hisszük hogy egyszer eljön ez az idő, de sajnos én nem vagyok ilyen derülátó. A szicíliai maffia is tanulhatna ezt-azt tőlünk…

   • gabesz

    Idáig azért nem jött el mert nálunk nem volt rendszer váltás , és igazából több párt rendszer se csak volt Kádáristák pártokat alapítottatk egymást marták úgy csináltak de a színfalak mögött jóban voltak és kamu perek voltak ! Azért gondolkozz el hogy ha akarták volna akkor a főügyész át él 8 év “balos” rendszert ? Vagy Bayer aki FIDESZ alapító dolgozhatott volna a Népszabadságnak 1994 -től ! Vagy Pntér főkapítánya a Belügyminiszter ? Vagy Szili Kati ma Orbán egyik fő munka társa ? Na de ezek kihalnak, a FIDESZ már csak a 45 felletik pártja Viktor 10 év és 60 feletti , szóval jön az új generáció akik felfedik a történelmi igazságokat valójában mi folyt a politikai színfalak mögött és felfedik a mutyikat is ! Már csak azért is mert ők nem fognak tudni mit felhabzsolni vagyis újra kell osztani ! FIDESZ-nek nincs fiatal háttere ahogy az MSZP-nek vagy az SZDSZ-nek Kisgazdáknak MDF-nek se volt és ahogy hall ki az 1990-es szavazó bázis úgy tűnnek el, a FIDESZ azért húzta tovább mert 90-től jó sokáig a fiatalok pártja volt. De a mai fiatalok már nem szeretik !

    • greenperegrine

     Lehet csűrni-csavarni hogy posztkomcsi módszerek. A lényeg hogy a pénzmosást olyan szinten, ahogy a mi kormányunk csinálja kb az a kolumbiai Medellin kartel óta nem volt példa.

  • Kiss Dániel

   Ki lett ebben az országban elszámoltatva a rendszerváltás óta?

   • gabesz

    Senki mert idáig mind kádárista káderek a kádár rendszerben elvtársak voltak hatalmon, és egymást nem számoltatták el ! De ennek vége, a FIDESZ-esz marad már csak mint kádárista párt ! 🙂 Már több kisz titkár, mszmp és vezető Orbánon kívül nem nagyon lehet kormány váltó ! 😀 Jön az elszámoltatás ha tetszik ha nem, ha nem most 4 év múlva már biztosan ! Ha csak nem lesz tényleg diktatúra és nem Ő börtönöz be mindenkit esetleg a választási győzelme és az utcai zavargások során ! Mivel hogy muszály lesz megszóritani és a szociális hálót a választások után 0 ra csökkenteni és fizetős egészség ügy sőt fizetős általános iskolai oktatás is jöhet, sőt az internet adó is lehet újra asztalra kerül, és 2020 után elfogy az EU pénz mert befizetők leszünk. Szóval vagy véres kezű diktatúra és még nagyobb nyomor jön, vagy a nép időben választ jól és akkor újra osztás és elszámoltatás jön ! Vége a komcsikból alakult pártok elfogytak és már csak a FIDESZ maradt mint Kádár utolsó katonája 😀

   • greenperegrine

    Senki. Van egy olyan érzésem hogy ha az ügynöklista kikerülne a netre a narancsosok közül sokaknak annyi lenne.

   • Scenkhyalfi

    Na ja, Gyurcsány sem guggol.