Kis hírek a mennyeiből

Nem nagyon szoktunk másokkal foglalkozni, de van amikor megéri. Kevés gyengébb – és szánalmasabb – bajnokság van Európában, mint a hazai mennyei. Sokat próbált fradistaként is még mindig meg tudunk lepődni a hazai foci történésein. Sírva vigad a magyar, és hát ebben a fordulóban megint történt néhány egészen röhejes dolog. A Videoton nem akart játszani, nem is játszott, ezzel már foglalkoztunk, na de. Van itt még esemény:

@A 21. fordulóban az egy csapatban egy meccsen pályára lépő légiósok csúcsa is megdőlt, ugyanis a Puskás Akadémia nyolc külföldivel a kezdőben lépett pályára a DVSC elleni 0–0 alkalmával (a két szlovén, Dejan Trajkovski és Denis Klinar, a két horvát, Josip Knezevic és Antonio Perosevic a belga Jonathan Heris, a kameruni Patrick Mevoungou, a nigériai Ezekiel Henty és a mali Ulysse Diallo is kezdett), csereként pedig még két légiós állt be (a horvát Stipe Bacelic-Grgic és az albán Liridon Latifi), vagyis összesen tíz légiós szerepelt a felcsútiaknál.”

És még egy:

“Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a regionális portál megkeresésére elmondta, hogy ősszel, az utolsó tavalyi meccs után víztelenítették és légtelenítették a rendszert, nehogy a hidegben bármi is elfagyjon, a csövek azonban annyira hidegek voltak, hogy a víz belefagyott. A stadion összes többi részében volt víz, csupán a B-középhez vezető cső fagyott be.

Az ügyvezető hozzátette, a csövet nem kell cserélni, mert nem fagyott szét a rendszer.

A Haladás–Vasas mérkőzésre a hivatalos adatok szerint 2866 néző látogatott ki, közülük 700-an a víztelenségben érintett B-középben foglaltak helyet.”

Mindkét rövidhír nso.hu. Ezen tényleg csak röhögni lehet: az Akadémiának csúfolt Felcsúton, meg a víz nélküli 15 milliárdos pár hónapos stadionon…

A képen a Felcsút fiókcsapatából a télen a Felcsútba átigazolt gazdasági migráns akadémista, az ajtókat pozdorjává zúzó Henty látható.

Magyar labdarúgás 2018 márciusa..