Kilátástalanság

Amíg Volly György kommunikációs igazgató a “meleggel” van elfoglalva, és a címer elvétele után beszántatná azt a fórumot, amelyet legfeljebb százan olvasnak, mi segítünk neki, nekik. Szemezgetünk szurkolói véleményekből, segítünk Thomasnak, Palinak, Gabinak, Gyurinak, Zolinak belenézni a tükörbe:

“Lamah-t talán azért nem tartottuk itt , mert sok lett volna fizuja.
“Bérfeszültség lett volna.”
Kérdem én , hogy Hüsing + Nalepa + Djuricin + Trinks (még fizetjük szerintem) számomra értelmezhetetlen játékosokra mennyit pazaroltak el?
Miért kell erőltetni a német másod , harmad vonalat?
Miért kell egy leszállófélben lévő edzővel rossz időben hosszabbítani?
A Fradi nem gondos tulajdonos szemléletével igazol, és gazdálkodik, hanem (kívülről úgy tűnik) ad hoc alapon.
Hemi papát sokat támadtuk, néha jogosan.
De ő mégis csak igazi Tulaj , szépen lassan a saját akadémiájára építve, és az NB1-es játékosainál fizetési plafont használva eljutott oda, hogy bajnokesélyes a csapata..
Igaz ő is kipróbált sokszor olcsóbb és gyengébb külföldieket, de csak addig amíg a saját nevelésű játékosait be nem tudta építeni.
Igazolt egy hozzáértő eltökélt edzőt.
Nekem ez a szimpatikus út.
A szurkolókkal szemben sem lép fel, csak a rasszista dolgokat nem engedi, ami követendő.
A Vasas is fiatalokra épít, valószínűleg kevesebb pénzből kb. ott tartanak ahol a Fradi,vagy kicsit előrébb.
A Vidinél van pénz, ezért őket csak olyan szemmel tekintem előttünk járóknak, hogy kb.hasonló mennyiségű lóvét valahogy jobban osztották el.
Nem látom mi a célja klubunknak, és milyen eszközöket tudunk alkalmazni az előrelépéshez. Kilátástalannak tűnik a helyzet.”

“1-0-nál azt mondtam, esélyünk sincs megnyerni a meccset.Teljesen papírforma eredmény született.
Lehet most agyalni, mi vezetett idáig, hogy simán, félgőzzel agyonver minket egy videoton, sokan most azt hiszik, kisiklás volt, pedig nem, az egész éves produkciónk pont ide vezetett és ennek a szezonnak nem is lehetett más a vége.
Nyáron eladtuk a legértékesebb (és legjobb) játékosunkat – kihúzva ezzel a csapat stabilitását – akit nem tudtunk pótolni, emiatt Dollt nem bántom, ellenben azért, hogy egy jó formában lévő szélsőt jobbhátvédként erőltet, azért már igen és még sorolhatnánk a nagy taktikai húzásait neki és a segítőinek.
Hogy mit hoz a jövő? a kupadöntőn vér fogunk pisálni a serlegért attól a vasastól aki 2x levert minket 1x meg csalással szerzett pontot.Nyáron tirana szintű csapattól simán kiesünk, ősszel pedig 10 forduló után az 5-ikek leszünk, akkor talán leváltják majd Dollt, de nem bánnám, ha menne vele a többi nagytudású, BaliPetisől, BaloghTonóstól, MátéCsabástól.
Az a magas szintű háttér, ami rendelkezésükre áll eszközben és értékben, azt úgy tűnik nem tudják kiaknázni, hiszen nem fejlődtünk, hanem visszafejlődtünk.
Az őszi nézőszámot pedig megnézhetik majd, ha hozzuk a “szokásos” nyarat.”