Kezdődik a női kézi BL

A kézis csajok kapásból az előzetes várakozásoknak megfelelően legnehezebbnek ígérkező meccsel kezdenek. A Vardar Szkopjét tavaly sikerült meglepni, elhoztunk egy pontot meglepetésre. Hogy mi várható a holnapi meccsen? Meglátjuk.

Elek Gábort kérdezte az nso.hu:

“ELEK GÁBOR: ALAPOSAN FELKÉSZÜLÜNK, MEGTESSZÜK, AMIT LEHET

– Készen állnak?
– Készülünk. Alaposan felkészülünk a Szkopje játékából, amelyet egyébként is elég jól ismerünk tavalyról. A héten már este hétkor, a meccs időpontjában edzünk, szóval megtesszük, amit lehet.

– Tavaly bejött, hiszen döntetlent játszottak idegenben a macedónokkal.
– Azért az kicsit más helyzet volt. Akkor meg tudtuk lepni őket a háromirányítós játékunkkal, ráadásul tőlük hiányzott Andrea Lekics. És akkor annyiból is előrébb jártunk, hogy túl voltunk két bajnokin, az Érd és a Győr ellen, amelyeket ugyan el is veszítettünk, de volt a kezünkben-lábunkban két éles meccs nagyon erős ellenfelekkel szemben.

– Éles meccsük most is volt, hiszen a kiesés elől menekülő Békéscsaba egy félidő erejéig megtréfálta a csapatát a legutóbbi bajnokin.
– Teljesen ledobtuk a láncot azon a mérkőzésen, mentálisan nem voltunk topon. De azóta eltelt két hét, és egyébként is mindenki tudja, hogy ez már a BL.

– Három edzés elég ezt tudatosítani?
– Ehhez elég. A védekezést begyakorolni kicsit kevés, de mindent megteszünk.”

Hajrá, Fradi!