Késő esti mese (csr)

A mai napban jól benne volt minden, amiért érdemes felkelni. Vendégszerzőnket olvashatjátok:

 

“Késő esti mese

Nézegetem ezt az elkúrt csirkét. Mikor először láttam, rám ült a döbbenet. Az nem lehet, hogy ennyire szerencsétlenek, ennyire híján legyenek a minimális szépérzéknek. Aztán sokáig kacagtam, röhögtem, folytak a könnyeim, meg dőltek mindenhol a kommentek, mémek. Vicces volt. Azóta persze volt egy kis takarítás a hivataloson, ahogy szokott. (Lassan olyan lesz, mint a másik legnépszerűbb. Már csak azok kommentel(het)nek, akik elég sűrűn tudják csapkodni a nyelvüket, meg minden ostoba dologra van kész magyarázatuk, vagy lehet már inkább azok se, kussoljon mindenki..)

Erre a csirkére nincs magyarázat. Sosem hittem volna, hogy a Fradi családban (mínusz klubház) egy aszott veréb -vagy csirke ahogy tetszik, lövésem nincs mi akar ez lenni..- hozza el a régen várt egységet. Mert bizony egységbe forrt a nép rendesen. Kár, hogy a klubház marketingosztályán dolgozók fejébe nem süt be a nap. Felel valaki ezért?

Elképesztő, hogy a tavaly októberi szurkolói felmérést „nettó hazugságként” söpri le a mélyen tisztelt vezetés, de egy manipulált saslecserélésre összetákolt fércmunka komoly hivatkozási alap a Club kommunikációjában. És ők ezt tök komolyan gondolják. De nagyon komolyan. Kiállítanak pózolni, beszélni játékost, vezetőt, exsast, meg a tököm tudja még kit.

Bele lehet menni az öltözőbe a fehér cipőfűző miatt balhézni, lehet cirkuszolni azért, mert a játékosok egy jelentéktelen kupameccs után végre egy gesztust tesznek a tiltakozó szurkolók felé. Megtehetitek simán. És azt hittétek, hogy le lehet egy csirkére cserélni a Fradi Sast. Hiszen minden belefér.

Simán működött volna, de még ezt is elkúrtátok. Mindenetek van, csak tehetség nincs, egy fikarcnyi se. És persze nem lesz visszavonulás se. Hiszen mindannyian ezt akartuk, kiderült a kérdőívből.. Fika nép vagyunk, csak fikázni tudunk. Ugye?

Vagy lehet holnap felkelünk arra, hogy az elnök úr az asztalra csapott, és mégse lesz -vagy nem ez lesz- az új Sas. És elnézést kér. Legalább ezért. És lesz felelős. És az a felelős elmegy a búsba, csillogó vigyor kíséretében, vagy egy sunyi ábrázattal. Ha már sosincs felelős, ha indokolatlanul és gátlástalanul fenyegetnek, köpdösnek, feljelentgetnek a Club emberei, a Club vezetői, akkor legalább majd most, ebben a szarságban lépnek egyet vissza, és az elnök úr enged. Isten kegyelméből kegyet gyakorol hűséges alattvalói irányába..

Legalább ennek az elkúrt csirkének legyen felelőse, legalább ezért kérjen már valaki elnézést.. Hiú ábránd, tudom.

PS. Mindkét gyerekem a korábbi Sast jelölte meg, mint szimpatikus madarat. De gondolom ez a kutyát nem érdekli a klubházban.”