Keleten(!) már megoldották.

Úgy adódott, hogy a nagy Fradi család egy, a kies Dél-Koreába szakadt tagja aki az élet feltétlen élvezetében sohasem köt kompromisszumot és a (neten követett) Fradimeccsek, a szörfözés, bringázás, távol keleti ételek és a helyi nyelv tanulása mellet az élőben is végigizgult focimeccsekről sem akart lemondani, ezért a helyi Jeju United mérkőzéseire is elkezdett kijárogatni. Azért pedig, hogy ezt mindig nagyon kényelmesen tehesse meg idén bérletet is vásárolt.

Természetesen online vette, csak az ottani tartózkodási engedély számát, telefonszámot és email címet kellett megadni.  A helyi posta pedig kihozta és felhívta, hogy hova tehetik le a csomagot!  Igen! Ilyen egyszerűen megoldható egy de jure 68 éve hadban álló országban.

A bérlet ára 67 USD (70000 helyi egység- úgymint: Won) volt. Ezért természetesen az egész szezonra MINDENRE belépőt váltott, tehát a  bajnoki, és kupameccsekre és az  AFC ( Ázsia Kupa meccsekre, az ottani bajnokok ligájára) is bemehet és természetesen a shopban 10% kedvezménnyel vásárolhat.

És akkor mutatjuk még mit hozott a pontos és lelkiismeretes koreai postás:

4 db 5.000 wonos ajándékutalvány (ez  kb 18USD), diszkont kupon füzet ami más shopokban használható, a csapattagok játékos kártyáinak tárolására használandó tartó, bérlet nyakba akasztó és a mi személyes kedvencünk, egy kis stadion makett!

Ott a kis makett.

kultúrált, szép díszdobozban.

Sírunk, olyan gyönyörű!

címlapfotó: jeju-utd.com
Az illusztráló fotók: a cikkben szereplő Fradista magánfelvételei