Jókedvű németek

Biztos a csodás öngólt találták viccesnek másnap. Olvasónk írása a vasárnap délelőtti Népligetből:

“Sziasztok! Ezt az írást azért privátba küldöm nektek, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre, de így lehet, hogy több emberhez is eljut. Vasárnap voltam Fradi kettő meccsen ( Otthon a Komlót vertük három-kettőre, nagy élmény volt, bár a végét majdnem elszúrtuk), és vasárnaponként néhány játékos az első csapatból az öltöző ablakából figyeli a meccset, gondolom, valami levezető edzés van, de kb a csapat fele szokott ott lenni reggelente. Eközben egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. Mielőtt ezt leírnám, Botkával kapcsolatosan is közölnék egy infót, ha valaki nem tudná(tok). Alattam ült, ismerőseivel beszélgetett, közben szóba jött a sérülése. Be van szakadva a combizma, az utolsó két meccsen valszeg nem látjuk.

Na és akkor az érdekes eset: Mikor Radó Bandi, Lovre, és Varga Roli nézte a meccset az ablakból, látszott rajtuk, zavarja őket a szombati gyalázatos teljesítmény. Én alapvetően utálom a csapatot szidni, de a tegnapi tényleg a legalja volt. Szombaton negyedórát ültem az ágy sarkába roskadva, és azon gondolkodtam, hogy két év alatt, sokkal drágább kerettel hogyan süllyedtünk idáig, de nem találtam kézzel fogható választ. A lényeg: Koch és Hüsing a meccs utáni reggelen ott szoktak lenni, ma pedig, miközben a csapat kilencven százaléka rossz kedvű azok közül, aki ott van, ők hangosan röhögcsélnek valamin, legalább egy percig. Engem nem zavar alapvetően, ha két játékos jó kedvű, de úgy látom, nem érezték át a tegnapi meccs jelentőségét. Legalább három-négy emberen láttam, hogy idegesíti őket a szombati szopás, de kettejükön semmi idegességet, szomorúságot nem láttam, miután kikaptunk egy Viditől, amelyt két éve szarrá aláztunk, valamint ha én lennék Koch helyében, nemhogy röhögni nem tudnék semmin, ( Miután öngólt lőttem), de tükörbe nézni sem nagyon. A jó hangulatuktól amúgy semmi bajom, nem zavart, de egyvalamit megállapíthattam: Magasról leszarják a klubot, a FRADIT, és Azt, hogy előző napon hogy szoptak ki egy kb ugyanolyan erősségű csapat ellen. Mindenesetre remélem, kupa meglesz legalább, továbbra is teljes szívemből szorítok a csapatnak, de ezek után én nem tudnék az öltözőben hangosan hahotázni. ( Bocs, fiatal vagyok még, lehet, a fogalmazásban van egy-két hibám). További szép napot!”

Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Jobbulást Botkának!

 • gabesz

  LIPCSEIT DOLL HELYÉRE ! EBBŐL A PÉNZBŐL SIMÁN TÖBBET TUDNA KIHOZNI MINT EZEK AZ ALKOHOLISTA KINÉZETŰ NÉMET CSÖVES SÖPREDÉK !

 • Jenő Vitéz Nagybányai

  Botka is szar, Radó is szar, meg az összes többi is nagy fos. Tudod miért, fiatal emberkém? Mert 1 sem áll ki a szurkolókért! Akikért elvileg a foci van. Nem értük van a foci. Ki a faszomat érdekli a buzi németje.Így is halálra keresik magukat 1 szezon alatt. Csak sajnos nem tudnak focizni, küzdeni, meg kiállni a szurkolókért.

 • Bástya elvtárs

  Nem védve de honnan érezhetnék hogy fontos meccs volt? Hány szezon óta van az, hogy az ide jövő légiósok egész egyszerűen nem láttak szurkolót? Fizetett hülyegyerekek meg arcfestős szupiszuper bolondok lézengenek. Engem se hatna meg. Amikor tönkre verték a mezőnyt kiment 5 ezer ember, most kimegy 4. Mit zokogjon? A főnöke elégedett, szurkoló nincs.

  • Scenkhyalfi

   Ja, sérülten vagy xarul játszva is pénzt keres szépecskén, minek produkáljon szenvedést, amikor az láthatólag nem is elvárás.

 • gajzi

  Az a gáz, hogy a jelenlegi keret többségének nincsenek világmegváltó tervei a Fradival, van aki az “utolsókat rúgja” a pályán, a többi meg már az érkezése pillanatában azt vizslatja, mikor hová tovább. Szinte egy olyan játékos sincs a keretben, akinek 3 éves terve lenne a Fradival, ezért nem tudnak (akarnak) Ők sem megalkuvást nem tűrően küzdeni és ezért nem tud a többségünk lelkesedni sem már “úgy” a csapatért. Nálam Jova volt a csapatban az utolsó, akin keresztül tudtam érzelmileg kapcsolódni az aktuális kerethez, persze a Fradiért továbbra is szorítok, de az “én” Fradimat nem tudom összekapcsolni a jelenlegi Fradi kerettel.

  (a kapuban jelenleg a leghalvérűbb, legsemmilyenebb focista áll, akit valaha láttam; hátvédsorban egyedül Botkában van több éves ráció; középpályáról senkiben, csatársorból senkiben)

  • Bástya elvtárs

   A Fradinak sincsenek tervei saját magával. Az államtól befolyt közpénzt át lehessen forgatni magánzsebekbe. Ennyi.