Jégkorong rájátszás – ellenfél a MAC.

Ízlelgessük! A 25x-ös bajnok Ferencvárost választotta rájátszás béli első ellenfeléül a jégkorongsport Gázszere/Stadlere/Felcsútja, a semmiből jött semmibe tartó, hagyomány és tradíció nélküli TAO szivattyú.
A patinás nevet méltatlanul és indokolatlanul viselő gyökértelen pénzeszsák jutott hát nekünk az NSO híre szerint de itt a többi párosítás is:

MAC Budapest–Ferencvárosi TC
DVTK Jegesmedvék–Fehérvári Titánok
Dunaújvárosi Acélbikák–SC Csíkszereda
Újpesti TE–ASC Corona Brasov

A pályaválasztó, tehát a felsőházból érkező csapat szempontjából két hazai, majd két idegenbeli találkozó következik, s csak az utolsó három meccset rendezik váltott pályaválasztással, amennyiben szükség lesz rá.
Mi jobban örültünk volna, a Miskolcnak! Ki ne emlékezne azokra a Diósgyőriekre akik tavaly az erzsébeti csarnok vendégszektorából vöröslő fejjel próbáltak frappáns választ adni a Frenkctyhooligans kihelyezett tagozatának.(#régenmindenjobbvolt)
Na de mindegy, idén is remek alakulat jutott nekünk a kalciumhiányos magyar jégkorong mezőnyében. A lelátójukon a jégkorong szurkolói élet renyheségének egyik első számú felelősével, a fociszurkolóktól és a valódi meccshangulattól egyformán rettegő Gazda Alberttel! De a többi lelkes kisdobos és még lelkesebb családtag sem semmi. Majd meglátjátok a Tüskében!

A pontos időpontok:
Február 22.; 19.00: MAC – Ferencváros
Február 23.; 19.00: MAC – Ferencváros
Február 26.; 18.00: Ferencváros – MAC
Február 27.; 18.00: Ferencváros – MAC

Játék!
Aki a leggyorsabban megmondja melyik csapatról koppintotta a címerét tavaly a MAC annak elismerő vállveregetést ajánlunk fel.*

*A játékban nem vehet részt Peti az Üllői129-ről mert övé a találat. 🙂