Jár a keksz

Annyira nyár van, meg annyira leszarjuk a sok variálás után (ti. idén a szokottnál korábban kezdték, nem igazán volt egyértelmű dátum, mikor érdemes lett volna megnézni, mi a szitu..), hogy el is felejtettük megnézni a bérletesek számát. Bezzeg a székház kedvenc álfüggetlen, álszurkolói oldala hiánypótló írással jelentkezett. Biztos nem a vollyművek iránymutatása alapján, hangzatos – persze hazug címmel – közreadta: nincs baj, minden ok, sose volt jobb, most se lesz lehet továbbhaladni:

“A holtszezonban sokszor téma volt, hogy mi fog történni, most megvizsgáltuk. (Hát ha ti megvizsgáltátok vazzeg, akkor az tuti úgy van.. a szerk..)

Az online jegyértékesítő rendszerben már nem foglalják a korábbi bérletes helyeket, valamint vannak már előre felvitt bajnoki mérkőzések, ezek és a korábbi évek tapasztalatai alapján már egy nagyon jó közelítést lehet adni az elkelt bérletek számára. A Haladás és a Vasas elleni meccsek alapján 4000 körüli (+/- 50) lehet a szezonbelépővel rendelkező fradisták száma a már futó szezonban, pár százalékos a csökkenés az előző évadhoz képest. Az adatban, ahogy az elmúlt évek statisztikáiban, a VIP bérletek nem szerepelnek és még ma is tart az értékesítés.

Emlékeztetőül az elmúlt évek bérleteladásai:

2013: 3612 (Puskás Stadion)
2014: 4995
2015: 3664
2016: ~4250”

Eddig a zseniális ezúttal nem átvett cikk, a székház boldog, örül, delejes örömében utalja a következő havi apanázst. Bravó srácok! Bravó Peti! Leszel te még propagandavideóban! Megint. Ne zavarjon senkit, hogy nem haladunk semerre, nektek jó, az a lényeg.. hol a 15 ezres átlagnézőszám balfaszok? Hol van a Tábor? Hol a Fradi?