Itt volt, kellene?

A fű alatt mennek a pletykák újabb idegenlégiósról. Röviden: drága, az elmúlt évben gyakorlatilag gólképtelen, de azért lehet, hogy kellene a szlovén játékos a bundásból.

Az nso.hu írja:

A német szakember arról nem beszélt, hogy Bezjak valóban próbajátékon szerepel(t)-e a Ferencvárosnál, de azt elismerte, hogy a szlovén válogatott futballista a hétvégén Budapesten járt.

„Személyes találkozóra invitáltuk, és megnézte a hétvégi meccsünket – utalt Doll a DVSC elleni, 2–1-re megnyert rangadóra. – Fontos volt, hogy őszintén tisztázzam a helyzetét a Darmstadttal, és semmi se a német klub háta mögött történjen. Roman természetesen érdekes játékos számunkra. Nagyon mozgékony, veszélyes támadó. Kivárunk, aztán meglátjuk, mi történik.”

A Bild szerint Bezjak klubváltása elsősorban attól függ, hogy a Darmstadt enged-e az anyagi igényeiből. A támadó iránt a nyáron állítólag több csapat is érdeklődött, de a német klub magas elvárásai miatt minden tárgyalás megszakadt. A Darmstadt tavaly augusztusban klubrekordot jelentő kétmillió eurót fizetett Bezjakért, ebből az összegből szeretne minél többet visszanyerni.

Bezjak 2016 őszén 11 meccsen lépett pályára a Bundesligában, gólt nem szerzett. A télen kölcsönadták korábbi egyesületéhez, a Rijekához, amelyben 16 bajnokin négyszer volt eredményes. A futó szezonban csupán egy Német Kupa-meccsen kapott lehetőséget (Jahn Regensburg–Darmstadt 3–1), míg a szlovén válogatottban októberben két meccsen játszott, s a Skócia elleni világbajnoki selejtezőn (2–2) két gólt szerzett. Csatárként, valamint a támadósor két szélén is bevethető.

 • warpony

  Nagy talány miért utálja ennyire Danit Doll, hogy megint a nyakára hozna egy semmilyen mutatójában nem jobb külföldit… Elképesztő mennyiségű használhatatlan igazolása volt az elmúlt 3 évben.

  • alehandro2

   mi van ha priskin helyett hozná ?

   • warpony

    még nagyobb lenne a baj 🙂 egy újabb félresikerült igazolás. Komolyan, vagy küldje el a Danit, és építsen fel egy csatárt a helyén, vagy játszassa rendesen, mert ez nem korrekt, mindig a Dani góljai húzzák ki a szarból ezt az idiótát.

 • Dolse

  2 gólt rúgott nemrég skóciának selejtezőn. rijekában és ludoban alapember volt. Bármelyik megcsinálna oda-vissza egy nyári selejtezőn

  • Krisztián Keszég

   Igazán jó kérdés, hogy mi van Rui Pedroval. Többet tud ő annál, mint amennyit mutatott.

 • Scenkhyalfi

  A csatár és a támadó nem azonos?