Itt semmi nincsen és az nem sok

Mondhatni lószerszám sincs. Az ősz, vagyis inkább a tél meccse itt a nyakunkon, de mindenki jól elvan. Vagy inkább rosszul. Szurkolgatás talán lesz.

Fogyogatnak a jegyek, a B lezárva, a D is befoglalva, majd megnyitják, ha lesz rá igény, hát gyanús, hogy nem lesz. A pluszmínusz nulla fok ellenére lehetne ez is egy majdnem teltházas rangadó, ami akár döntően befolyásolhatja a bajnokság végkimenetelét. Befolyásolás lesz, telt ház biztosan nem.

Egész héten lelkesen elemezhetnénk a játékosokról szóló híreket, a sűrű hétköznapok közepette ha máskor nem, a gyerek edzése közben kileshetnénk Priskin ostobasága, Böde sérülése miatt ki lesz a csatár, mit gyakorlunk, hogyan mozognak az aranylábúak, készülhetnénk a meccsre, ha.. Ha lenne kedvünk, vagyis kedvünk még csak lenne, de igény nem igazán van rá. Úgy magába fordult minden. Csend van.

Talán mindenki készül a karácsonyra, zakatol az évvégi hajtás, vagy inkább a lelátón elmaradt eufória, a csapat döbbenetes gyenge játéka, ami Szombathelyen már vereséggel párosult csapta le a pislákoló fényt. Miközben harcban állunk a bajnoki címért, nincsen semmi fociláz, marakodás a megmaradt szektorok szabad helyeiért, mintha ez az egész nem is a klubról, esetleg a fociról szólna, hanem valami egészen másról. De akkor miről szól?

December másodikán, szombaton 19.30-kor játszunk a Videotonnal, terveink szerint fényt gyújtunk a meccs előtt, az induló alatt jobb híján okostelefonokkal (öngyújtóval). Valami kiállásféle kell, hogy a Fradi, a klub nem a sötétek birodalma. Kell valami világosság.

Sokak fejében gyúlhatna ugyancsak fény..

 • szakertelem

  remélem, hogy csak a mocskosszájú, folyton trágár, látens buzi fasszopózó, lincselő, feketeruhás, “tábor szégyenei” maradnak el a meccsektől.
  viszont a 99%, a méltán világhírű, fantasztikus, zöld-fehér fradi tábor győzelembe hajtja a fiúkat ezen a nagyon fontos meccsen.

  • gabesz

   Mindenki távol marad akit Kubatov kizárt ! színes ruhások , nyugdíjas drukkerek, családok vannak a B kártyával kitiltva diszkriminálva !
   De csak mond a hülye faszságaid ! De legalább akkor drukkolnátok a kitiltottak helyett a csapatért, és ne a faszságodat írd Több tízezer B kártyás drukkert nem enged b. Kubatov Gábor, hogy nehogy véletlen drukkoljanak a nagyvezír csapata ellen ! Vagy az mind fekete ruhás ? 😀
   Ráadásul ilyen marhaságokat csak az ír aki sose járt meccsre sose látott drukkereket test közelből sose állt a kapu mögött és sose drukkolt. Te csak interneten olvasod a hülyeségeid 🙂

   • szakertelem

    kevered a b lelátó lezárását, a problémát jelentő kis létszámú csürhe problémájával.

    • gabesz

     Te tényleg Fradista vagy, vagy ennxire nem követed a dolgokatt ? Nem csak a B lelátó lett lezárva, hanem az a több 10000 ember mint én is akik B kártyával rendelkeznek, lett kitiltva a Grupamából, ! A B lelátót az MLSZ tiltotta le, a meccsre viszont hogy Én és több ezren vagyunk így , Kubatov Gábor nem enged be !
     De biztos vagyok benn hogy nem érted amit írok a nagy szakértelmeddel ! 🙂
     Abban viszont nem vagyok biztos hogy Kubatov késes Capoja nem lesz vendége a vezetőségnek egy elsötétített skyboxban, és nem fogják etetni itatni !

     • szakertelem

      az a baj, hogy nem akarod érteni, hogy nem bújhat el pár tíz majomállat, többezer ember mögé. és fordítva: nem szabad többezer igazi fradistának néhány előember szerű lincselő trágár hülyegyerekkel szolidárisnak lenni.
      nem a b lelátó vagy b kártyások kitiltása a probláma, hanem az a lumpenproli csürhe, akik miatt fel kellett függeszteni a nem szkenneresek belépését.
      és ellentétben a posztoddal, ez nem a b kártyások személyének szól. ezért nem a b kártyásokat kell az általam sem kedvelt kubatovék ellen uszítani, hanem a tábor legalját jelentő söpredéktől kellene örökre megszabadulni.
      remélem erről tárgyal most a vezetés a szurkolói csoportok vezetőivel!

   • Sztaking

    sima provokátor,SJani új nickje..

    • gabesz

     tök mindegy de akkor is igazam van ! Mert az MLSZ szektort zárt le , de Ő nem szabja meg ki milyen kártyával mehet be más szektorba vagy nem ! Ezt Kubatov teszi Ő megint a sunyi gyáva geci aki az MLSZ mögé akar bújni !!! Ráadásul ha szkennelni akarnék , de nem akarok, akkor se tehetném , mert csak két kártyája lehet 1 drukkernek a szabályok szerint, 1 klub és egy MLSZ kártya.

   • Maxi

    Nem Kubi tiltotta ki a B-kártyásokat, hanem az MLSZ….

    • gabesz

     Az MLSZ nem enged be mondjuk a C2 szektorba ? Vagy Kubatov ? Míg Kubatov annak aki szkenneresként vett jegyet helyet ad a Dszektorba, nekem vissza a pénzem, mert sajnos nem enged be ! Az MLSZ-től én bemehetnék mondjuk a C2-es szektorba ! Kubatov az aki a több 10000 b kártyát váltót nem engedi be kirekeszti !

   • gajzi

    Véleményed szerint marhaságokat ír, de szerinted több tízezer B kártyás van kitiltva.

    • gabesz

     minden Bkártyás kivan tiltva ! Vagy bemehetek ? mondjuk a c2 ?

     • gajzi

      És véleményed szerint több tízezer B kártyás van?!?

     • gabesz

      Miért gondolod hogy nem ?

  • Schenkhyalfonz

   A B-közép soha nem a szűzleányok hímző köre volt, csak korábban a viszályokat megfelelő helyen és módom rendezték el.

   • gabesz

    Korábban nem nagyon volt megrendelő ! Bár mondjuk emlékszem egy Vidi meccs utánra mikor Kubatovék veréssel fenyegettek minket , akik Varga maradásáért tüntettünk, csak aztán rájöttek többen vagyunk, illetve voltunk ! Tudod Dodo bá azon a meccsen lett rosszul ! Na ennyit az elnökről !

    • Schenkhyalfonz

     Akkor még a Hypos-féle bagázshoz tartozhatott K.?

     • szakertelem

      erre én is emlékszem. öreg bácsikat fenyegettek veréssel.

     • gabesz

      Sok minden voltam akkoriban csak nem öreg bácsi 😀

     • szakertelem

      nem írtam hogy csak azokat. de ez feltűnő volt, hogy gátlástalan agresszivitásuk nem ismer határokat. fradi szégyenei voltak már akkor is…

     • gabesz

      Mármint Kubatov Gáborék ?? Mert ma Ő az elnök a heverjai meg a Secu és Sz Feri 😀
      Ma azok a kopaszok a választási iroda rémei !
      Kubatov ma is az ami akkor , egy összekötő a sittes alvilággal !

     • szakertelem

      én úgy mondanám, hogy a b-közép legaljából jött a mai vezetés. de maradt is köztük néhány tíz majomember, amint a debreceni meccs mutatta.

     • gabesz

      Aki tudja Hypos miért nevezte Kubatovot a legokosabbnak, az sejti hogy Bonyha a késes Kubatovista capo kinek a terméke, és hogy ……
      Kubi semmit se változott .

     • szakertelem

      ez nem kérdés. sajnos elég sok állat maradt a táborban. így aztán mindkét oldalon játszhatják a primitív játékokat.

     • gabesz

      A táborban sose voltak állatok ! Mindig is a politika küldött oda vamzereket !
      Nincs itt két oldal. Itt 1 oldal van ! Az akinek az embere késsel elindult meccsre , és az akinek van olyan befolyásoltsága hogy ezt az embert ártatlanra mossa !
      Tudod kábszeres büfés kopasz secusok a választási irodában Kubatov két kordinátora egymást veri fegyverhasználat is volt. Két focista hulla matán karambolozik , 2 Fradi játékos egymást veri az öltözőben , 1 Fradi kapus nőt ver szórakozóhelyen ! Ez mind mind Kubatov ! Ehhez a balhéhoz sincs a tábornak semmi köze , Kubatov megszívatott sok ezer B kártyás drukkert , és most nem engedi őket a Grupiba meccsre ! Ilyen botrányos elnöke sose volt a Fradinak ! Ez egy gyáva kis geci egy külvárosi csicska.

     • gabesz

      Miért ma nem ? Azok abarátai ma nem a barátai ?
      Ma nem abból él hogy Ő az alvilág esze ? Ma nem sittesekkel haverkodik mint a késes Bonyha ? 😀
      De igen akkor volt és akkor volt a nagybátyja is gazdasági igazgató a bl pénzek felett ! Aki levitte Simihez és akinek lévén megismerte Hypost és lett az alvilág eszének tartva 😀

 • Sztaking

  Természetesen nem megyünk ki…

  • Magyar Levente

   Amíg kettős mérce van és ócska, tróger, alvilágból verbuvált securityt, valamint fegyverrel meccsre járót tart fenn és mosdat a vezetőség, addig lesznek egy páran, akik kihagyják a továbbiakban is.

   • Sztaking

    Debrecen ellen B kártyával(sken nélkül) a Fiukkal együtt kint voltunk,ha megint lehetséges lesz és Ádám ott lesz az emelvényen kint leszünk megint.

 • Schenkhyalfonz

  Már megint ez az okostelefonos (most már megengedőbben öngyújtós) fény gyújtás. (A butatelefonok jelentékeny hányada is tartalmaz elemlámpa funkciót és egyéb, de nem alternatív fényforrások is léteznek). De az ötlet támogatandó. A tv elől is.

 • Buják

  Priskin hiánya nem fog fájni….
  Mondjuk a félhülye beteszi majd Kundrákot, aztán lehet majd mentegetőzni, hogy azért kaptunk ki, mert egyesek nem nőttek fel a feladathoz……

  • gabesz

   lehet levan Garancsival dumálva , 2 milliárdért kifestik a vezetősigi irodákat TAO pénzből, és x meccs . Gondolod Kundrákon mullik hogy ha kell akkor Kubi aki Garancssi csicskája is csicskuljon ?

   • Buják

    Neked meg nem tűnt fel, hogy én Doll “szakértelméről” beszélek? 🙂

    • gajzi

     Nem zavarja ki miről beszél, ugyanazt tudja reagálni mindenre és az ellenkezőjére is.

    • gabesz

     Ami az nb1 ben történik annak semmi köze Doll szakértelméhez mert minden előre el van rendelve. Ahogy az MK-ban is alakul már megint hogy a felcsút és ezt még sorsolás előtt írom majd úgy menjen döntőbe hogy 1 nb1-es ellenfele legyen .

  • norbi91

   Hatalmas X lesz a meccs. Vidi nem akar mi nem tudunk győzni. S a bajnokságnak sem tenne jót, ha 6 ponttal húzna a Vidi.

 • gabesz

  Te persze nem lincselnéd állatként aki lkéssel szúrkálja a barátaid ! Te anyád megerőszakolását is végig néznéd vagy elbújnál ! Vagy hálábó leszopnád a faszát annak is aki anyádra támadt meg annak is aki küldte , ha FIDESZ politikus 😀
  Te kultúrált seggnyaló vagy , és nem a társaid vagy magad védelmező barbár 😀

  • szakertelem

   nem olvastam arról, hogy ez lett volna a szituáció. nem b támadt.
   de ha igen, akkor más volna a leányzó fekvése.
   de amit írtál, arról a tábor vezetői sem beszéltek, úgyhogy szánalmas próbálkozásnak tekintem.
   nincs mentsége a lincselő csürhének.

   • gabesz

    Persze nem Bonyha támadt 😀 Ő csak vajas zsemlét kenegetni vitte be a kést !
    Anyádat nézd hülyének seggnyaló buzi ne engem 😀

  • gajzi

   Te mekkora egy sötét büdös gyökér vagy!

   • gabesz

    Te se lincselnéd meg aki anyádra támadna ? 😀

    • gajzi

     Anyukám már meghalt, te gyökér.

 • gabesz

  Anyádat mentem fel Te buzeráns ! A Tábor vezetői közül egy is van aki azt mondta hogy Ők a táábor mentek neki Bonyhának és nem a Kubatovista Capo vette elő a kést ? Mi volt előbb szerinted hogy megütötték megrúgták, vagy az hogy kést vesz elő ?
  Én nem mentek fel senkit ! Csak Bonyha Kubatovista és Kubatov érában nem ez az első balhé …….
  És Én nem mondtam hogy van mentség a lincselésre, mert tudom Te a jó anyádat hagynád hogy megerőszakolják 😀

  • szakertelem

   hiába hőbörögsz, ettől még nevetségesebb vagy!
   senki nem mondott olyat, hogy bonyha támadott volna. videón sem látszik ilyen.
   írtam, hogyha bonyha támadott volna, akkor rendben volna, hogy leszerelik. de szó sem volt ilyenről, ezért az anyázásod duplán szánalmas.
   inkább saját anyádra hozol szégyent azzal, hogy lincselő senkiháziakat próbálsz mentegetni. nem nevelt meg rendesen, ezért lettél lumpenproli.

  • szakertelem

   ja még annyit, hogy te szoktál faxszopózni, és a faxszopózás mellett érvelni. ilyet látens és igazi buzik kiabálnak lelkesen, nyilvánvaló tehát, hogy te vagy a buzeráns.