Így verte meg hazai környezetben a Jelgava a Slovant (összefoglaló)

Bennem felmerült, hogy az EL selejtezőhöz is kicsi a Jelgava stadionja. De persze tanult barátaim megnyugtattak, hogy az EL ezen szakaszában szinte bárhol lehet játszani.
Ha segítségül hívjuk a Google Mapsot és betekintünk a az utcáról a Olympic Sports Center of Zemgale sport kombinát focipályájára, meg szétnézünk kicsit a környékén láthatjuk, hogy nem nagy tömegekhez méretezték a létesítményt.

De nem is kellett nekik nagyobb hely, hogy elkenjék a Slovant.

 • kicsit olyan úttörő stadion hangulata van. http://stadiumdb.com/stadiums/lva/zemgales_olimpiskais_centrs

 • gajzi

  Jól gondolom, hogy a Jelgava elleni meccseken középhátvéd poszton szarban leszünk? Otigbával a legutolsó infóm szerint még szívóznak a törökök, így Ő júniusban nem játszhat, Koch gondolom sérült. Leo és Batik van a posztra. Kérdés, hogy Batik 100%-os -e, kell-e még rá kiemelten figyelni? Mindenesetre, ha Cukic nem hosszabbít, oda nem lesz cserénk.

  • gajzi

   Bocs sztornó, most esett le, hogy Hüsing még itt van, úgyhogy létszámban megvagyunk, de ha ezen múlik bár ne lennénk meg.

  • Fernando10

   Ha nem jatszhatna hogy jelentettuk be?

   • gajzi

    Nekem az utolsó infóm az (de lehet, hogy le vagyok maradva), hogy a törökök alapvető célja az volt, hogy a vételi opciójukkal élve megveszik, azért nem játszatták, hogy alacsonyabb legyen az értéke, de ez nem tetszett Otigbának, jöttünk mi és leigazoltuk. Cserébe a törökök kibaszásból nem adják ki június 30. előtt a játékjogát.

 • andris89

  ez nem a levadia stadionja, ahol a loki is játszott anno?